Şimdi Ara

silkroad is already executed!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben oyunu 1-2 saat oynuorm ondan sonra çıkarsam veya düsersem bidaha giremiorm bu yazı çıkyor ctrl+alt+del yapıyorum işlemlerden işlemi sonlandır diorum ama olmuor res atana kadar düzelm,ior bunun çaresi nedir acaba ??

hayatkıllıkollamakası
  • bende öle deilde arasıra oluo exit diom tekrar tıklıom öle alıo
    nedir bu hata

Orjinalden alıntı: hayatkötükollakürkü

cevaplar için tesekkür ederim

Önemli Değil Aslanım

Ayrica ctrl+alt+del ile işlemlerden işlemi sonlandir dediginde belki sonlandirmamıs olabilr tekrar dene ordan kaybolmazsa giremezsin ayni hatayi verir

Bu hatayi alanlar ctrl+alt+del e basip ordan işlemler sekmesinden sro_client.exe yi bulup işlemi sonlandir yapsin.sro_client.exe listeden kalktıgında bu sorun çözülür eger sorun hala devam ederse reset at anca bu kurtarir yada oturumu kapa ac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Google- -- 21 Ağustos 2007; 21:46:32 >

Leyla ile Mecnun
  • bam millete cevap yazmadan tesekkur edersen millet cevap yazmaz ama sen tekrar yuklemeyi dene bu durumlar icin setup.exeyi diger surucune kopyala kalsın sorun oldukca tekrar yukle
    hayatkıllıkollamakası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manisali45

Clienti acık iken bi daha açmaya calısır iseniz bu hatayı verir oyundan cıktıktan sonra gorev cubugunda oyun clientinin gitmesini bekleyin gittikten sonra tekrar acın

Ayrica ctrl+alt+del ile işlemlerden işlemi sonlandir dediginde belki sonlandirmamıs olabilr tekrar dene ordan kaybolmazsa giremezsin ayni hatayi verir

Bu hatayi alanlar ctrl+alt+del e basip ordan işlemler sekmesinden sro_client.exe yi bulup işlemi sonlandir yapsin.sro_client.exe listeden kalktıgında bu sorun çözülür eger sorun hala devam ederse reset at anca bu kurtarir yada oturumu kapa ac

Aynı Taktik

• quote:

Orjinalden alıntı: Melrin

quote:

Orjinalden alıntı: hayatkötükollakürkü

cevaplar için tesekkür ederim

Önemli Değil Aslanım

süper post kasıyosun tebrik ederimvalla bende oyle bi hata yok format at bence

B1R ROCKER HERS€Y1 GER1D€ ß1ROCKER

• bende de oluyo ama ben ctrl alt del den islemderden sro_client sonlardır deyince olmuyor bi daha..

pc de vista mi yüklü...
    Mercedes Cl 500 2000
    Fiesta 1.4 Tdci 2011
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.