Şimdi Ara

Silkroad Online Serverlar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silkroad'ı 5-6 sene önce oynuyordum. Hatırlarım oyun okadar kalabalıktıki oyuna girebilmek için sabah ezanında uyanırdım Ama sonunda bu böyle olmaz deyip 30 levelde bırakmıştım. Hevesim kursağımda kaldı.. Şimdilerde tekrar oynayayım dedim arkadaş serverlar korede, aşırı lag var dedi. Bu yüzden indirmeyi durdum. Ama ben vazgeçmek istemiyorum sağda soldada oynayan gördüm. Hadi bunları geçtim rev6 dan server durumuna baktım. Yine çok oyuncu var bu oyuncuların içinden elbet avrupadan bağlanan oyuncular vardır diye düşünüyorum. Bir yöntemi varmı bu lagı ortadan nasıl kaldıracağımıza dair ? Yoksa oynayanlar nasıl oynuyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aseramy

Silkroad'ı 5-6 sene önce oynuyordum. Hatırlarım oyun okadar kalabalıktıki oyuna girebilmek için sabah ezanında uyanırdım Ama sonunda bu böyle olmaz deyip 30 levelde bırakmıştım. Hevesim kursağımda kaldı.. Şimdilerde tekrar oynayayım dedim arkadaş serverlar korede, aşırı lag var dedi. Bu yüzden indirmeyi durdum. Ama ben vazgeçmek istemiyorum sağda soldada oynayan gördüm. Hadi bunları geçtim rev6 dan server durumuna baktım. Yine çok oyuncu var bu oyuncuların içinden elbet avrupadan bağlanan oyuncular vardır diye düşünüyorum. Bir yöntemi varmı bu lagı ortadan nasıl kaldıracağımıza dair ? Yoksa oynayanlar nasıl oynuyor ?

malesef bunun bi çözümü yok herkesde var

• Özellikle bu ay aşırı lag var. Oyun tam gece 3'te donuyor, saatler sonra açılıyor. Bot'lar bile tekrar giremiyor bu durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.