nie ilgi çekmek istesin ben de öğrenmek istiorum kervanlar en çok nerden gecer ne sıklıkla gecer ve nası bi taktik uygulanmalıdır
kısaca bu konu bence thief rehberi gibi olmalı herkes bildigini burada paylaşsın
benim taktik; lvl 20 olduktan sonra donwhang-jangan arası en kısa yolu görecek şekilde yaratık kesin. yakınınızdaki bi trader a NPC thiefler cçıkıp dalarsa ayrıca adam eziq gibi gözüküosa siz de dalın. dalamıosanız beklein takip edin adamı farkettirmeden ölürse malları toplar kacarsınız. 2 kere yaptım böle %40 oldu thief lvl 2 ex
Çaktırmayın aklından zoru war galiba soru soruyo sonunada=''''yazıo allah akıl wersin
quote:
Orjinalden alıntı: hourcarnesir
benim taktik; lvl 20 olduktan sonra donwhang-jangan arası en kısa yolu görecek şekilde yaratık kesin. yakınınızdaki bi trader a NPC thiefler cçıkıp dalarsa ayrıca adam eziq gibi gözüküosa siz de dalın. dalamıosanız beklein takip edin adamı farkettirmeden ölürse malları toplar kacarsınız. 2 kere yaptım böle %40 oldu thief lvl 2 ex
lvl 1 trader a direk dalarsan murder olursun atmadan önce biraz mantıklı düşün eğer dersen 2 yıldızlı taşıo die e sen nie lvl 20 olduğun gibi thiefliğe başlıyacaksın destekli atın
oralarda cok tif kestim kendini begenmişler oluo oralarda tif suiti giyen her kim olursa olsun keserim hunterim ben lvl2 xiandaysaniz oralarda dolaşmamaniizi tavsiye ederim
ORADA ÇOK YATTIM AMA ARTIK AKILLANDIM REVİNEDEN GİDİYORUM
kendi çapında eğleniyo arkadaş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme