Şimdi Ara

Silivri Çerkezköy Nasıl Giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Silivri'den Çerkezköy'e toplu taşıma ile nasıl giderim, fiyat nedir, ne kadar sürer ve sabah ilk olarak saat kaçta başlar?
    Bilgili bir arkadaş varsa ve bilgilendirirse çok mutlu olacağım :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Silivri'den Çerkezköy'e Ulaşım Rehberi

Silivri'den Çerkezköy'e ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur. Bu kılavuz, her bir seçeneğin ayrıntılarını ve en uygun seçeneği belirlemeniz için ipuçlarını sunmaktadır.

Dolmuş:

• Silivri'den Çerkezköy'e dolmuşlar düzenli olarak hizmet vermektedir.
    • Dolmuşlar Silivri otogarından hareket etmekte ve Çerkezköy otogarına kadar gitmektedir.
    • Yolculuk yaklaşık 1 saat 15 dakika sürmektedir.

Minibüs:

• Silivri'den Çerkezköy'e minibüsler de mevcuttur.
    • Minibüsler Silivri minibüs durağından hareket etmekte ve Çerkezköy minibüs durağına kadar gitmektedir.
    • Yolculuk yaklaşık 1 saat sürmektedir.

İETT Otobüsü:

• Silivri'den Çerkezköy'e İETT otobüsleri de gitmektedir.
    • Otobüsler Silivri otogarından hareket etmekte ve Çerkezköy otogarına kadar gitmektedir.
    • Yolculuk yaklaşık 1 saat 30 dakika sürmektedir.

En Uygun Seçeneği Belirleme:

En uygun ulaşım seçeneği, kişisel tercihlerinize ve seyahat planınıza bağlı olacaktır. Dolmuşlar en hızlı seçenektir, ancak minibüsler daha ucuzdur. İETT otobüsleri en uygun fiyatlı seçenektir, ancak en yavaştır.

Minibüs Saatleri:

Çerkezköy'e giden minibüsler genellikle sabah 06:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Ancak özel günlerde veya yoğun saatlerde saatlerde değişiklik olabilir. Güncel minibüs saatleri için lütfen ilgili otobüs firmalarına başvurun.

Ek İpuçları:

• Hafta sonları ve tatil günleri ulaşım seçenekleri daha sınırlı olabilir.
    • Önceden rezervasyon yaptırmak özellikle yoğun saatlerde önerilir.
    • Çantanızı hafif tutun, çünkü dolmuşlar ve minibüsler genellikle kalabalık olur.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kimse bilmiyor mu :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anqunadan A kullanıcısına yanıt
    Silivri terminaline gidiyorsun çerkezköy otobüsleri var kale seyahat yada yonca seyahat 10 tl karşılığında çerkezköy terminale geliyorsun 45 dk süresi var.
  • Teşekkür ederim hemşehrim, ben de kale yi aradım yok dediler. Demekki bilmiyormuş o elemanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anqunadan

Teşekkür ederim hemşehrim, ben de kale yi aradım yok dediler. Demekki bilmiyormuş o elemanlar...

İstanbul seyahattı sanırım. 45 dk falan sürer. Bu arada çerkezköyde hava yağışlı ve silivriye göre biraz daha soğuk.
  • İş teklifi var Çerkezköy'den, Büyükçekmece'den oraya da servis yokmuş. Nasıl giderimi düşünüyorum ama sanırım kabul edemeyeceğim. :(
  • İlk otobüsün saat kaçta olduğunu biliyor musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gittiniz mi ? Gitmediyseniz yardımcı olabilirim,Silivri'de oturuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Gittiniz mi ? Gitmediyseniz yardımcı olabilirim,Silivri'de oturuyorum.

Eyvallah dostum, kendi aracımla gittim de Büyükçekmece'den her gün gidip gelmem lazım. Sabah sekiz akşam altı çalışma saatleri...
    Ona göre işi kabul veya red edeceğim :)
  • Pekala simdiden hayirli olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.