Şimdi Ara

Silkroad anınızı yazın ( herkes 1 anı yazsın )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metin2 , knight konusunu gördüm bunun ama bence zamanın en efsane oyunu silkroad topici göremedim evet biz silkroadcılar olarak başlayalıyım ilkde ben olayım

Zamanında m çekip 3degree kolyesine kadar sos set dizmiştim 40 level olduğumda bile takıyordum

Edit: Aklıma geldi ilk zamanlar captcha kodu yazıp giriyordun doluysa dc veriyordu saatlerce denediğimiz olurdu sabahları erkenden kalkıp oyuna girip geri yatardım haftasonları uyandığımda dc görürsem vay halime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pgdnBREAK -- 29 Haziran 2015; 3:02:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes 1 anı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • silkroad anınızı

buyur yazdım
  • 1 anı
  • Okadar çok ki hey gidigünler

• Adamın biri sun spear satarken 150 m yerine yanlışlıkla 15 m yazmıştı hemen almıştım 64 lvl e geldikten sonra 130 m'e satmıştım
  • para verip kastiriyorduk tabi her zaman ki gibi türk bir tane archer anlastim adamla gece 12 gibi. 3 saat 3 m normalde. sabaha kadar kassa 9 saat 9 m. ama slot saglam. bende dedim gece 3 te ben cikabilirim duruma bagli. gece 3 te sen gel eger durursam para veriyim 3 te devam ederiz yoksa beni atarsin dedim gece 3 te. ben kasilcam sabaha kadar ama

tabi benim plan su sekilde gece bu kalkamaz bende beleş kasilirim.

verdim 3 m ini. her ihtimale karsida gece 3 te kalktim. bekledim bot da devam ediyoruz ama adam uyuya kalmis :D sonra bende yattim sabah kalktim halen kasiyor. sabah adamin uyanmasina dogru disband ettim partyi gittim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam olarak zamanı hatırlamıyorum ama 3 ayda 24 lv çar yapmıştım bütün skilleri açmıştım(europe yoktuo zaman)

18-19 lv iken Jangandan kıyafet silah pot falan alıp şu ağaçtan canavarlar varya maokai diyesim geliyor yeohouydu heralde, onlara giden köprünün oraya pazarı kuruyordum 2-3 k fazladan satıyordum 100k'm falan olmuştu çok sevinmiştim .
  • :D

• He bide sos sos yazıyordum herkese janganda o zamanlar birsürü 18 19 lv adam vardı herneyse biri geldi elindekini sos yapammı dedi? Yap dedim kardeş(elimdekide 21 +2 spear boru değil ) Herneyse party attı kabul ettim janganda kıyafetçinin arkasına çağırdı gittim uzaklaştı benden oturdu yere at silahı sos olcak dedi, Çalma sakın falan dedim - O da nası çalayım senden uzağım ve oturuyorum falan dedi - Tamam dedim atıyorum... attım - al şimdi onu dedi -Aldım bana geldi (itemauto pt olayını bilmiyorum o yüzden kekliyor ) -olmadı dedim -tekrar at dedi -yine attım mal gibi aldım bu sefer ona gitti üzüldüm baya sonra 20 kya satam dedi paramda yoktu alamadım gitti adam

• Suan 95 lvl wizardim var. Eskiler cok guzeldi...
    Herkes botla 80 lvl e gelirdi ben 80 lvl le kadar sadece tek basima kastim hic bikmadim cunku güzeldi mutlu oluyodum.suan askerdeyim net cafelerde olsa oynarim ama yok artik.
    Bende sbot almistim 3 ay falan kullandim guzel kasildim.. penon taxi cok yaptim . güzeldi zevkliydi.

Amcamin net cafesi vardi 18 masanin 15 i silkroaddi ve oynayanlardan kiz bile vardi ciddiyim..güzeldi o gunler ya ne diyimki daha

• 2 anı yazsam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupanın ilk geldigi zamanlar çok güzeldi be. ben başladıktan 1 hafta sonra avrupa gelmişti. hemen axe karakter açmıştım. bi yandan da sago dinleyip cs atıyodum

• ben veletken 20 lwl e kadar kasardım ondan sonra zorlanırdım taxiler falan vardı ben bilmezdim taxi, bir gün sro cafeye gittim orda abiler vardı adamın birisinin 40 lwl charı vardı ben oha şok geçirdim dedim abi nasıl kastın ya bunu dedi istersen satam bende sat dedim, o da dedi bunda çok emek var falan bende şokun etkisiyle dediklerine inandım 30 liraya yakın para verdim o ite. Sonra zaten şifreyi değiştirdi bir daha giremedim. Bende gold çektim gerçek para ile sürekli taxilere girdim penom taxilerde 60 oldum orda bıraktım oyunu
  • 90dan 120 kadar oynadım Lise hayatım geçti :D

Çok iyi bir guildimiz vardı İstanbulda buluşmalar oldu şehirdışından gelenler vs. Server olarak aile gibiydik herkes birbirini tanırdı (Mercury serverı)

Bi alman charının pwsini sallıyarak tuturmuştum çok pahalı itemler yürütmüştüm satmıştım arabın birine 300€'ya

Bi keresinde Kale savaşında 40kişiydik karşısı rahat 150den fazlaydı.Adamların Unionuna gizliden char sokmuştum kaleyi hemen onların adına almıştım daha sonra son 10dk bekliyip kaleyi almıştık adamlar fena küfür etmişlerdi ölümle tehditler bile almıştım

• annemle babamda oynardi benimle 110 zamani ff char vardi haliyle sonra charlar calindi biliyorsunuz benimki de kaynadi arada bankada 5pre+dress falan vardi.neyse iste anneme verdim taxi yapsin diye penonda falan 1saat sonra babam gecti taxinin basina demesinler mi master az once ne guzel kasiyordun niye yavasladin diye ;)

• server bakimindan sonraki tek tik kadar guzel bir duygu yok beyler..

• mal alacaktım adamdan baktım uygun geldi ama o kadar bitcoinim yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmsnickers

He bide sos sos yazıyordum herkese janganda o zamanlar birsürü 18 19 lv adam vardı herneyse biri geldi elindekini sos yapammı dedi? Yap dedim kardeş(elimdekide 21 +2 spear boru değil ) Herneyse party attı kabul ettim janganda kıyafetçinin arkasına çağırdı gittim uzaklaştı benden oturdu yere at silahı sos olcak dedi, Çalma sakın falan dedim - O da nası çalayım senden uzağım ve oturuyorum falan dedi - Tamam dedim atıyorum... attım - al şimdi onu dedi -Aldım bana geldi (itemauto pt olayını bilmiyorum o yüzden kekliyor ) -olmadı dedim -tekrar at dedi -yine attım mal gibi aldım bu sefer ona gitti üzüldüm baya sonra 20 kya satam dedi paramda yoktu alamadım gitti adam

hahaahaaahahdhshshshshewu gecmis olsun bro :)

• Sürekli yabancı guildlerde takılırdım.Çoğu oyuncu benim Türk olduğumu bilmezdi bile.Unionumuzda jangan fw vardı.Çok şatafatlıydık.Uniondan biri Türklere küfür etmişti.Bende karşılık vere vere tartışma büyümüştü uniondaki tüm guildlerle papaz olmuştuk benim yüzümden. Tibette oynayanlar bilir hatta DeceptikonZ ile RedDragons kavgasını
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.