Şimdi Ara

Silkroad a donus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HighLimit

    Hangi private server oynuyosunuz level cap rateler felan nasıl?

    JoySRO Hazar'dayım. Level sınırı 120. Exp. rate 90x, SP rate 45x, drop 20x, gold 20x, mastery sınırı 360. D12 item var maksimum.



    JoySRO Tibet;



    Cap: 80

    Exp. rate: 1x

    SP rate: 1x

    Drop: 1x

    Gold: 1x

    Mastery: 300



    JoySRO Iris;



    Cap: 110

    Exp. rate: 70x

    SP rate: 70x

    Drop: 20x

    Gold: 20x

    Mastery: 330



    Tibet'in kapasitesi 1500, Iris ve Hazar'ın kapasitesi 1000. Tibet ve Hazar sürekli dolu, Iris biraz daha az oynanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 19 Nisan 2017; 19:49:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HighLimit

    Hangi private server oynuyosunuz level cap rateler felan nasıl?

    +1 Diyeyim. Kopamadım gitti şu zıkkım oyundan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix


    quote:

    Orijinalden alıntı: HighLimit

    Ben de zamanında oyuna çok para harcayanlardandım oyuna girmemeyle baş edemeyince ve şu premium gelince hem exp 2 katı hem de tek tıkla oyuna girme gelince düşünmeden almıştım kaç silkti hatırlamıyorum ama aylık sadece premium için o zamanlar 50-70 lira arası bişi verdiğimi hatırlıyorum.

    Oyundan zevk almaya gelince her şey iyi güzel de level kasma kasma olayı hiç de bi mmorpg için normal seviyelerde değil bence en azından günümüz için düşünecek olursak 'level kasma' tabiri diye bi tabir kalmadı silindi bence yer yüzünde buna ek olarak sp kasması da biriktirmesi de ayrı sıkıntı gap bırakmadan sp kasılmıyor sp için gap bırakılınca da exp gelmiyor amaç tamamen oyuncuyu bilgisayara bağlamak. Ya da bot kurmak çözüm ama bota bırakıp başından kalktığım şeyden neyin zevkini alabilirim ki? Misal 1 den 80 küsür levela kadar powerlevel party yapılıp sp kasarken level de atlanabiliyor ama arada atlanan her canavarı kesmesi ayrı her mekanda dolanılması ayrı zevkliydi. Günümüz şartlarında artık zaman kavramı çok değişti sabır kavramı nerdeyse tamamen kalktı. Her şey hemen anında olmalı ve pvp ye savaşa çıkılmalı. Bunun en güzel örneği dotadır loldür. Herkese verilen haklar aynıdır kimse kimseden item olarak üstün değildir gerisi senin taktiğine oynayışına kalmıştır. Ama düşünelim sroda dımdızlak max level olan biriyle devilıyla parasıyla puluyla ful donanımlı biri arasında ne kadar fark var? Böyle yetişen yeni nesle gel bizim yıllardır efsane oyunumuz var ama oyuna giriş bedava olmasına rağmen giremezsin bedava gösterip premium aldırıyoruz önce onu al gel ama oyunda insan görmeyince şaşırma oyuna efsane dedik ama grafiklere aldırma git saatlerce level kas bakalım delikanlı üstüne sp yi de unutma dersen ki bunu diyemezsin sesin çıkmaz bile. O yüzden yeni nesil srodan bir haberdir bunu kimse inkâr edemez. Yeni neslin bilmediği bi oyun zaten bitiktir.

    Wow halen milyon oyuncusu olmasına rağmen ve giriş için aylık para almasına rağmen silkroad bu kadar düştüyse server merge yapmak zorunda kaldıysa olsa olsa 10 bin kişiden kazandığı parayla joymax işini gayet de iyi biliyor diyemeyiz. Aksine tiksindirici bi durum bedava gösterip sürekli cebine bakan bir oluşuma döndü.

    130 level partim 24 saatte %2 kasıyordu ya, gerisini siz düşünün. 50-60 günde 129'dan 130'a kasılıyor, böyle bir şey olmamalı.



    Dediğiniz gibi, maksimum level olunca da olay bitmiyor. SP problemi 2010'dan beri yaşanmıyor, orada sıkıntı yok. Yeni derdimiz job level ve job item yapma. Zaten normal level'ı kasmak çok zor, bir de job level kasıyor oyuncular.



    Bilmiyorum D12 ve üstü item'lardaki alchemy sisteminden haberiniz olup olmadığını. D12 ve üzerine item'lara +1 bile basarken item'ı kaybetme riski var. +1 bile basarken proof stone denen ve silk ile alınan şeyi kullanmak gerekiyor. D12 ve üstü item'larda +1 bile zor tutuyor.



    D12 ve üstü item'lar maksimum +12 oluyorlardı. Geçen sene silahlara +15 basılabilme özelliği geldi. +12'ye kadar yaratıktan düşen enhancer (eski sistemdeki elixir gibi düşünün) ve silk ile alınan proof stone ile gidiliyor. +12'den +15'e ise elixir bile silk ile alınıyor. Proof stone'un yerini ise yine silk ile satılan max protector alıyor. D15 legend (eski sistemdeki sun) +15 silahlar binlerce liraya satılıyor. Ki gayet de normal. Size 1000 TL'lik silk ve D15 legend +0 silah vereyim, +15 yapma ihtimaliniz çok az.



    Gelelim blue işine. Silk'i basan, bir item'da birden fazla str-int-durability gibi şeyler basabiliyor.



    Server'larda VIP Silver (ayda 300-999 silk harcayan), VIP Gold (ayda 1000-4999 silk harcayan), VIP Platinum (ayda 5000 silk ve üzeri harcayan) statüsünde olan birçok oyuncu var. İnanılmaz paralar kazanıyor Joymax, inanması güç ama öyle. Yeni açtıkları 90 cap Avrupa server'larında abartısız herkes VIP Silver üstü ya da premium plus'lı.



    Eskiden 48 server vardı, hepsi full çekiyordu, evet. Yarısı gold kasan site char'ları ve benim gibi kuruş koklatmayan ortaokul-liseli ergenlerden oluşuyordu. "Çok oyuncu = çok para" olmadığını çok iyi biliyor Joymax. Dediğiniz gibi, yeni nesil bu oyundan bihaber. Oyunu oynayanlar ve binlerce lira dökenler, şimdi 20'li-30'lu yaşlarında olan eski SRO'cular. Bu kitle kemikleşmiş bir kitle. Joymax ne yaparsa yapsın, bu adamlar bu oyunu bırakmıyorlar.



    Size JoySRO'dan bahsedeyim, Joymax'ın ne kadar para kazandığını hayal etmek size kalsın.



    JoySRO'nun 1500 kapasiteli 80 cap server'ı, 1000 kapasiteli 110 cap server'ı ve 1000 kapasiteli 120 cap server'ı var. 100 silk'i 5 TL'den satan bu adamlar, ayda 80.000 TL ile 100.000 TL arası gelir elde ediyorlar.



    Ben size Joymax'ın sadece Aeolus ve Ephesus server'larından ayda milyonlarca dolar kazandığını garanti edebilirim. İşler eskisinden daha iyi gidiyor Joymax için. Oyundan nefes almak bile silk ile ve bunu gözünü kırpmadan alan oyuncular kaldı yalnızca.

    Joysronun elde ettiği geliri nerden biliyosunuz hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Private server sektöründe olan bir arkadaştan edindiğim bilgi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.