Şimdi Ara

silkroad tief haritasını yapalım ve yazalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen bana hangi bölgede tieflik yapılır yazın

• aldırmayın ilgi çekmek istiyo
  • nie ilgi çekmek istesin ben de öğrenmek istiorum kervanlar en çok nerden gecer ne sıklıkla gecer ve nası bi taktik uygulanmalıdır

kısaca bu konu bence thief rehberi gibi olmalı herkes bildigini burada paylaşsın

benim taktik; lvl 20 olduktan sonra donwhang-jangan arası en kısa yolu görecek şekilde yaratık kesin. yakınınızdaki bi trader a NPC thiefler cçıkıp dalarsa ayrıca adam eziq gibi gözüküosa siz de dalın. dalamıosanız beklein takip edin adamı farkettirmeden ölürse malları toplar kacarsınız. 2 kere yaptım
    böle %40 oldu thief lvl 2 ex
  • Çaktırmayın aklından zoru war galiba soru soruyo sonunada=''''yazıo allah akıl wersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hourcarnesir

benim taktik; lvl 20 olduktan sonra donwhang-jangan arası en kısa yolu görecek şekilde yaratık kesin. yakınınızdaki bi trader a NPC thiefler cçıkıp dalarsa ayrıca adam eziq gibi gözüküosa siz de dalın. dalamıosanız beklein takip edin adamı farkettirmeden ölürse malları toplar kacarsınız. 2 kere yaptım
    böle %40 oldu thief lvl 2 ex

lvl 1 trader a direk dalarsan murder olursun atmadan önce biraz mantıklı düşün eğer dersen 2 yıldızlı taşıo die e sen nie lvl 20 olduğun gibi thiefliğe başlıyacaksın destekli atın
  • 30-40 levele gelince ferrylere pusu kurun npc thieflerinizi çıkarıp limandan karşıya geçin geride kalan başıboş thiefler traderları öldürecektir sonar dönüp malları toplayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oralarda cok tif kestim kendini begenmişler oluo oralarda tif suiti giyen her kim olursa olsun keserim hunterim ben lvl2 xiandaysaniz oralarda dolaşmamaniizi tavsiye ederim
  • ORADA ÇOK YATTIM AMA ARTIK AKILLANDIM REVİNEDEN GİDİYORUM
  • kendi çapında eğleniyo arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.