Şimdi Ara

silinsin (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
10.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sen konuyu up'larken senin kızı da bir yerlerde up'lıyorlardır. Harekete geç bir an önce.
  • evden dışarıya asla çıkmıyor özel bir şey olmadığı sürece.
  • Birinle mesajlasmadıgını,ya da faceden konusmadıgını nereden biliyosun ? Benden sana tavsiye ilerde basını duvarlara vurmamak için bir an önce harekete geç. Şimdi at kıza msj ''Nasılsın,napıyosun bakalım'' diye. Zaten kız senin degil ne kaybedersin. Günde 2 mesaj olur 10 mesaj o da olur 50 msj sonra bir bakmıssınız sabah aksam mesajlasmalar baslamıs.
  • şimdi şöyle diyeyim. Kız daha çok kitap okumayı seviyor. Ben de severim de evde kitap yok bea
    Sadece kız arkadaşlarıyla konuşuyor hatta belki konuşmuyor.
    Mesajlarına hiç girmiyor bunu biliyorum eminim. Benim önemli mesajlarıma bile cevap gelmedi çünkü bakmıyor.
    Telefonu var diye biliyorum ama çok takmadım ben o telefon meselesini. En son geçen pazar konuştuk. Gayette iyi konuştuk çevrimdışı geziyor neden dediğimde birisi giriyor tam çıkacağım çıkamıyorum diye çevrimdışı geziyorum dedi. Ben de iyi tamam o zaman dedim ne yapayım.
    Tamam arkadaşlar en yakın zamanda harekete geçeceğim. Bu arada kıza yav**yanlar çok be görünce dövesim geliyor.
    Nerede nasıl bir hareket olabilir bu? Sinema desek sevdiği sinemayı seçmek lazım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahezlada

    Akıllı bir insan begendigi kişiye "açılmaz". Eger birisini begeniyorsa önce onunla zorlama olmayan (ya da oldugu belli olmayan) bir yöntemle ahbaplık kurar, kendi kalitesini ortaya koyar ve karşı tarafın da aynı şeyi yapmasını bekler. Eger karşı taraf da aynı şeyi yapmazsa (bu memleketim kadınlarında sıkça olur), "herşeyi sen yapmak zorundasın, ben hiçbirşey yapmak zorunda degilim" tavrına girerse onu anında siler. Karşı taraf da çapını, kalitesini ortaya koyduktan sonra iki taraf da birbirini yeterli ölçüde kaliteli bulursa aralarındaki ahbaplık devam edecektir. Bu aşamadan sonra bir süre daha karşısındakini test eder ve kalitesinden emin olmaya çalışır. Kalitesinden emin olduktan sonra onunla ilgilendigine dair küçük, belli belirsiz sinyaller gönderir. Eger karşı taraf da ilgileniyorsa bu gibi sinyalleri algılamaya hazır olur ve sinyali aldıgında anında karşılık verir. İlk olumlu karşılıktan sonra karşı tarafa gönderilen sinyaller gittikçe daha belirgin hale getirilir ve karşı tarafın da ilgilendiginden emin olduktan sonra (vücut dilinden anlayanlar için bu sinyal alıp verme durumunu fazla uzatmaya gerek yoktur) ilgilenilen kişi normal arkadaşlık formatında birşeyler yeme ya da sinemaya gitme gibi yanlız kalınabilecek bir ortama davet edilir ve bu noktada yanaga kondurulacak küçük bir öpücük olayın sorunsuz bir şekilde resmileşmesini saglayacaktır

    Saglıklı bir ilişki kısık ateşte pişirilip yavaş yavaş kıvama getirilen bir yemege benzer, aceleye getirilmemelidir. Eger şartlar bu yavaş ilerleyen formatın uygulanmasına uygun degilse akıllı bir insan ilgilendigi kişinin hayatından çıkmasını fazla umursamaz. Çünkü bu işlerin aceleye gelmemesi gerektigini bilir ve daha da önemlisi kendine yetmeyi bildiginden hayatında hiç kimsenin varlıgı onun için çok önemli ya da vazgeçilmez degildir.

    Adam burada olması gerekeni yazmış işte, daha up'lamana gerek yok bence.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.