Şimdi Ara

Silkroad Serverlerin Açılış Tarihleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
8.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ah ah athenste başlamıştım 2006 kasımda mı neydi o günden beri aynı serverdayım çok değişti heryer velet ve dolandırıcı dolu

EDİT : SAYFA BAŞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvilForce -- 23 Temmuz 2009; 23:05:56 >
  • Bir Up yapayımda güncellesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

26 eylül2006 günü redseada deneme charı açıp öğrenip troyda oynayamaya başladım, Hala da troydayım Troya çok acılar çektirdim hala da çektiriyorum

Benim doğum günümde sen oyuna başlamışsın.
  • 01.10.2005 - 14.11.2005 tarihleri arasında başlamışım oyuna
  • helios + malazgirt ekliyeyim bende o zmn :)
  • gaia yok orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Sıralamada bir hata var sanırım; Venice ben başladığımda "new" idi üstelik 5. server'dı. Athens ile Troy Venice'den sonr açıldılar yanlış hatırlamıyorsam

lol.. Troy 2. veya 3. serverdı :)
  • Ben 2006 yılında başladım ilk açıldığında bikaç server birden var sanıyordum vay be tek serverla açılmış =)
  • Off ulan of eski günler aklıma geldi :=) Eski tadı hiç alamıyorum artık oyundan
  • Bende 2007'nin son aylarında kasım flndı pc toplamıştım ve direk neti bağlatıp sroya Babelde başladım.babele almıyordu plutoya hemn giriyordum bende dedim bu sefer alsın plutoda oynicam dedim ve pluto(new)'da aralık 2007'de başladım ve halen ordayım server hiç gzl değil ama charlarımdaki angel ve dewil dresleri yüznden burayı terkedemiyorum

unutmadan emeğine sağlık ama tam net bilgiler değil galiba . ama olsn uğraşmışsın en azından
  • saol paylaşımın için
  • Güzel paylaşım.Bu arada 17.ay hangisi oluyor malazgirt'te öyle yazılmış ?

• quote:

Orijinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Olympus yanlış sıraya koyulmuş. Alps'ten sonra açıldı Olympus.

Hala Olympus'un sırası yanlış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.