Şimdi Ara

Silkroada ilk başladığınız zamanlar... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
21.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk başladığımda çok garibime gidiyordu böle buff basıolar bunlar ne diodum
  • 23 lvl da int le syr aynıydı(stat pointleri)
  • ok ların nerde satıldığını bilmiodum ; pot kullanımını avrupa updatesi geldikten sonra öğrendim v.b
  • ben 10 lvlde ata bindim diye heyecanlanmıştım
  • YILBASINDA BASLAMAISTIM KAR YAGIYORDU ATA BİNİP SCROOL ACIP YATIODUK
  • quote:

Orjinalden alıntı: black566

ben 10 lvlde ata bindim diye heyecanlanmıştım

bende 9 da bile myyang kestiğim için 10 levele 1-2 ayda geldim at benim olcak sanıodum bi indim at yok

bide red horse ya adı janganda 30 levellik at kırmızı die onu alcam saniodum ehehe

• ben ilk başladıımda okçuydum sonra ok skillerini açtım lvl atlayamamaktan canım sıkıldı ve 0 sp istediği için bütün skilleri lvl 1 yaptımmaster lvl fln bilmiyodum sonra duydum sp farm diye bişi duydum sro forumlarımda 9 gap fln diyolardı bnde yapim şundan dedim gittim kendimden 9 lvl düşük yaratıkları kesmeye başladım sonra white tiger giant görmüştüm dalim demiştim potum vardı baya knightın kombocuları gibi 2 elle oynuyodum bi elle potlar diğer elle skiller sprdi yaa
    ama çar 2:2 hybird gibi bişeydi 30 lvl olup nuke skillerini açmayı hedefliyordum jangandan downhanga yavaş yavaş ilerlerken öğrendim oyunu sonra
    bu forumu buldum dedm spr bişi üye oldum ve bayadır üyeyim 3-5 ay olmuştur ama bazıları gibi post kasmadığım içn msj sayım az gel gelelim foruma bu forumla oyunu öğrendim nomad abimizin katkılarıyla char rehberleriyle öğrendim!
    sonra bıraktım oyunu tekrar başlim dedm foruma girdim önce forumda bi baktım rogue fln diyolar wizard diyolar dedim bunlar ne allalla bladerın btn comboları açanı mı ne fln dedim bi girdim create dedm adam açma yerine europeler çkmş bayldım ama chinese forevırrrr
    böle böle devm ettm 10 lvla kadar skill nedir bilmeden oynadım 15 civarı colda vrdim bi baktım çok fena vuruyorum bayıldım
    downhanga ışnlanmıyıp yürüyerek gidiyodum cimrilik napıcaksın at almazdım fln fln
    29 lvl glavierım la zerkle manyanga 5200 fln çakmıştım ne sevinmiştim off off çok güzeldi yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: cagatay_xx

5 level olunca skill die mavi eli kullandım ok blade mızrak ve force skillerinin hepsini açtım
    ama 5 yıl üst üste oynadığım içinn öğrendim 1 senede her şeyi örendim şimdi 3 tane 80 level charım var 2 si int çi 1 i str ci

Hayranınım cagatay..

5 sene ha ?
  • ben diablo 2 oynuyordum belirli bi süre sonra bizim izmitteki sırf diablo 2 oynanan cafe kapanınca ( bilenler bilir battlenet cafe ajmed abi ) diabloyu bıraktık tabe o zamanlar yeni versiyonunu oynuyoduk yani ölünce karakteriniz silinio üstündekilerle birlikte onun için p v p yapmak her babayiğitin işi değildi bıraktık üzerinden seneler geçti >>>>>>>> neette silkroad la ilgili bi haber duydum joymaxdan yok işte çok yeni bir oyunla geliorz felan diee iyi dedik bekledik oyun çıkar çıkmaz cilentını indirdik biz silkroadu oynarken bika tane serwer vardı onnarda orta doluluktaydı ben str archer yapmıştım ama cold tabi o zamn mantıklı gelmişti internet cafelerde knight çı 7-8 yaşında çocuklar vardı silkroadu kimse bilmiyordu güzel günlerdi ee sonraa 5x olduk öle botsuz motsuz sonra o yaz tatiline bi geldik knightçılar silkroadu keşfetti serwerlar 18 yaş altı adamların akınına uradı oyuna girmek zorlaştı derken oyundan bıktırdılar oyunu bıraktım sonra ksro ya girmenin yöntemiş varmış onu bulduk ksroya başladım avrupa geldiğinde ksrodaydım hala da ksro dayım hayatımdan memmunum aga cılardan uzak hırsızlığın olmadığı bir ortamda oynuyorum taki kastığım adam bana daha kasalı 30 dk bile olmamaışken 4 saatlik kasma parasını verip ayrılıyor gidiyor işine adam 8 saat zaman farkından dolayı ( 8 di galiba tam emin değilim bi kaç aydır oynamıorm )

• bn 2 sene once basladm oyuna... 22 lwl gorunce tırsıyoduk 'oha nası olmş lan' fln diye...
  • BEN OYNAMIODUM.ARKADAŞIM SÖYLEDİ.GİRDİM BAKTIM.SEVDİM OYUNU.SONRA ARKADAŞIMDA YENİ BAŞLAMIŞ.BANA 10LVL OL AT VAR DEDİ.OLDUM ATI ALDIM.O KADAR SEVİNDİMKİ JANGANDAN DOWNHANGA GİDİODUM ATLA AMA EARTH GHOST CANYONDAN GETMEYE ÇALIŞTIM.O YÜZDEN GİDİMEDİM

• quote:

Orjinalden alıntı: cagatay_xx

5 level olunca skill die mavi eli kullandım ok blade mızrak ve force skillerinin hepsini açtım
    ama 5 yıl üst üste oynadığım içinn öğrendim 1 senede her şeyi örendim şimdi 3 tane 80 level charım var 2 si int çi 1 i str ci

Tamam kral yavaş
  • Poşetleri skil yerine koyardım.

Kaybolmuştum.

21 levele kadar oturarak kasmıştım

İlk oturmayı keşfettiğimde oturunca kalkamamıştım.(n ye elim çarpmış oturmştum)

Maymunların yanına gidip nasıl maymun olunuo die soruodum.

Ress die bağıranlara.......Bilgisayarlarına res atçaklarını sanardım

8 levelde 2 lvl mobundan kaçardım

Paraları alamazdım.Çok zor tıklanıo die

Klana girince sana hiç exp gelmiceğini hep klana gitçeni sanırdım.52 levele kadar öle kastım.

Full int verdim :iyiki şaşırmadım.

Full bickheon fire

Skill eri bulduğumda okulda ballandıra balllandıra anlatıodum.

Jangandaki atçının ordaki kapıdan geçemezdim.Takılırdım hep.

Bi kere dc yeyince denemezdim bida

+1 çıkmıştı bi keresinde nası seviniodum bi bilsenizz...

Öldüğümde oyunu kapatmıştımmm...Of genemi yeni çar aççam die

1levelde dw yw kadar yürümüştüm.(teleportta yerden para toplayım

Her nuke atanı gm sanırdım

Yazı yazmayı bilmezdim.

• o eski günler ne günlerdi be arki wc e gitti sadece 1.2.3 e bas başka bişey yapma dedi pvp yapıomuş o zamanda ben de alta bastım 1.23 yaptım tak lolun birini yatırdım arki geldi ... gerisini siz düşüünün
    :D

sonrada 1 lik çar açtım şunda 80 im ama hiç bir zewki kalmadı oynun hunterlik we pvp de olmasa yani
  • ben oyuna 2007 şubatta başladım.. oyuna ilk girdiimde napcamı bilemiyordum.. kasarken hep haritaya bakardım. ne güzel çizmişler, inş. bende giderim bi gün diye.. ufak bi araştırmadan sonra oyunda 3 şehir olduğunu örenmiştim.. amacım downhang a gitmekti.. çok merak ediyordum oraları.

2 haftada 21 lwl olmuştum ^^ bower olmasına rağmen çarım, tüm skiller açıktı.. bic. hel. peac. fire. light. cold.force. herşey açık we eziqti :D

neyse bi gün aldım yanıma 5 tane 10 lwl lik at. koyuldum yola.. tabi at potu ney olduğunu bilmediğim için atlar öle öle gittim dw ye zar zor.. ulan bi gittimki ne görüym..heryer yüksek lwl adamlar dolu, herkesin elinde en az+3 silah soslar som lar.. heryer ışıl ışıl.. hiç görmediğim itemler ... sonra kendi kendime dedimki bende artık burda kasıcam dedim.. şöyle düşündüm, janganda nasıl en eziq manyak lar sa we onlarda kapının önündeyse,, burdada öyledir dedim. çıktım dışarı bi baktım earth ghost lar.. tabi ben hawalı hawalı gittim earth ghostun yanına kesicem ya hani :D:D ben ona bi wurdum 55-60-50 critical o bana bi vurdu 400-490 critical... leşimi yere serdi :D sonra janganda doğdum.. sonra bu anlattıım çar 21 lwl de pk oldu tabi bilmiyorum.. herkes beni kesiyodu üstümden eşhyalarım düşüyodu.. o çarı bıraktım :D şimdi 43 lwl blader ım war.. her bişiey i biliyorum artık :D farm dayım 8000 küsür sp war. 12 binde biticek 45 lwl de yeni yatır batır off süper olacak :D

bu çarıma ulaşana kadar daha doğrususu oyunu öğrenene kadar bu 4. çarım ..

1. 21 lwl
    2. 21 lwl - sonu aynı oldu ^^
    3. 37 lwl - aptal gibi lighting -blader açtım :D oda iptal..
    4. 43 lwl - fire -blader 4 ever.. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 29 Ekim 2007; 12:27:51 >

• Açtığım ilk char şu an Persiada 15 level ve Bandit Gördüm mü kaçıyorum
  • 1 haftada 1 level atlıyodum
  • Yazın avrupa paketi gelmeden önce romada 18 level full str fire glavier im vardı ama onu bile yapana kadar 3 çar deiştirdim sonra 18 de takıldım bi türlü ilerleyemedim sebebide skillleri ,potu falan bilmememdi canı nası dolduruosun diye soracak olursanız bazılarımızın aksine oturmayı biliordum.. oyunu bırakır gibiyken awrupa paketi geldi paket gelince arkadaşların hepsi wizard açtı bende wizard açmıştım 21 levele kadar çok iyi kasmıştım ama 21 leveldeyken yan skill olarak warrior açtım zırhh giymek için istediğim gibi olmayınca beyenmedim sonra iyi bi araştırma yaptım ve 2h warrior açtım şimdi 39 levele geldim arkadaşlarım 40-43 arası ama hepsine tek atıorum yeni bi kılıç aldım 38+3 +3str 3int ... dediğim gibi şimdi aklıma gelioda baya gülüorum..
  • Skill ne bilmiyordum.Milleti izliordum sürekli(pvpcilere)8LVL SOSU SATTIM NPCYE....Millet skilli vuruncca vaybe nasıl vuruo öle lan heralde mause hareketlerine duyarlı bu oyun fln diordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 29 Ekim 2007; 13:49:51 >
  • ben ex helper ler fazlalık die hemen acıyordum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.