Şimdi Ara

SİLKROAD artık YAşam TARZıNIZ mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 300üb500

Kendinize bir plan ve program çıkarın.Şu günlerde şu kadar oynayacağım deyin.Buna sadık kalın.Unutmayın karakteriniz bir yere kaçmıyor.Sizde acele etmeyin.Hafta sonları stall olayı size vakit ve dinlenmek için iyi bir fırsat.Unutmayın bir gün gelecek artık karakterinizin lvl 80 olacak aceleye gerek yok sakin sakin kasmadan kendinizi devam edin.Kimseyi üzmeye gerek yok dersleri ve işide akatmaya değmez o sizi bekler.O sizin sadık bir elemanınız.

• sro eroin gibi bisi bi yapısırsan ona kurtulamıyosun bende nerdeyse 1 aydır oynamıyom cok duzgun bi hayatım var ama yenni server acılınca bide 1 ay tatilim var tam o araya denk gelicek muhtemelen gel de bagımlısı olma ama dedigim gibi evdekiler basından kalkmıyom die kızıolar sozlum benle ilgilenmion die trip atıyo ama bu sro eroin gibi bişi vazgecilmio neyse artık kulaklık var sozlumun tribinden kurtuldum ama evdekiler gene rahat bırakmıo ki rahat rahat kasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: carearofugur

gidin bi kız arkadaş filan buluneminim işe yarargidin gezin sinema sinema dolaşın sora biraz uzaklaşırsınız belkiben denedim işe yaramıyo diil

ona bakarsan ben bir kız arkadaş buldum 12 ocaktada evleniyorum kesinlikle işe yaramıyor bence çıkın etrafı dolaşın arkadaşlarınızla takılın bişiler yapın arkadaşlarınıza söyleyin size ona göre davransınlar ssenin hoşuna giden şeyleri yapın bence daha mantıklı olur

• ya naparsanız yapın bu oyun bırakılmaz bi doktora basvurun kesin cozum bu olur herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_Star

ya naparsanız yapın bu oyun bırakılmaz bi doktora basvurun kesin cozum bu olur herhalde

bişi dicem ya doktorda silkroad bağımlısıysa
  • quote:

Orjinalden alıntı: _xMx_

quote:

ya naparsanız yapın bu oyun bırakılmaz bi doktora basvurun kesin cozum bu olur herhalde

aboooo derim ben sadece

• quote:

quote:

valla muhtemel bişey buda aslında düşünseniz doktor un laptoptan sesler gelio SRO başlıosunuz muhabbette aga skilleri doğrumu wermişim falan

• quote:

gidin bi kız arkadaş filan buluneminim işe yarargidin gezin sinema sinema dolaşın sora biraz uzaklaşırsınız belkiben denedim işe yaramıyo diil

buda işe yaramıyo aksine sro yuzunden kız arkadaşıyla arası bozulan biçok arkadaşım var bende dahil

• quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

quote:

buda işe yaramıyo aksine sro yuzunden kız arkadaşıyla arası bozulan biçok arkadaşım var bende dahil
    aboo

• o zaman bırakın kız arkadaş filan direk beyin yıkattırın sorada sro ile asla tanışmayın
  • quote:

o zaman bırakın kız arkadaş filan direk beyin yıkattırın sorada sro ile asla tanışmayın

oda olmaz cevredekı herkes sro oynuyo elbet bırınde gorurus tek care bian önce lvl 80 olup oyundan bıkmak yapıcak bısıy olmayınca dogal olarak sıkılırs dıye dusunuyorum

• abi bu oyun knight dan kat kat daha super yaaaa
  • quote:

yok kız arkadaş işe yaramıyo... kız arkadaşımla cafede buluşçaktım cafeye gitmedim evde sro oynadım(salağım ya ben)

sroyu bizim bırakmamız değil birilerinin bize bıraktırması lazım. 2 ay önce aegeye girmek için akşam 6 dan 12 ye kadar tam 6 saat denedim yine de servera giremedim. sonra 2 ay oyunu bıraktım. al şimdi sparta açıldı yine oynuyorum(daha yeni sos aldım onun sevincindeyim)

• quote:

Orjinalden alıntı: life_is_a_game

quote:

quote:

valla muhtemel bişey buda aslında düşünseniz doktor un laptoptan sesler gelio SRO başlıosunuz muhabbette aga skilleri doğrumu wermişim falan

• Çıkın dama atlayın kesin çözüm
  • arkadaşlar birisini clana almak için ne yapmam gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: poysion

Çıkın dama atlayın kesin çözüm

• sizede çözüm dayanmıyoii o zaman gidin uzaklara bilgisayar olmayan bi yere kalın orda arının herşeyden sora gelin bakalım bu işe yarayacak mıbunu denedim diyen çıkmaz heralde
  • quote:

sizede çözüm dayanmıyoii o zaman gidin uzaklara bilgisayar olmayan bi yere kalın orda arının herşeyden sora gelin bakalım bu işe yarayacak mıbunu denedim diyen çıkmaz heralde

kardeş bilgisayarın olmadığı tek okyanuslar ve buzullar var buzullaramı gidelim şimdi yada gemiyle okyanusun ortasına gidip atlasak mı

• eger 18 yasından kucuk bir oyuncuysanız benim yas 16 ve anadolu lisesindeyim dersleri bya bir aksatıyor ve de yazın adamı eve hapsediyor oyunu 2-3 senedir oynuorum ama yeni orendim o yuzden charımın lvli dusuk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.