Şimdi Ara

Silkroad patch yüklemiyor. v1403

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 kere client indirdim, belki bi sıkıntı vardır diye, 3ü'de yükleniyor ama yükleme bittikten sonra oyunu açtığımda, siteden manuel yama indirin yazısı geliyor. Versiyonu falan 1403, internetteki son patch'de 1403 başka yama yok. Niye böyle oluyo bilgisi olan varmı?

• Buradan 1.400'ü indir ve yükle. Ardından Silkroad Online'ın resmi sitesindeki "DOWNLOAD" bölümüne gir ve "Update Patch For v1.400 and v1.402"yi indirip yama yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Buradan 1.400'ü indir ve yükle. Ardından Silkroad Online'ın resmi sitesindeki "DOWNLOAD" bölümüne gir ve "Update Patch For v1.400 and v1.402"yi indirip yama yap.

Kardeşim bilgisayara format attım. Formatlamadan önce client sağlamdı, pc'den silip tekrar kurdum o client ile. Patchleri falan yükledi start geldi. Sonrada onu flash diske kopyaladım. Ama format atınca patch falan yüklemedi, bugün bidaha format attım, şimdi yine kurdum sro'yu yine yüklemedi. Leauge of Legends'i yükledim, ondada hata veriyor, eksiksiz kuruyor, 2 kere client indirdim, kurulumda problem yok. Ama bilgisayara bişey oldu diye düşünüyorum güvenlik duvarı ile alakalı, veya ip ile alakalı bişey, bilmiyorum ne olucak ya, internete baktım adam gibi bişey yazmıyor. Ama sorun o tarz bişey, güvenlik duvarını kapattım olmadı, antivirüsü kapattım yine olmadı. Bişey engelliyo oyunların patch atmasını, açılmasını falan ama ne bilmiyorum.

• İşletim sisteminden kaynaklanan bir sorun gibi gözüküyor. Bir önceki işletim sistemini (SRO ve LoL'ün kusursuz çalıştığı) kur ya da başka bir sistem kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

İşletim sisteminden kaynaklanan bir sorun gibi gözüküyor. Bir önceki işletim sistemini (SRO ve LoL'ün kusursuz çalıştığı) kur ya da başka bir sistem kur.

2 saatlik bir savaş sonucunda kendiliğinden halloldu, modemi resetledim, bu sefer hiç nete girmemeye başladı, çok uğraştırdı en sonunda sinirden modemi kıracaktım akşam akşam, sonra tam dedim neyse uğraşmayım yarın hallederim, kendiliğinden oldu. Eyvallah.
  • Nedir bu modemlerden çektiğimiz..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.