Şimdi Ara

SİLKROAD COŞACAK (İstanbul)(11 ay öncenin konusu hortlatıp durmayın) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
25.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya hoşmuş. En iyisi ben kaldığım yerden kasmaya devam edeyim.

Bir de bişey soracam. Bu yeni gelen yetenekler 70+ yetenekleri mi yoksa sadece yeni char açtığımızda mı bunları kullancaz???
  • @NonSensical

yeni eklencek kızları gordum de makyajları fln hayat kadınına benziyodu kesin bi tane açmam lazım onlardan hahaha

sakin
  • ya beyler şu likör görevi hakkında bilgi sahibi biri warsa yardım edebilirmi ?? likörleri aldım fakat ne yapacağımı bilmiyorum
  • beyler peki bu yenilikler tam tarih olarak ne zmn gelecek bılen warmıı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShupaR

super kanka ellerıne sağlık hortattım konuyu

kanka bu yapılır mı ya temmuz da açtığım konuyu hortlatıyorsun , millet bu verilmişti foss u tanıtmışsın filan diyor yaw offf arkadaşlar bu 4 ay evvelin konusu bunlar silkroad a eklenecek haritalar yaratıklar ve o zaman ismi tam belli değildi fos ile alakalı şeyler konuyu ben açmıştım yabancı site ve forumlardan bulduum şeyleri eklemiştim.
    @SADABAD trade noktaları saçmalık değil eklenecek şeylerden biri dediğin yerlere şehir değil sadece trade yapabileceğin npc ler koyacaklar ben bir yerimden element uydurmuyorum silkroad korea nin sitesinde yazan birşeydi bu ben sadece türkçeye çevirmiştim mmositeden alıntı yapıp.
    @phirronite arama butonuna likör görevi yaz cewabını bulacaksın bulamazsan bana pm at sana birer birer anlatayım
    @blue_master öyle birşey olabilir mi?

@shupar kanka yapma böyle şeyler hortlatmayın yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: _mai_angel

quote:

Orjinalden alıntı: ShupaR

super kanka ellerıne sağlık hortattım konuyu

kanka bu yapılır mı ya temmuz da açtığım konuyu hortlatıyorsun , millet bu verilmişti foss u tanıtmışsın filan diyor yaw offf arkadaşlar bu 4 ay evvelin konusu bunlar silkroad a eklenecek haritalar yaratıklar ve o zaman ismi tam belli değildi fos ile alakalı şeyler konuyu ben açmıştım yabancı site ve forumlardan bulduum şeyleri eklemiştim.
    @SADABAD trade noktaları saçmalık değil eklenecek şeylerden biri dediğin yerlere şehir değil sadece trade yapabileceğin npc ler koyacaklar ben bir yerimden element uydurmuyorum silkroad korea nin sitesinde yazan birşeydi bu ben sadece türkçeye çevirmiştim mmositeden alıntı yapıp.
    @phirronite arama butonuna likör görevi yaz cewabını bulacaksın bulamazsan bana pm at sana birer birer anlatayım
    @blue_master öyle birşey olabilir mi?

@shupar kanka yapma böyle şeyler hortlatmayın yaw

ozledım senı kankamm

• silkroad geyik kısmına gel ben oradayım hergece
  • guzel hepsi de hepsı ne zaman eklenıcek
  • @phyrex

constantinople daki canavarlar jangandakiler gibi ezik merak etme

bi kaç ss... avrupa charlarını fln çok merak ediyosanız FOS oynayıp deneyebilirsiniz

SİLKROAD COŞACAK (İstanbul)(11 ay öncenin konusu hortlatıp durmayın)

saygılar...

• o zmanlar ayasofya klise deilmiydi yaw,ama adamlar burda minarelerini cizmişler eger ole bişey varsa istanbul olarakta adını deistirmeliydiler sehrin,cok ilginc.Zati ole bisey olduysada joymax harbiden bu sefer gozumde batmıştır.
    @Shadow

eline saglık abi bizim yerimizede kosun oynayın zıplayın ,hee pvp de yapın sole ezük pvp si .Bide onu youtube de izlersek ne kral olur varya :D
  • ellerine saglık iyi çalşma olmuş
  • bi de ilginç bişey söliyim mi
    "?" yazınca küfür olarak algılıyo
  • evet bütün uzkadoğu versiyonu oyunlarda öyle. ne yazarsan yaz, ? yazınca olmuyo
  • çok süper olmuş valla
  • int karakterler için koyduğun resımde adam ko dakı gibi elını kolunu kaldırmıs ko gibi salak bı oyun olmaz işalah
  • Lem bengusu eferin lem keşke senin dediğin gibi olsa ha oyun cok manyak olurdu bide su lvl 40 altı falan atılsa oyundan en azından lag olmaz herkez rahatça oyununu oynar.

Charım satılıktır almak isteyenler pm atsın...

Nick:__Yigitcan__
    Server:Oasis
    Meslek:Hunter&Trade
    LvL:53
  • O servera nası girin bi anlatırmısın bizde girelim oralara lütfen anlattt.........
  • üst konuda fos online diye bişey var oraya gir ogren
  • iiide merak ettim şeyler var bu eski oyun ne olcak eski oyun üstünemi patch atılcak yoksa bu ayrı oyun olarakmı çıkacak ayrıysa nezaman çıkacak gibi bilio olabilirsiniz ama ben bilmiorm bilgilendirirseniz iiii olur saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

eklenecek male charlar
    http://kr.silkroad.yahoo.com/userpg/....asp?WebMDiv=6

onlar Constantinapolis desin biz İstanbul diyeceğiz
    http://kr.silkroad.yahoo.com/userpg/....asp?WebMDiv=4

http://kr.silkroad.yahoo.com/userpg/....asp?WebMDiv=1

http://kr.silkroad.yahoo.com/userpg/....asp?WebMDiv=5

Bu silahlar çok öte bir olay
    http://kr.silkroad.yahoo.com/userpg/....asp?WebMDiv=1

Bu Linkler Bozuk...

Emege saygı

+Bu yeni çıkan kızlardan en Tatlısı HeleN

en tatlısı bence teodora

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.