Şimdi Ara

Silkroad'ı ile derdim (yakınma mevzusu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yazmış olabilirim bu renkteki yerleri okumanıza gerek yoktur :))

Silkroadı çok oynamak istiyorum ama gram kadar anlamıyorum bu oyunmu karışık benmi aptalım anlamadım en son tekrar 4. silkroada başlamıştım yanımdada yeni başlıyan arkadaş vardı onunda arkadaşı iyi biliyomuş sikroadı (kısacası arkadaşımın arkadaşı :S) işte dedi bize şuraya gidin şuraya kadar yürüyün (vallahi tam yerini hatırlamıyorum ama çöl gibi bi yerdi arılar gibi bişeyler vardı şuramıydı diye sormayın hatırlamıyorum ) oraya gittiğimizde adamlar bizi partiye alıp kasıyodu ben bi 15 lw olduktan sonra lw almamaya başladım hiç bişey anlamadım tekrar arkadaş bu oyun neden bu kadar garip geliyor bana !?

PvP leri izliyorum adam meditasyon yapıyo arkasına uçuyo enseye şaplak atıyo adamı öldürüyo falan ben daha oyunda yürümeyi bilmiyorum lağn !? (mecazi anlamda -,-)

• Kardeşm öncelikle senin hatan oyunu derinlemesine öğrenmemek olmuş. Git iyice araştır oyunu ondan sonra oynamaya başla derim.
  • Ogrendim ama birakicam galiba hem silkroad 2 cikmis haberini aldim hemde silkroad r de onglarda pt yok

Titan savaslarida guzel diyolar

Bu yazima sinirlenme silkroad bence en iyi MMORPG 2. Oyun (1. Guild wars tabisiki)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 Olayı Aslında NEDİR?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.