Şimdi Ara

Silkroad Roll Back Gelecekmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Roll Back hakkında net bilgisi olan varsa bizimle paylaşsın,şimdi kesin gelecekmi gelmeyecekmi

• Rollback falan gelmeyecek benimde birçok charım gitti herkes gibi üzgünüm ama bunlar gerçekler.

Mantıklı düşününce ben zaten bu oyunu oynamıyordum ki bot oynuyordu hırs,kin gibi pis sezilerimizden faydalanarak üzerimizden para kazanıyorlardı sömürülüyorduk kısacası yaz gelsin wowa başlıyacağım Allah belanı versin jm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty180354 -- 5 Mayıs 2011; 11:34:00 >
  • We are sorry for every user who got their account hacked.
    To remedy to this situation, Joymax would have to do a Roll Back and disable the feature to change the account password with the account name and secret answer for a week.
    This would give enough time for the users to protect themselves.

Sadly, I doubt Joymax would take any actions.... Böyle bi yazı yazılmış Rev6 da sanırım arkadaş yollamıştı
  • Rev6daki metnin tam çevirisinin sonunda böyle birşey olacağını umdukları yazıyor kesin bi bilgi değil.
  • 1 hafta evvelden baya bi uyarı yaptılar zaten e mail koruması yapın diyerek, benim düşüncem şudur; silkroad çarları takaslamaya karşı bildiğim kadarıyla ve çalınan çarlar için Roll Back yapmaya bi sebep olacagını sanmıyorum,dediğin gibi olmaz diye düşünüyorum.
  • Joymax herkesin en baştan başlayıp charına para dökerek kasmasını amaçlıyor herkes preler alacak avatarlar alacak direk 100lv avatarlı charı almayacak sonucunda kaybeden sömürülen bizler kazanan jm, bi tepki koymassak sömürülmeye devam gerçi kimi sömürecekler oynayanların %80'i gbot ne biçim bi düzendir bu.
  • Kullanıcılar şifrelerini ve diğer kamu dışı olan her Hesap Bilgileri’ni korumak zorundadırlar. JOYMAX, bir Kullanıcı Hesabı’na yetkisiz erişime dayalı hiçbir Karakteri bir diğeriyle değiştirme, yenileme, iyileştirme, telafi etme ya da aksi durumda değiştirmeden sorumlu değildir. Bu nedenle, şifrenin eşsiz ve gizli olduğunu teminat altına almak münferiden Kullanıcı’nın sorumluluğundadır.

joymaxın üyelik sözleşmesinden.

gitti yani çarlar boşa

rolback yapmak çok çok zor şu anda onlar için niye

rol back demek tüm sistemi geri yüklemek demek nasıl yüklecekler adamlar 14 saat uğraşıp update yapmışlar. vebsitesini güncellemişler.

şimdi adamlar 3 gün geriye alsa tüm uğraşları boşa gitcek.

sonra salı günü tekrar 14 saat uğraşıp update yapcaklar.

yani rolback hayal joymax bizim için bu kadar uğraşırmı sizce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar oyuncu kaybetmeyı göze alamaz.Rollback gelecek adım gıbı emnm.Bi öncekındede bu tartsmalar yasandı ama rollback geldı.Hatırlayn biraz...
  •  Silkroad Roll Back Gelecekmi

Sanırım bu soruların cevabı ^^
  • Tam olarak ne oldu sro da ? Bayagıdır girmiyorum da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IWannaKiLLu

Tam olarak ne oldu sro da ? Bayagıdır girmiyorum da ?

Joymax 1-2 hafta öncesinden dedi mail koruma yapın diye ama uyarıyi dikkate alan az kişi çıktı.Şimdi joymax websitesini güncelledi ve eger bir carın id ve gs biliyorsanız charın sifresini degistirebiliyosunuz..
  • bu saatten sonra rollback gelmez arkadaşlar bilginize
  • O tren kalktı
  • e mail koruması nasıl yapılıyor bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail0809

e mail koruması nasıl yapılıyor bilen varmı

http://forum.donanimhaber.com/m_48867732/tm.htm
  • arkadaslar bu gizli soru ile nasıl degisiyor sife yaw biri bana link atbilirmi benim charımın sifresini degistirmisler ve guildden cıkmıslar fakat charı soymamıslar guild kasasınada dokunmamıslar hic bir sey anlamadım ben bu olaydan birisi bana gostersin nasıl gizli soru ile degistiriliyor sifre ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.