Şimdi Ara

Silkroad Online C# Emulator Projesi Lyzerk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
10.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam hocam orayıda hallettim ama bu seferde Sloader sro klasörüne attım yine hata veriyor uygulama yapilandirmasi dogru olmadıgından uygulama baslayamadı diyor bu sefer. :(

Olmazsa canın saolsun ne diyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReWeLLeR

Tamam hocam orayıda hallettim ama bu seferde Sloader sro klasörüne attım yine hata veriyor uygulama yapilandirmasi dogru olmadıgından uygulama baslayamadı diyor bu sefer. :(

Olmazsa canın saolsun ne diyim

oluccak olucak

o loaderda hata var netten rumata loader ı indir ip bölümünü işaretle ip yi : 127.0.0.1 portuda 15779 yap oyundasın :)
  • Valla süpersin hocam calıstırdım ama uyeligim yok nasıl olacak
  • Hocam çok güzel çalışmaya benziyor emegine saglık , Bende yapmaya çalıştım tüm dosyaları indirdim ama bir türlü anlayamadım bu data base nerden açılıyor bu konularda biraz cahil kalıyorum Kusuruma bakmayın Artık
  • Üyelikde tamamda c9 veriyor

Valla hocam çok saol bi yerde yanlış yapıyormusum server ip adresini değiştirdim suanda oyunda oyundayım buda ss

Silkroad Online C# Emulator Projesi Lyzerk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 7 Mart 2009; 1:48:20 >

• Alim Bir Yardım Rehberi hazırlasak iyi Olucak. Coğu Hata Belli Loader Ve Db hataları Bir Rehber Hazırlıyalım. Hatalara Yönelik
  • config dosyası login serverde de game serverdede var 2sininde server.inisindeki portu:15780 mi yapcaz id pw yazıyorum ve öle kalıyor bişey yapmıyor
  • Aramızda PVP yapabliyormuyuz:?
  • Eline sağlık uğraşmışsın bayağ.
  • Bizede bir el uzatında bizde yapalım arkadaşlar

@ReWeLLeR
    Dostum nasıl yaptıgını bana yollarmısın özelden yada burdan ???
    Zahmet olucak ama
  • Alim Yanlış Anlama Sadece Soru :) Pwp Ve LanDan Olursa Guzel Olabilir ;) Asil Bu Daha Zevkli Olur
    Hemşo Dbleri Sen Yaptın Sanırım :)

Not:Bence Resimli Anlatım Yapın Bazı Denge.... War :D Ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 7 Mart 2009; 12:49:39 >
  • Ben de deneyeceğim birazdan.
    Bunu yükleyince diğer sro sorun çıkarmaz değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hombak108

config dosyası login serverde de game serverdede var 2sininde server.inisindeki portu:15780 mi yapcaz id pw yazıyorum ve öle kalıyor bişey yapmıyor

hayır o portllara ellemeyin

loginserver=15779
    gameserver=15780

olucak
    @LastSoldi3r
    Host ayarını silersen isroya geri girersin

@piton
    herşeyi ben yaptım
    evet dbleri ben hazırladım xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alm.oz -- 7 Mart 2009; 13:25:04 >
  • Çıkarmaz Ama Hostu Geri Ayarlaman Lazım İpleri Felan
  • @aLiM KaFKeF
    Pm attım.Bi' bakabilirsen
  • Dün gece bayagı ugrastıktan sonra girdimde 1-2 defa lyzerq charıyla mastery filan yükseltirken hata veriyordu masa ustune atıyordu sonra kendime yeni bir char yapayım dedim lvl,sp hp ve manayı ayarladım itemleri ayarlayamadım oyuna girincede char hareket etmiyor bugunde deneyecegim bakalım
  • Skiller çalışmıyor yaw bnde
  • @hombak

sadece saldırı skilleri + imbueler calısıyor
  • MySql 5.1'i şuan indiriyorum ama .Net Connector denen şeyi indirmek için şifre falan istiyor o sayfa?

EDİT: IDM ile hallettim bu sorunu ama database oluşturma zımbırtısını falan anlamadım. Biraz kurcaladım ama olmadı.
    Bir rehberden bahsedilmiş önceki mesajlarda, eğer yapılabilirse güzel olur, benim gibi bu işlerden anlamayan ama bu oyunu (bu şekilde) oynamak isteyenler için çok yararlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rkkh -- 7 Mart 2009; 20:21:31 >
  • şuan hazırlıyamıyorum cok meşgulum ama baska biri hazırlamış ingilizceniz varsa bakın derim

http://www.elitepvpers.de/forum/private-sro-main-discussions-questions/218385-tutorial-silkroad-online-c-emulator-project-lyzerk.html
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.