Şimdi Ara

silinsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
159
Favori
21.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen o kadar ağır bir travma yaşarken ezanın yanlış okunduğunu nasıl anlamış olabilirsin?
    Milleti korkutma boşuna ayıp
  • yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fable

yalan

ne diyorsam ne duyduysam hep yalan ...
  • zebaniye bağlarsan ağır küfür ederim. takip.
  • Eğer bu başına gelenler gerçekse- ki bu kadarını uyduracağını zannetmiyorum - sakın buraya yazma.Kimseye de anlatma.Bununla ilgili bence din konusunda uzman birileriyle görüşmende fayda var.
  • konu tutmuş okuyayım bari , zebani çıkarsa...
  • Böyle birşey başına gelenler heryerde anlatmasın bunu.Mümkünse kimseye anlatmasın.Bol bol felak ve nas surelerini okusun.
  • Kardeşim haklılık payın var. Ama Allahtan başka korkum yok çok şükür. Belkide insanlara faydamız olacak nasıl korunacaklarını ne yapması gerektiğini bilmeyen çok insan olabilir. Bi hocamada sordum kısacası para için satmayacaksan anlatabilirsin dedi. İlerleyen bölümlerde göreceksinz ki öyle şeyler yaşadım ki filimi çekilse 3. poşet oscar vermeleri lazım. O yüzden çekmem çektirmem.
  • Csbnin dibine vurmuş csb. Yanlış anlamanı istemem bu +18 falan degil. 10 yaşındaki kardeşimi getirsem inanmaz. CIN YOKTUR. Ne adamlarasaniz ya. 7 yıldır ateistim cin min görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanzas -- 7 Kasım 2013; 17:12:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .rascho.

Kardeşim haklılık payın var. Ama Allahtan başka korkum yok çok şükür. Belkide insanlara faydamız olacak nasıl korunacaklarını ne yapması gerektiğini bilmeyen çok insan olabilir. Bi hocamada sordum kısacası para için satmayacaksan anlatabilirsin dedi. İlerleyen bölümlerde göreceksinz ki öyle şeyler yaşadım ki filimi çekilse 3. poşet oscar vermeleri lazım. O yüzden çekmem çektirmem.

Benden söylemesi.Pek anlatmanı tavsiye etmiyorum.Allah yardımcın olsun
  • hanzas kullanıcısına yanıt
    Burda ateistliği yada müslümanlığı tartışmıyoruz. İnanıp inanmamakta özgürsünüz ama inanan aklı başında insanlarıda 10 yaşındaki çocukla bir etmeyin lütfen.
  • quote:

Burda ateistliği yada müslümanlığı tartışmıyoruz. İnanıp inanmamakta özgürsünüz ama inanan aklı başında insanlarıda 10 yaşındaki çocukla bir etmeyin lütfen.

Ya 10 yasindaki cocuk anlıyor yalan olduğunu. Ya milleti uğraştirma OKUMAYİN SAÇMA SAPAN CSB MASAL CİNLİ. Kardeşim psikoloğa hemen gitmen gerek şizofreni veya farklı bozukluklar olabilir.Ciddiyim psikolojide doktora yapmış babama gösterdim csb degilse HEMEN psikoloğa gitmen gerekiyor. Cok ciddiyim. Şizofreni belirtileri var cidden gitmen gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka maka okudum ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanzas

quote:

Ya 10 yasindaki cocuk anlıyor yalan olduğunu. Ya milleti uğraştirma OKUMAYİN SAÇMA SAPAN CSB MASAL CİNLİ. Kardeşim psikoloğa hemen gitmen gerek şizofreni veya farklı bozukluklar olabilir.Ciddiyim psikolojide doktora yapmış babama gösterdim csb degilse HEMEN psikoloğa gitmen gerekiyor. Cok ciddiyim. Şizofreni belirtileri var cidden gitmen gerek.

Milletin faresi elimdeymiş gibi konuşma. İsteyen tıklar okur. Sende okumayacaksan gidebilirsin. Babana saygım var ama tıp çaresini bulamadığı hastalıklara psikolojik der geçer ama tedavi yok. Metafiziki olaylara delirme der geçer ondada el kol bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .rascho. -- 7 Kasım 2013; 18:09:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hanzas

quote:

Milletin faresi elimdeymiş gibi konuşma. İsteyen tıklar okur. Sende okumayacaksan gidebilirsin. Babana saygım var ama tıp çaresini bulamadığı hastalıklara psikolojik der geçer ama tedavi yok. Metafiziki olaylara delirme der geçer ondada el kol bağlı.

Metafizik die bir sey yoktur psikoloji bilimi söylediğin gibi bir durumda evet ama şizofreni daha farklı. Bunda biyolojik olanakta belirtiler var ve cidden gitmeniz gerekiyor. Metafiziki olayların cogu gercekten de psikolojiye dayanır şizofreninin ömür boyu süren tedavisi vardır. Cidden gitmeniz gerekiyor. aynı zamanda metafizik olduğunu zannederiz ama
    metafizik yoktur o sizin beyninize oynanan bir oyun sadece. Metafizikte degil su an konu ateizm de sizin gercekten gitmeniz gerektiği. Bunu yasıyorsanız burun kanamanız da kantlardan biri zaten. Cok bariz bir sekilde sorun var. Acilen gitmeniz gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanzas -- 7 Kasım 2013; 18:32:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Ben bu tarz hikayelerin gerçekliğine inanmasam da okumayı seviyorum , ama bu hikaye olmamış cidden yazım hataları var olaylar arası geçişler çok kötü , ayrıca ''quanttum'un hikayesin den sonra denemeyin bile böyle şeyler başarısız oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnozglr

Ben bu tarz hikayelerin gerçekliğine inanmasam da okumayı seviyorum , ama bu hikaye olmamış cidden yazım hataları var olaylar arası geçişler çok kötü , ayrıca ''quanttum'un hikayesin den sonra denemeyin bile böyle şeyler başarısız oluyor.

Başarıdan kastını anlamadım kardeşim. Ben burada bilimsel makale yazmıyorum ki yok yazım hatasıdır yok yok geçişlerdir dikkat edeyim ama görüşlerine saygı duyarım bu olay beğenilecek bi olay değil zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

ben hayatımda böyle atma görmedim arkadaş. sallıyorsun mantıklı salla bari.

Ateistler toplanmaya baslamis.

Not=Musluk sesinden sonra okumadim.Banyoya gitmeye korkuyorum suan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnozglr

Ben bu tarz hikayelerin gerçekliğine inanmasam da okumayı seviyorum , ama bu hikaye olmamış cidden yazım hataları var olaylar arası geçişler çok kötü , ayrıca ''quanttum'un hikayesin den sonra denemeyin bile böyle şeyler başarısız oluyor.

Başarıdan kastını anlamadım kardeşim. Ben burada bilimsel makale yazmıyorum ki yok yazım hatasıdır yok yok geçişlerdir dikkat edeyim ama görüşlerine saygı duyarım bu olay beğenilecek bi olay değil zaten.

Efendim burnunuzda kanamış bunu cinlere bağlamayın beyninizde tümör olabilir, şizofreni olabilir. Cidden gitmeniz gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Morte34

quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

ben hayatımda böyle atma görmedim arkadaş. sallıyorsun mantıklı salla bari.

Ateistler toplanmaya baslamis.

Not=Musluk sesinden sonra okumadim.Banyoya gitmeye korkuyorum suan.

Kardeşim ateizmi geçtim ben su an. Arkadasta cidden bir sorun olabilir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.