Şimdi Ara

Silinsin.....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero4262321 -- 20 Ekim 2012; 21:02:09 >

JDM Spirit Turkey
  • Zamana bırakmalısın bence yanlış bi karar verip hayatını karartırsın yoksa.. Aradıgın kadın elbet bi yerde karsına cıkıcaktır er yada geç sabret.
  • Teşekkürler dostum. Artık olgun birini istiyorum ya :/ ilişkide sorumluluk alacak biri olsun istiyorum. Her kıza takilip nasıl yatağa atarım düşüncesinden sıyrılmak istiyorum. 3 tane kıza binlerce mesaj atmak yerine bi kişiye yüz mesaj ama içtenlikle atmak istiyorum. Hayatımdaki fazlalık olarak gördüğüm tüm kızlara artık beni rahatsız etme demek istiyorum. Biri olsun sadece benim olsun. :/

JDM Spirit Turkey
  • abicim şimdi düşünüyorum senin yerinde olsam kız aramazdım anne veya babama buldururdum onlar en iyisini bulur bence
    sonuçta kimimizin anne babası evlenmeden önce birbirini gördü. dedem ve anneannem 75 yıldır evli düşününcede insan evlenince böyle uzun,
    ömrünün sonuna kadar sürmeli
  • Evlenip ne yapıcaksınki Bir sürü sorumluluk sinir sitres özgür değilsin elin kolun bağlı tek bir kadına bağlısın tepende kaynana kayınbuba kayın birader.Çocugun olucak gazıyla uğraşıcan aradan zaman gecicek geceleri ağlıcak kalkıcaksınız ve sen geceleyin uyuyamıcaksın işe mos mor gözlerle gidip beynin birşey düşenemiyor olucak.Aradan yıllar gecicek Okula başlıcaklar.Masraflar iyi bir ortam iyir bir baba olman gerekicek.Yıllarrrr gecicek lise baslıcak.Şimdi dışarı cıktığında nasıl giyindiğini gördüğün insanlardan biride senin oğlun yada kızın olucak.Kavga bela ergenlik derken lise çağıda biticek üniversite başlıcak.Ev yurt masrafları derken helede memur değilsen kendi evinin kirasını zor ödemeye başlıcaksın.Her para harcayışınızda üniversitedeki cocuğunuzu düşünüceksiniz.Sigara varsa bideÖyle böyle derken biticek ve siz kurtulucaksınız mutlu sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn theeeeeeeee end happy ending we happy you happy he happy who happy

• Ben buldum kanka Evlencem binacakmışız seneye arabami zaten aldim is zaten Tamam tırmala sen daha :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabret kardeşim elbet bulacaksın.

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Ben buldum kanka Evlencem binacakmışız seneye arabami zaten aldim is zaten Tamam tırmala sen daha :))

Hayırlısı olsun Zaten sende bir *bnelik vardı. Hiç sesin çıkmıyordu.

Benin şuan sadece ev sorun. Onuda 3 seneye kadar evlenmezsem, biraz birikim yapıp peşinat olarak verebilirim. Sonrası da mortgage :) Bizim peder çulla emekli maaşı almıyor oğlum. Herşeyi kendimiz yapacağız. Arabayı satarım en kötüsü. 2 senede 20000 TL yakıt bakım sigorta kasko masrafı yapmışımdır. O yüzden satmak yada kullanmamak en mantıklısı.

Sen yengeyi nereden buldun, kimseyi beğenmezdin :D

JDM Spirit Turkey

• TV deki Evlendirme programları var onlara katılabilirsin ama Pek Sağlam olacagını sanmıyorum
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Ben buldum kanka Evlencem binacakmışız seneye arabami zaten aldim is zaten Tamam tırmala sen daha :))

Hayırlısı olsun Zaten sende bir *bnelik vardı. Hiç sesin çıkmıyordu.

Benin şuan sadece ev sorun. Onuda 3 seneye kadar evlenmezsem, biraz birikim yapıp peşinat olarak verebilirim. Sonrası da mortgage :) Bizim peder çulla emekli maaşı almıyor oğlum. Herşeyi kendimiz yapacağız. Arabayı satarım en kötüsü. 2 senede 20000 TL yakıt bakım sigorta kasko masrafı yapmışımdır. O yüzden satmak yada kullanmamak en mantıklısı.

Sen yengeyi nereden buldun, kimseyi beğenmezdin :D

kanka valla beğendim

• Her çıktıgını yatağa attın attın kızların namusuyla oynadın şimdi bakir kız arıyorsun bu nasıl bir ikilem..
  • Hayırlısı olsu inşallah hakkında. İş dolası ile çevrende genişleyecek kafa yapına karakterine uygun birini illa bulacaksın. Çok daraltma kendini nasıl bulurum felan aceleye getirme ölç biç tart yüreğinden ziyade beyninin sözünüde unutma flört ayrı evlilik apayrı bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Orhankoxp

Her çıktıgını yatağa attın attın kızların namusuyla oynadın şimdi bakir kız arıyorsun bu nasıl bir ikilem..

İnan bana şuana kadar takıldığım hiç bir kızla yatmadım.

Bakirlik ziyade olgun bir bayan arkadaşım olsun istiyorum artık. Hep alttan almaktan bunaldım artık. Ben birilerini büyütmek istemiyorum. Karşımdakinin bir davranışında mest olmak istiyorum.

@Yazamsar
    Hocam sağol. İnşallah hayırlı bir kısmet çıkar karşımıza...

JDM Spirit Turkey
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Evlenip ne yapıcaksınki Bir sürü sorumluluk sinir sitres özgür değilsin elin kolun bağlı tek bir kadına bağlısın tepende kaynana kayınbuba kayın birader.Çocugun olucak gazıyla uğraşıcan aradan zaman gecicek geceleri ağlıcak kalkıcaksınız ve sen geceleyin uyuyamıcaksın işe mos mor gözlerle gidip beynin birşey düşenemiyor olucak.Aradan yıllar gecicek Okula başlıcaklar.Masraflar iyi bir ortam iyir bir baba olman gerekicek.Yıllarrrr gecicek lise baslıcak.Şimdi dışarı cıktığında nasıl giyindiğini gördüğün insanlardan biride senin oğlun yada kızın olucak.Kavga bela ergenlik derken lise çağıda biticek üniversite başlıcak.Ev yurt masrafları derken helede memur değilsen kendi evinin kirasını zor ödemeye başlıcaksın.Her para harcayışınızda üniversitedeki cocuğunuzu düşünüceksiniz.Sigara varsa bideÖyle böyle derken biticek ve siz kurtulucaksınız mutlu sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn theeeeeeeee end happy ending we happy you happy he happy who happy

Bunlar önemli konular elbet ama herkeste böyle düşünürse kimse evlenmez dünyada. Bana kalırsa evlilik için en ideal yaş aralığı 25-30 , Anadoluda çoğu aileler çocuklarını askerden geldiği gibi 19-20 yaşında evlendirirler elde gelir yok birşey yok sefalet çekerler hatta askere gitmeden bile 17-18 yaşında evlenenler bile var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Hayırlısı olsu inşallah hakkında. İş dolası ile çevrende genişleyecek kafa yapına karakterine uygun birini illa bulacaksın. Çok daraltma kendini nasıl bulurum felan aceleye getirme ölç biç tart yüreğinden ziyade beyninin sözünüde unutma flört ayrı evlilik apayrı bir durum.

Abi naber?

JDM Spirit Turkey
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Evlenip ne yapıcaksınki Bir sürü sorumluluk sinir sitres özgür değilsin elin kolun bağlı tek bir kadına bağlısın tepende kaynana kayınbuba kayın birader.Çocugun olucak gazıyla uğraşıcan aradan zaman gecicek geceleri ağlıcak kalkıcaksınız ve sen geceleyin uyuyamıcaksın işe mos mor gözlerle gidip beynin birşey düşenemiyor olucak.Aradan yıllar gecicek Okula başlıcaklar.Masraflar iyi bir ortam iyir bir baba olman gerekicek.Yıllarrrr gecicek lise baslıcak.Şimdi dışarı cıktığında nasıl giyindiğini gördüğün insanlardan biride senin oğlun yada kızın olucak.Kavga bela ergenlik derken lise çağıda biticek üniversite başlıcak.Ev yurt masrafları derken helede memur değilsen kendi evinin kirasını zor ödemeye başlıcaksın.Her para harcayışınızda üniversitedeki cocuğunuzu düşünüceksiniz.Sigara varsa bideÖyle böyle derken biticek ve siz kurtulucaksınız mutlu sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn theeeeeeeee end happy ending we happy you happy he happy who happy

He iyi güzel demişsin de hocam.Yaşlandığında kim sana bakacak?

• görücü usulünü deneyiniz.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.