Şimdi Ara

Silinsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redhood2112 -- 29 Temmuz 2021; 23:12:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Seviyenizi belirtseydiniz guzel olurdu

• redhood2112 R kullanıcısına yanıt
    Mattan temel olarak 345 ile baslayip sonrasinda endemik acil diye gidebilirsiniz tyt mattan.Endemikteki sorular cogunlugu klasik tarzda fakat temelinizi saglamlastiracak sorular problemler kisa fakat guzeldi diye hatirliyorum cebir sorulari aytde de isinize yarar acil bu 3 lu arasinda en zoru problem sorulari yogun ve mantik isteyen sorulardi 345 klasik 345 ilk kitap icin ideal.Tyt kimyada ben limit el kitabi almistim arkasindan palme tyt kimyadan soru cozerseniz 7 sorudan 5-6 tanesini kacirmazsiniz.Kalan 1-2 soru genellikle konuyu kavramaya yonelik yerlerden cikiyor.Sene icinde tyt denemeleriyle halledersiniz.Tyt fizikte ben aytleri kullandim fakat tytlerinin de guzel olabilecegini dusundugum nihat bilgin fasikullerinden tyt fizigin baba konularindan almanizi oneririm(Basinc,Optik,Elektrik gibi)Kalan konularda eger eksiginiz varsa alin derim cunku fiyatlarinin gereginden fazla oldugunu dusunuyorum.Kuvvet hareket ve enerji soru cozerek ve formullerini kavrayarak halledilmesi gereken bir konu.Tyt fizikte soru bankasi olarak 345 yeterli olur.Tyt biyolojide de konu anlatimi olarak ucuza bulabilirseniz çap fasikulleri is gorur.Soru kitabi olarak da palmeden giderseniz 6 sorudan 4-5 tane cikartirsiniz diye dusunuyorum.Yine sene icinde brans denemeleri cozerek fulle yakin yapabilirsiniz tyt biyoloji ve tyt kimya en kolay net kazanabileceginiz dersler.Soru kitaplari baslangicta agir gelebilir belki cogunu bu sene de cozmus olabilirsiniz ama hakkiyla cozuldugunde tyt nin sayisal kisimlarini buyuk olcude halletmis olursunuz.

• Geometri temeliniz zayıfsa "Metin Hocam" kanalını öneririm. 2020 oynatma listesi var, eskidir ama kalitelidir. Bunun dışında önerim pek yok yks konusunda. Başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ayt de matta ben fazla kitabi bitirmedim daha cok karisik cozdum kitaplardaki sorular kolay diye fakat ayt mat kitapları bu sene degisime gider diye dusunuyorum.Ama yine 345 Acil ek olarak 3D olabilir.Geometri kitabi olarak da Acil Geometri guzeldir ama ilk kitap olarak temeliniz yoksa karekok geometri sifir oneririm.Cok fazla memnun kalan kisi duydum geometrisi kotu olanlardan.Ardindan yeni nesil olarak acili cozmeniz iyi olur ama geometri sureklilik isteyen bir ders bu kitaplari bitirdikten sonra geometri denemeleri cozmenizi tavsiye ederim.Ayt FKB olarak fizikte yine 345 guzeldir yanina da Bilgi sarmal ayt fizik yeterli olur.Biyoloji ve Kimya da klasik palme ile baslayip ayt kimyada 345 ve ayt biyolojide paraf ile devam edersiniz.Paraftaki bazi sorular cok uc detay olsa da icindeki yeni nesil sorular kaliteliydi.Onceki mesajimda geometriyi yazmayi unutmuşum ama zaten geometrilerin cogu tyt ayt tek kitap oluyor.Kafaniz karismasin.Soru kitaplarini bitirdikten sonra daha fazla soru kitabi almak yerine piyasada adi duyulmayan fakat sorulari guzel olan yayinlarin denemelrini cozerseniz daha iyi verim alirsiniz.Yine oek kaliteli olmayan tyt genel denemeler cozup eksiklerinizi oradan analiz ederseniz konu calismaniz daha kolay olur.Kaliteli yayinlari da en sona birakmis olursunuz.

Onemli değil.İyi akşamlar

• Apotemi 25'li biyoloji denemesi

2 senedir cidden mükemmel dediğim tek kitap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu silinsin lütfen
    14 yıl önce açıldı
    silsin lütfen
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • apotemi analitik geo fasikülü. hakkını vererek çözmen lazım tabi. şansıma bir sürü analitik sordular çok işime yaradı bu kitap.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.