Şimdi Ara

Silkroad Bot !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bot kullanmaya karar verdim geçen yıl bedava bot kullandım bu yıl kredi alabilirim banlanma ihtimalim nedir sizce kullanmalı mıyım birde botu her zaman açmıcam bana gün olarak değil kredi olarak bi bot tavsiye eder misinz

• kredili bot istiosan srobot + eger Silk alıosan ban yemezsin herşey silke bakıo ^^
  • şimdi dostum mesela ben bota bağlasam biri pm attığında cevap versem silk im olmasa banlanır mıyım
  • ister ücretli ister ücretsiz farketmez her ikiside banlanma sebebi ama silk alarak bunu azaltırsın gm ler pm'ye felan bakmıyor silkine ve oyuna yatırdığın paraya bakıyor
  • bot'a kurduğunda el ile kasmadığın okadar belli olur ki, değil cevap vermek selam atana hayat hikayeni anlatsan faydası olmaz. Legend'in dediği gibi silk şart
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyNeRGeNIX

şimdi dostum mesela ben bota bağlasam biri pm attığında cevap versem silk im olmasa banlanır mıyım

Onla alakası yok.Sistem zaten bot kullananları tespit ediyor. Silk almayanlardan bir kaç kişi seçiyorlar rastgele banlıyolar göstermelik.
  • saolun arkadaslar zaten botu sadece taxi yaparken kullanacaktım nese kullanmam artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Private server bot
    9 yıl önce açıldı
    DARKORBİT BOT
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.