Şimdi Ara

Silkroad hacked by UliJonRoth. Başka hacklemek isteyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Silkroad hacked by UliJonRoth. Başka hacklemek isteyen var mı?

Arkadaşlar şu birilerinin notice atması vs konularında dönen resimlere örnek olsun diye 5 dakika alan bir çalışma. İsteyen olursa onlara da Lord Yarkan kestirip Notice attıralım serverda.

Şaka bir yana. İnanın kendini hacker gibi gösterip milletin gözünü korkutmaya çalışan bir sürü tipleme var ve bunlardan birisi de bana (sözde) resim yollamıştı zamanında. 10 dk uğraşıp kendi charımı resme koyup elemana yollayınca özür dilediğini bilirim.

Oyun içinde Notice atmak için GM hakkı olması şart ve bu tür görüntüleri ya Bot yazılımını kırarak (ki çok zor) veya böyle Photoshop kullanarak yapabiliyorsunuz.

Chara da epey Skill Farm kastırdım arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulijonroth -- 10 Şubat 2007; 12:05:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ulijonroth

Arkadaşlar şu birilerinin notice atması vs konularında dönen resimlere örnek olsun diye 5 dakika alan bir çalışma. İsteyen olursa onlara da Lord Yarkan kestirip Notice attıralım serverda.

Şaka bir yana. İnanın kendini hacker gibi gösterip milletin gözünü korkutmaya çalışan bir sürü tipleme var ve bunlardan birisi de bana (sözde) resim yollamıştı zamanında. 10 dk uğraşıp kendi charımı resme koyup elemana yollayınca özür dilediğini bilirim.

Oyun içinde Notice atmak için GM hakkı olması şart ve bu tür görüntüleri ya Bot yazılımını kırarak (ki çok zor) veya böyle Photoshop kullanarak yapabiliyorsunuz.

Evet ama senin yazdığın sadece o pencerede mi çıkıyor yoksa ekranda da gözüküyor mu?

• Güzel çalışma elelrine sağlık.

Birde tepeye atsaydın notice yazısını çok daha güzel olurdu
    Not:crack li bot nette zibille,gerçi içinde trojan keylogger var,ama olsun onlarıda temizleyip bot injection yapmak mümkün

Edit:Ayrıca SRO yu hacklyebilmen için,önce router-IDP (varsa eğer)-firewall-switch (şasi switchvarsa)-database bariyerlei geçmen lazım.Zaten database 'in dışarıdan administrator erişimine açık olduğunu sanmıyorum.Bunu yapacak babyiğit varsa gözlerinden öperim bilakis,öle web sayfaların açığını bulup şişirmeye benzemez bu olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 10 Şubat 2007; 12:42:59 >

• Tepeye de geliyor notice yazısı :)

• resimleri photoshop da açıp büyültürseniz photoshop oldugunu kolaylıkla anlarsınız arka planı silmiş üzerine yazıyı giydirmiş bi arkadas için bende yarkan olayını yapmıştım
  • Eeee 5 dakikada bu oluyor be dostum.

Bir otelin inşaat halindeki havuzuna su ekleyip güneşlenen insanlar koymak için 3 saat uğraşmıştık zamanında :D

O kadarcık kusuru da mazur görüverin.
  • 999992 sp için ne kadar uğraştın yok sa onu da mı fotoshop la mı yaptın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum 15saniyede skill farm...
    Photoshop ile çözdüm işi.

Bir ara da tüm itemları SOSUN yaparız :D
  • zyahah eee elinize ne geçti bunlar sizi tatmin ediyosa gidin photoshop çalsın fake de usta olcanıza photoshopta usta olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.