Şimdi Ara

SiLKRoAD TaRZı OyunLAr?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana silkroad tarzı bi kaç online oyun sölermisiniz?

Samsung 250GB + 500GB 860 EVO SSD // Samsung 500GB + 1TB 970 EVO SSD // WD Black 1TB
    Fractal Design Define S2 // Corsair H115i Platinum // Arctic P14 PWM x 4 // Asus ROG STRIX 750W 80+ Gold FM
    Asus TUF GAMING VG259Q 25" 144Hz // BenQ XL2411Z 24" 144Hz
    Steelseries Apex PRO TKL // Razer Deathadder Elite // FiiO E10K DAC/AMP // Sennheiser G4ME ONE
  • WWW.CABALONLİNE.COM

Ryzen 5 3600 / MSİ B450 Tomahawk Maxx / Sapphire Pulse 5700 XT / XPG D60G 8x2 3200 mhz / Crucial BX500 480GB / Sharkoon Puresteel RGB / FSP HYPER K 700W / LG 29 UM68-9 /
  • GGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRCCCCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    guild:yok
  • cabal online paralı olması lazım bence hero online ı oynayabilirsin yada benim gibi 2moon u bekleyebilirsin
    Lvl:5x/Expert
    Class:Warrior
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout tarzı oyun önerisi
    11 yıl önce açıldı
    ONLİNE OYUNLAR
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Silkroad tarzı bir oyun arıyosun bence arama buldun çünki biraz sabret 2moons,u oyna yada sabretme dekarona başla olmadı 2moons çıkana kadar silkroada devam et neyi eksik silkroadın anlamadım yaw bi kötü yanı laq,laq,laq ama genede idare eder hemide beleş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cozmonot

Silkroad tarzı bir oyun arıyosun bence arama buldun çünki biraz sabret 2moons,u oyna yada sabretme dekarona başla olmadı 2moons çıkana kadar silkroada devam et neyi eksik silkroadın anlamadım yaw bi kötü yanı laq,laq,laq ama genede idare eder hemide beleş

demişsinki sadece lag deil;

lag,bot,bot,pvpsizlik,bebe fazlalığı,5k/party pls ciler.....

anlatabilmişimdir umarım...

konuya dönersek silkroad tarzı istiosun yani uzakdoğu ve çok fazla aksiyon olmayan bi oyun hmmm..(aksiyon olmayandan kasıt hızlı seri gibisinden en önemli şartıda mage olmayışı)

sana en ii önerim HERO online....HERO ONLİNE senin o silkroad a çok benzio..sp farm olayı yok ama sp normal exp den ayrı sp exp var.mage yok sro gibi character çeşitleri benzio....fazlasıyla uzakdoğu felsefesi içerio...onerim HERO ONLİNE...

• Bi zamanlar KO için deniyodu böle kosp fln şimdide Sro için deniyo heralde her beleş online oyunun sonu bu

• quote:

Orjinalden alıntı: Bosbossy

Bi zamanlar KO için deniyodu böle kosp fln şimdide Sro için deniyo heralde her beleş online oyunun sonu bu

evt kısmen ole.

yani bi online oyun int cafelere düşerse ..............

bebeler cs oynamak için gelio bakıo birisi oynuo hemen sitesine girio yardımlarla üyelik alıo başlıo slk slk oynamaya..önüne gelene para pls party pls vs.vs. sonra onun ark ları görüo onlada başlıo sonra başkka cafelere fln yayılıo sonu işte bole oluo...

• quote:

Orjinalden alıntı: Bosbossy

Bi zamanlar KO için deniyodu böle kosp fln şimdide Sro için deniyo heralde her beleş online oyunun sonu bu

evet haklısın ama bence artık bot mus koxpmu hepsı normal oldu ben karsıydım sımdı kendım kullanıyorum sebeb oyun oynamaya zamanım kalmıyo suara kaybettıgım zamanı o sekılde telafı edıyorum dıger ınsanlar ne sekılde dusunur bılmem tabı

• kardes o oyunda adamlarla bırlesıp gorevlere gıdıon demı baska bı aktıvıte yok

quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

Şuan için Asia tarzında bulunan en iyi oyunlarda yeni çıkan bir tane var Xiah online diye anca onu önerebilirim

( antivirüs ) kaldırman gerek yoksa hayatta kurmazsın CABAL ONLİNE client ini isiteden indiremezsin forum sitelerinde ara bende o sekil kurdum kurmak kolayda patch yüklemesi ( inletiyo resmen ama deger sana tavsiyem CABALONLİNE

HERO online kesinlikle tavsiye etmiyorum MU ONLİNE dan daha berbat diyebilirim sakın haa indirdigine pişman olursun ben pişman oldum çünkü

Altyapisi cok kotu bir site ama sikayetlerle ilgileniyo oyunda bug ve lag fazla cunku bulundugu sever altyapisi baya berbat oyuncu kapasitesi az fazla yuklenm oluyo buda bug ve laglara sebeb oluyo. FOS tan umut bekliyorum sanirim oda ayni olur bide Avrupa srverlarinin acilmasi taa ne zman surer mart belki subat kimse bilmiyo.Zaten oyunun final statusune gecisi ne kadar olduki hala cozulmemis cok sorun var Joymaxin yemesi gereken 1 ton frin ekmek var.
    2Moons baya i hosuma gitti 31 aralikgi beklicez artik
  • petli oyun istiyorsan hero onlineyi dene derim
    yok ben uçmak istiyorum dersen space cowboy
    çok janjanlı oyun istemiyorum yeterki eğlenceli olsun diyorsan tibia
    20. yy da eski çağları yaşamak istiyorum dersen ran online

umarım yardımcı olmuşumdur
    guild:yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.