Bildirim
Silkroad Online 109 lwl up Oo_ExiTuS_oO Poseidon
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Senin karakterinmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi She Is Of Ren -- 13 Mayıs 2010; 8:10:14 > -
evt exp su an 30 -
Düzcenn neresindensin -
merkeze bagli golyaka sapaginin ordaki ucyol koyundu oturuyrum... -
Hll Kardeş Nice 110 LvLlara -
max lvl a en yakın arkadaş sensin galiba güzel güzel dahada çoğalsın 120 olucak bide mısırlılar gelicek sonra oyun iyice dolacak xD aslında şikayetçi deilim ama pre almak şart olucak -
quote:
Orijinalden alıntı: D_yNaMi_C
max lvl a en yakın arkadaş sensin galiba güzel güzel dahada çoğalsın 120 olucak bide mısırlılar gelicek sonra oyun iyice dolacak xD aslında şikayetçi deilim ama pre almak şart olucak
-
saolun exp 65 az kaldi :D -
hayırlı olsun. diyorum ki Şu oradaki wizard clerik yazısını değiştirsen de Cleric Yapsan -
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
quote:
max lvl a en yakın arkadaş sensin galiba güzel güzel dahada çoğalsın 120 olucak bide mısırlılar gelicek sonra oyun iyice dolacak xD aslında şikayetçi deilim ama pre almak şart olucak
-
-
Videonun altındaki yorumlar ne öyle yav?Wizard-Clerik -
quote:
Orijinalden alıntı: _AttAcK_An_
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
quote:
noldu arkadaşlar sölediklerimde bi komik bişi göremiyorum
-
@D_yNaMi_C
İmzanda ciddimisin
server: persia
lv: 32
pet: vardı sattım keratayı
nick: D_yNaMi_C -
kardeş o taa 4 5 yıl öncesinin imzası değiştirmeye üşeniyorum o yüzden duruyo öle xD
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X