Şimdi Ara

Silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

quote:

Orijinalden alıntı: Ozolua

quote:

Orijinalden alıntı: jitanx

oyunda cidden diğerlerine göre üstün bir takım ad carry'ler var.
    Ezreal, Corki, Graves hepsi ufak nerflendi (corki bayağı nerflendi) ama hala iyi durumda gibiler..

Ezreal ile 2 tane harash skill'in var ayrıca w'nün attack speed herosu ile üstünlük kurabilirsin karşıdaki AD'ye.. E skillinin mobilitysi de cabası .
    Corki yine sürekli Poke skilli (ultisi), kaçış/yakalama (w), %10 true damage ekstra vurma (passive), armor kırma (e) ile gayet iyi bir ad carry olabiliyor. eksiksiz bir hero gibi.
    Son olarak Graves 'te tanky AD carry olarak iş yapabiliyor lane'de passive skilli sayesinde lane'de güçlü olabiliyor kısa range'i dezavantaj sağlasa da blink skilli ile araya dalıp kazandığı muazzam attack speed ile iş yapabiliyor.

fakat tristana ve özellikle Kog'Maw'da kullanılabilir AD Carry'lerdir. Kog'un tek dezavantajı kaçış skill'i yok.Onun dışında bana sorarsanız oyundaki en iyi damage atan AD Carry'dir.W'sü mükemmel bir skill zaten. oyunu late game'e kadar taşıyabilirseniz .Kog olan takım %80 oyunu alır.Fakat çoğu zaman lane'de kasmakta zorlanabilirsiniz.

Caitlyn bu özelliklerin bir çoğunu taşımadığı için useless champ kalıyor.

Buraya vayne yazmamışsın ayıp etmişsin

Vayne early'de kasamazsa late'de useless oluyor. Early'de de çoğu zaman kasamıyor. Cait'in Q'su, Graves'in Q'su, Ezre'nin Q'su gibi bir skile sahip değil bu yüzden basic atack yapmak zorunda. Bu da laneyi domine edememesi anlamına geliyor. Pek tercih edilmiyor bu yüzden.

Tercih edilmeme nedenini biliyorum ama vayne late game için en iyi ad carrydir.Stealth,stun ve 3 vuruşa bir true damage.Late game de durduracak nadir hero vardır vayne'i

• quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

quote:

quote:

quote:

Ezreal, Corki, Graves hepsi ufak nerflendi (corki bayağı nerflendi) ama hala iyi durumda gibiler..

Ezreal ile 2 tane harash skill'in var ayrıca w'nün attack speed herosu ile üstünlük kurabilirsin karşıdaki AD'ye.. E skillinin mobilitysi de cabası .
    Corki yine sürekli Poke skilli (ultisi), kaçış/yakalama (w), %10 true damage ekstra vurma (passive), armor kırma (e) ile gayet iyi bir ad carry olabiliyor. eksiksiz bir hero gibi.
    Son olarak Graves 'te tanky AD carry olarak iş yapabiliyor lane'de passive skilli sayesinde lane'de güçlü olabiliyor kısa range'i dezavantaj sağlasa da blink skilli ile araya dalıp kazandığı muazzam attack speed ile iş yapabiliyor.

fakat tristana ve özellikle Kog'Maw'da kullanılabilir AD Carry'lerdir. Kog'un tek dezavantajı kaçış skill'i yok.Onun dışında bana sorarsanız oyundaki en iyi damage atan AD Carry'dir.W'sü mükemmel bir skill zaten. oyunu late game'e kadar taşıyabilirseniz .Kog olan takım %80 oyunu alır.Fakat çoğu zaman lane'de kasmakta zorlanabilirsiniz.

Vayne early'de kasamazsa late'de useless oluyor. Early'de de çoğu zaman kasamıyor. Cait'in Q'su, Graves'in Q'su, Ezre'nin Q'su gibi bir skile sahip değil bu yüzden basic atack yapmak zorunda. Bu da laneyi domine edememesi anlamına geliyor. Pek tercih edilmiyor bu yüzden.

ezreal q ? vayne q sundan farklı değil

Oha? Vayne'nin Q'sundan farkı yok? Birisi "cool story bro" gif'ini koysun şuraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemanjaBjelica -- 31 Ağustos 2012; 14:48:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

DeaglePower konuya bekleniyor .. . .

CAİT PENTA DESEM ??!!

İnsanlarla niye dalga geçiyorsun? Yoksa başkaları da senle dalga geçer İngilizcede büyük i harfi olmadığını öğretecek kadar.

Orijinalden alıntı: NDS

AD Carry'e skilleri latede etkisiz denmeside ayrı bir olay
    Duvardan geçme ve 'özellikle' late gamede acayip yararlı pasifi var. Ben severim, rangeide fazla.

katılıyorum tamamen çıkılan build ile ilgili.Gayette etkili late de.Arkadaşın dediği gb duvardan geçebilmesi sayesinde çok yararlı oluyor late game de.Şimdi ulti için çok engelleniyor muhabbeti yapılıyor ve doğrudur.Ona alışmak lazım aslında duvardan geçip geçip karşı base e kadar gidilebilinir. Ve eminim ki adamı son anda tam kaçtım derken bile alabilirsin.ben genelde build de şu şekilde çıkıyorum bir dene bence -dorans blade,boots of speed,bf,vampiric,berserker greaves,pickaxe,cloaak of agi,infinity edge,dagger,browlers gloves,zeal,cloak of agility,dagger,Phantom dancer,bf,the bloodthirs,long sword,pickaxe,last whisper,phantom 2-

sırasıyla çıktığım build bu ortalama 700 ila 1200! krit attığını biliyorum birçok kez de denedim.(basic attack)

ciddiyim sağlam bir build ile bence çok efektif bir hero olabilir late game de.
    tabi ki dediğim gibi biraz pratik yapmak cat için şart!

• Eğer farm'a dikkat edip, silahı parladığı anda düşmana basic saldırıda bulunursan iyi item yaparsın cat ile. ward'ını alırsan, Gang durumlarında yada adam kovalarken E'yi düzgün ve hızlı kullanmalısın. Bu şekilde bot lane'de kuracağın üstünlük ile takımının kazanmasına büyük katkıda bulunabilirsin.
    Caitlyn ile oynadığım birçok oyunda fedlenmişimdir fakat işin kötü yanı çabuk sıkması...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer carrylelere göre latede sönük kalan bir hero.Kasarsa eyvallah ağlatır ortalığı ama diğer carrylere göre +1 olarak fazla kasması lazım o yüzden pek tercih edeni görmedim ama alınmayacak kadar kötü bir heroda sayılmaz.
  • 650 rangesi olan bir champa latede etkisiz demek. Bilemiyorum, latede zaten skillerin çokta önemi yok, nasıl diyeyim ad carry siniz sonuçta, full build yapmış bir ad carry sürekli skill vs atmaz, oto ataklarla saldırır, ha evet skilleri çok iyi değil, ultisi kolay counterlanabiliyor, E skilli hiç fena değil kaçma konusunda, sizi kovalayana E yi tutturursanız %90 ihtimalle kaçabilirsiniz, hem kendinizi geriye atıyorsunuz hemde adamı slowluyorsunuz. Trap skilli ise oyunda her alanda etkili bence, early de çalılara koyabiliyorsunuz, agresif supportları bir nebze engelleyebiliyorsunuz, bazı gankları engelleyebiliyor. Q skilli tutturabilirseniz, güzel damage vuruyor, minion farm içinde güzel bir skill. Evet caitlyn şuanki favori ad carrylerin yanında biraz sönük gözüküyor ancak düşünüldüğü kadar kötü değil bence, ve latede useless oluyor demek bence yanlış yani 650 range var, hiç birşey yapamasa tf den uzakta basit atakları ile saydırır, birde red buff verdiğiniz taktirde, gayet yararlı bence.

• Tam bir sağ tık championudur kendileri. Skilleri late game de hiçbir işe yaramaz diğer ad carrylerin aksine.

Orijinalden alıntı: Gripholion

650 rangesi olan bir champa latede etkisiz demek. Bilemiyorum, latede zaten skillerin çokta önemi yok, nasıl diyeyim ad carry siniz sonuçta, full build yapmış bir ad carry sürekli skill vs atmaz, oto ataklarla saldırır, ha evet skilleri çok iyi değil, ultisi kolay counterlanabiliyor, E skilli hiç fena değil kaçma konusunda, sizi kovalayana E yi tutturursanız %90 ihtimalle kaçabilirsiniz, hem kendinizi geriye atıyorsunuz hemde adamı slowluyorsunuz. Trap skilli ise oyunda her alanda etkili bence, early de çalılara koyabiliyorsunuz, agresif supportları bir nebze engelleyebiliyorsunuz, bazı gankları engelleyebiliyor. Q skilli tutturabilirseniz, güzel damage vuruyor, minion farm içinde güzel bir skill. Evet caitlyn şuanki favori ad carrylerin yanında biraz sönük gözüküyor ancak düşünüldüğü kadar kötü değil bence, ve latede useless oluyor demek bence yanlış yani 650 range var, hiç birşey yapamasa tf den uzakta basit atakları ile saydırır, birde red buff verdiğiniz taktirde, gayet yararlı bence.

kısaca özetlemiş +1

• quote:

Orijinalden alıntı: inleyennağmeeeeler

Tam bir sağ tık championudur kendileri. Skilleri late game de hiçbir işe yaramaz diğer ad carrylerin aksine.

Silinsin

Orijinalden alıntı: tamer0505

hort

Ban gelir şimdi

@LordRaiden Bu olmadı be hocam

quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

quote:

quote:

quote:

ezreal q ? vayne q sundan farklı değil

Oha? Vayne'nin Q'sundan farkı yok? Birisi "cool story bro" gif'ini koysun şuraya.

/>
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK

• quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

quote:

hort

Ban gelir şimdi

Hortu Geç görsem de 2-3 oyunda bir görüyorum farketmez :)

Orijinalden alıntı: LordRaiden

quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

quote:

hort

Ban gelir şimdi

Hortu Geç görsem de 2-3 oyunda bir görüyorum farketmez :)

Zaten cait karsi adc yi oyundan düşürmek için alinirsa efektif bir şekilde kullanilir yoksa useless

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.