Şimdi Ara

Silkroad Vista Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkdşlar , vista kullanıorm . sro yu ındırdım yukledım fakat acarken cok beklıyo . pc mın hızı 2 gb , fakat laptop ..
    Bekledıkten sonra ' Bu program Guvensiz ' e benzer bi hata cıkıyor . Izın wer dıyorum sonra ;
    The server is undergoing inspection or updates . Connect to silkroadonline.net for more information '! die bi hata cıkıor. update lerı nedn yapamıorm ? ve vistada nedn bu kdr yawas bi çözum yolu warmı ?[/b]

• The server is undergoing inspection or updates . Connect to silkroadonline.net for more information
    özellıkle bu sorunu cozöem lazım..!
  • launcher'ı açtığın zaman silkroad'un da sitesini açmayı dene. siteyle doğru orantılıdır start butonu. siteye giriyorsa start butonu da gelir.
  • siteye qirior , start qelmıo
  • doğru client'i indirdiğine emin misin ?
  • SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_170
  • byLéR yokmu yardımcı olabilcek ? sroyu actıqımda The server is undergoing inspection or updates . Connect to silkroadonline.net for more information hatasını alıyorum..
  • O hata internet bağlantısı koptuğunda veya kapalı olduğunda gelir..Siteye bağlandığına göre gelmemeli..
    Ne yazıkki vista'da bu tür sorunlar olabiliyor şimdilik.. Vista kullanmanızı gerektiren bir durum yoksa xp'ye dönüş yapın derim..
  • ben de vista kullanıyorum ve benm de hız 2gb gayet normal çalışıyor sro.
    yanlış versiyon olabilir .!!
  • VİSTA ya uyumlu yaptın mı oyunu.
    yapmadığın zaman update vs. yapmaya biliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrEmq

VİSTA ya uyumlu yaptın mı oyunu.
    yapmadığın zaman update vs. yapmaya biliyor.

nasıl yapılıyor ?
  • bak kardeş eğer böle olmuyosa oyun kısayolunun üzerine sağ tıkla ve yönetici olarak çalıştır de ve netini kontrol et. oda olmuyosa dns ni değiştirp dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.