Bildirim
Silkroad Bot !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kredili bot istiosan srobot + eger Silk alıosan ban yemezsin herşey silke bakıo ^^ -
şimdi dostum mesela ben bota bağlasam biri pm attığında cevap versem silk im olmasa banlanır mıyım -
ister ücretli ister ücretsiz farketmez her ikiside banlanma sebebi ama silk alarak bunu azaltırsın gm ler pm'ye felan bakmıyor silkine ve oyuna yatırdığın paraya bakıyor -
bot'a kurduğunda el ile kasmadığın okadar belli olur ki, değil cevap vermek selam atana hayat hikayeni anlatsan faydası olmaz. Legend'in dediği gibi silk şart -
quote:
Orjinalden alıntı: SyNeRGeNIX
şimdi dostum mesela ben bota bağlasam biri pm attığında cevap versem silk im olmasa banlanır mıyım
Onla alakası yok.Sistem zaten bot kullananları tespit ediyor. Silk almayanlardan bir kaç kişi seçiyorlar rastgele banlıyolar göstermelik. -
saolun arkadaslar zaten botu sadece taxi yaparken kullanacaktım nese kullanmam artık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X