Şimdi Ara

SİLİNSİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
8
Favori
34.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NitroWar

quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

rockefeller ayrıca bill&melinda gates vakfı ile gdo'lu ürünler ile işbirliği içerisindeler.neler neler dönüyor dünyada kimsenin haberi yok.

Henry Kissinger`in bir lafı vardır; `Petrolü kontrol ederseniz ülkeleri yönetirsiniz, gıdayı kontrol ederseniz insanları yönetirsiniz` der

`Petrolü kontrol ederseniz ülkeleri yönetirsiniz, gıdayı kontrol ederseniz insanları yönetirsiniz`
    supernatural izleyeler bilir Dick Roman'ında felsefesi buydu ama biraz farklı işleniyordu.

Bu söz GDO ya işaret ediyor

Gıdalara gen aşılıyolar apttaştırma geni umursamazlık açgözlülük ahmaklık genlerini alan halk televizyonda ilizyon olup bu adamların istediklerini paşa paşa yapıp oyunu veriyorlar. Tabi bunlarda yetmez güzel bi senaryo hazırlıyolar. Dinci laikçi diye bizi birbirimize düşürüp sırayla bi onu bi ötekini başa getirebiliyorlar.

Evet bunlar komplo teorisi ama her teorinin en az %50 gerçeklik payı vardır.

• bunu içindirki helal gıda dini gerfeklilikten öte sağlık için gerekli.

Rotschildlere gelince. bolşevikleri bile finanse eden onlar. adamlar dinsizlik fikrini yayacak her düşünceyi destekliyor..
  •  SİLİNSİN

Adam paintten çizilmiş gibi
  • KONU ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU HERKESE SELAMLAR BEN DE HALEN ARAŞTIRMAYA DEVAM EDİYORUM, BAZI DOSTLAR BUNLARDAN KIZ ALSAN VAR YA OFF GİBİ YORUMLAR YAPMIŞLAR VALLA NE YALAN SÖYLEYEYİM İNSAN DÜŞÜNMEDEN EDEMİYOR FAKAT MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD'IN 19 EYLÜL 1812DE ÖLÜMÜNDEN ÖNCE VASİYETİNDE BU KONU YER ALIYOR. VASİYETTEKİ MADDELER BU ŞEKİLDE. İNGİLİZCEDEN ÇEVİRDİM MÜMKÜN MERTEBE ANLAMLAR AYNIDIR EKSİKLER OLABİLİR.

1- ROTHSCHILD HANEDANLIĞINDAKİ KİLİT GÖREVLERDE YALNIZCA AİLE FERTLERİ BULUNACAK, VE AİLE DIŞINDAN KİMSE BU POZİSYONLAR İÇİN TUTULMAYACAK. AİLENİN YALNIZCA ERKEK FERTLERİ İŞ ALANINDA BULUNACAKTIR. AİLENİN BAŞINA DİĞER KALANLARIN ÇOĞUNLUĞUNUN İTİRAZI OLMAMASI KAYDIYLA EN BÜYÜK OĞLUNUN EN BÜYÜK OĞLU GEÇECEKTİR.

2- AİLE EVLENECEĞİ KİŞİLERİ AİLE İÇİNDEN SEÇECEK, 1İNCİ VE 2İNCİ DERECEDEN KUZENLERLE EVLENİLECEK VE SERVET BÖLÜNMEYECEK. BU KURAL İLK NESİLLER İÇİN KESİNLİKLE MECBURİ OLUP İLERLEYEN DÖNEMLERDE DİĞER ELİT ZENGİN YAHUDİ BANKACI AİLELERLE BU İLİŞKİLER KURULABİLECEKTİR.

3- AİLENİN SERVETİ HER NE KOŞUL VE ŞART OLURSA OLSUN YASAL OLAN YOLLARLA KAMU BİRİMLERİNE BİLE BİLDİRİLMEYECEK VE HERKİMKİ BU KURALI İHLAL EDERSE SONUÇLARINA KATLANMAK ZORUNDA KALACAKTIR.

4- AİLE İÇİ ORTAKLIKLAR İLE İŞLER İDAME ETTİRİLECEK VE BULUNAN KADIN VE ÇOCUKLAR, ERKEK FERDİN SEKTÖRÜNDEKİ HİSSESİ KADAR HAKKI BULUNABİLECEK. HİÇBİR ŞEKİLDE İŞ YAŞAMIYLA KADIN VE ÇOCUKLARIN İLİŞKİSİ OLMAYACAK. BUNU BOZAN KİM OLURSA MİRASTAN HAKLARINI KAYBEDECEKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardan.adam -- 27 Şubat 2013; 14:02:05 >

• 1. DÜNYA SAVAŞI VE ROTHSCHILD AİLESİ

1. DÜNYA SAVAŞINI ROTHSCHILD AİLESİ PLANLAMIŞTIR VE AMACI DA ORTADOĞUDA BİR YAHUDİ DEVLETİNİN KURULMASIDIR. NİTEKİM BU AMAÇ GERÇEKLEŞMİŞ 1920 DE TEMELLERİ ATILAN İSRAİL DEVLETİ 1947 RESMEN KURULMUŞTUR. ROTSCHILD AİLESİNİN HESAPLARINA GÖRE 1. DÜNYA SAVAŞI VE ARABİSTANLI LAWRENCE’İN FAALİYETLERİ (FİLMİ BİLE ÇEKİLMİŞ- LAWRANCE OF ARABIA), ARAPLARIN BİRÇOK PARÇAYA BÖLÜNMESİ VE İSRAİL DEVLETİNİN KURULMASI İÇİN YETERLİYDİ VE BU ORTAM BÖLGEDE HAZIRDI.BU DÖNEMDE ORTADOĞUDA HAKİMİYET OSMANLI DEVLETİNİN ELİNDEYDİ. ÖBÜR YANDAN OSMANLI DEVLETİNİN EN ÇOK DIŞ BORCU ROTHSCILD AİLESİNİN SAHİBİ OLDUĞU BANK OF ENGLAND BANKASINADIR. SAVAŞ YAPILMIŞ VE İTTİFAK DEVLETLERİ ALMANLARIN ÖNDERLİĞİNDE SAVAŞI KAYBETMİŞLERDİ. İTTİHAT VE TERAKKİ PARTİSİ O DÖNEMDE OSMANLI İKTİDARINDA…MASONLARIN SÖZLERİNİ DİNLİYEREK SAVAŞA ALMANYANIN YANINDA KATILMIŞ VE SAVAŞI KAYBETMİŞLERDİR.
    ROTHSCHILD AİLESİNİN HESAPLARI TUTMUŞ VE İSRAİL DEVLETİNİN RESMİ KURULUŞUNUN İLAN EDİLMESİ İÇİN GEREKLİ ORTAM HAZIRLANMIŞTI. SAVAŞ SONRASI OSMANLI DEVLETİ, ROTHSCHİLD AİLESİNE OLAN BORCUNU ÖDEYECEK DURUMDA OLMADIĞINDAN ROTHSCİLD AİLESİ BUNU FIRSAT BİLMİŞ VE OSMANLIYA BİR TEKLİFTE BULUNMUŞTUR. SULTAN 2. ABDÜLHAMİT İLE GÖRÜŞEN LORD BARON ROTHSCİLD, KUDÜS ŞEHRİNİN, FİLİSTİNİN SURİYENİN VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİNİN, YENİ KURULACAK OLAN YAHUDİ DEVLETİNE VERİLMESİ KARŞILIĞINDA OSMANLI DEVLETİNİN TÜM DIŞ BORCUNU SİLME VE BALKANLARDA AFRİKADA KAYBETTİKLERİ TOPRAKLARI GERİ VERME TEKLİFİNDE BULUNMUŞTUR. SULTAN ABDÜLHAMİTİN TEKLİFİ ŞİDDETLE REDDETMESİ OSMANLI DEVLETİNİN YIKILMA SÜRECİNİ DE HIZLANDIRMIŞTIR. DAHA SONRALARI ENVER PAŞA, ABDÜLHAMİTİN BU TUTUMUNU TARİHİ BİR HATA OLARAK DEĞERLENDİRMİŞ VE ONA GÖRE KUDÜS ŞEHRİ VE KENAN DİYARİ YAHUDİLERE GEÇİCİ OLARAK VERİLMELİ, OSMANLI ESKİ GÜCÜNE KAVUŞTUKTAN SONRA TEKRAR BU TOPRAKLARI GERİ ALINMALIYDI. ATATÜRKE GÖRE İSE OSMANLI DEVLETİ BÖYLE BİRŞEY YAPSAYDI BİLE YIKILMAKTAN KURTULAMAZDI ÇÜNKÜ OSMANLI DEVLETİ ÜZERİNE KORKUNÇ OYUNLAR OYNANIYORDU.
    ANCAK DAĞ,OVA VE ÇÖLLERDEN OLUŞAN İSRAİL TOPRAKLARINA YAŞAYACAK KİMSE YOKTU.
    YAHUDİLER AVRUPAYA ALIŞMIŞTI.İSRAİL’E GELMELERİNE NASIL İKNA EDİLECEKLERDİ ? BU SORUNUN GİDERİLMESİ İÇİN AVRUPA’DA YAHUDİLERİ TEHDİT EDEN BİR SORUNUN OLUŞMASI LAZIMDI VE ROTHSCHİLD AİLESİ PLANLARINI TEKRAR YAPTI.

• 2. DÜNYA SAVAŞI VE ROTHSCHILD AİLESİ

ALMANYA, BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞINDA YENİLMİŞTİ ENKAZ HALİNDE VE OLDUKÇA GÜÇSÜZ BİR BİÇİMDE ÇIKMIŞTI.DEVLET EKONOMİK VE ASKERİ GÜCÜNÜ KAYBETMİŞTİ. AĞIR TAZMİNATLARA İMZA ATMIŞLARDI ANCAK
    ALMANYA’NIN BORÇLU OLDUĞU ÜLKELERİN MERKEZ BANKALARININ %85′İ ROTSCHİLD AİLESİNE AİT OLDUĞUNDAN ALMANYA NERDEYSE SADECE YAHUDİ
    ROTSCHİLD AİLESİNE BORÇLUYDU. ROTSCHİLD AİLESİ, ALMANYA’NIN, BU YÜKLÜ BORCUN ONDA BİRİNİ DAHİ ÖDEYEMEYECEĞİNİ BİLİYORDU.ROTSCHILD AİLESİ, ALMAN MERKEZ BANKASININ KENDİLERİNE DEVREDİLMESİ KARŞILIĞINDA DIŞ
    BORÇLARININ SİLİNMESİNİ TEKLİF ETTİ VE ALMANLAR TEKLİFİ KABUL ETMEK ZORUNDA KALDI. VE BÖYLECE ROTSCHİLD AİLESİ ALMANLAR İÇİN YENİ BİR PLAN YAPMIŞTI .BU PLANA GÖRE SAHTE VE ÇOK İNANDIRICI BİR FAŞİZM RÜZGARI AVRUPA’DA ESECEK VE YAHUDİLERE ŞİDDET VE BASKI UYGULANARAK İSRAİL’E GÖÇ ETMEYE MECBUR BIRAKILACAKLARDI.BUNUN İÇİN ALMANYA’NIN EKONOMİSİ GELİŞTİRİLDİ VE ASKERİ BAKIMDAN YENİDEN GÜÇLENDİ. MUAZZAM BİR EKONOMİK VE ASKERİ GÜCE KAVUŞAN ALMANYA’NIN BAŞINA 1. DÜNYA SAVAŞINDA ER OLARAK SAVAŞAN FANATİK MİLLİYETÇİ HİTLER GETİRİLDİ.

HİTLER, HİTABET YETENEĞİ VE ÜRKÜTÜCÜ KARİZMASI İLE ALMAN HALKINI YEDİDEN YETMİŞE PEŞİNDEN KOŞTURMUŞTUR.HİTLER’İN TÜM KONUŞMALARINDA ASIL HEDEFİ YAHUDİLERDİ.HİTLERDEN ÖNCE HİÇBİR SORUNU OLMAYAN ALMANLAR VE YAHUDİLER ŞİMDİ BİRBİRLERİNE ROTHSCHİLD AİLESİ SAYESİNDE DÜŞMAN KESİLDİ.HİTLER SAVAŞI BAŞLATMIŞ VE ALMANYA’NIN SAHTE
    İNTİKAM HAREKATI BAŞLADI. ALMANYA SAVAŞIN İLK YILLARINDA BELÇİKA, YUGOSLAVYA, ÇEKOSLOVAKYA, FRANSA VE AVUSTURYA GİBİ ÜLKELERİN TAMAMINI ÇOK KISA SÜREDE İŞGAL ALTINA ALMIŞTI.
    PARİS’E GİREN NAZİ ORDULARI İNGİLTERE VE İSPANYA’NIN TEDİRGİN OLMASINA NEDEN OLMUŞTUR. İNGİLTERE’YE SALDIRAN NAZİ ORDULARI SÖZDE YAHUDİ KATLİAMI YAPMAYA BAŞLAMIŞTIR.

• Mayer Amschel Rothschild'e dikkatli bakin. Kime benziyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Mayer Amschel Rothschild'e dikkatli bakin. Kime benziyor?
    Şu videoları izleyin sistemi anlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODY -- 27 Şubat 2013; 14:55:05 >

• Savaş zamanı Amerika'ya para vermiş insanlar bunlar.Para varsa Dünyayı yönetirsin.Adamlar da bunu uyguluyor.Merkez bankasında bile %15 hissesi var diye biliyorum.
  • quote:

Mozart?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeproxy

İktisat üçe ayrılır: Ticaret, siyaset, savaş.

1- Bir milyon dolara kadar para kazanmak isteyenler ticaret..

2- Bir milyar dolara kadar para kazanmak isteyenler siyaset…

3- Daha çok kazanmak isteyenlerse savaş yaparlar!..

Zeitgeist isimli belgeseli izlemenizi öneririm.

teşeşkkürler kısa zamanda izleyeceğim listeme aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODY

quote:

Kime benzediğini biliyorum ama sadece adını çıkaramadım ?

Recep Tayyip Erdogan
  • dünyayı silahı olan yönetiyor
  • 3. DÜNYA SAVAŞI , ROTHSCHILD VE İLLUMİNATİ

BU SAVAŞ 2020LER GİBİ OLACAĞINA İNANIYORUM. BU SAVAŞIN DA AMACI KUDÜSÜN BAŞKENT OLDUĞU YENİ BİR DÜNYA VE DÜZEN YARATMAK. YANİ 1990LARDAN BERİ AMERİKAN SENATOSU VE BAŞKANLARININ AĞZINDAN DÜŞÜRMEDİKLERİ NEW WORLD ORDER LAFIDIR. NOVUS ORDO SECLORUM. 1 DOLARLIK BANKNOTUN ÜZERİNDE PİRAMİTİN ALTINDA BU YAZI BULUNMAKTADIR. YENİ DÜNYA DÜZENİ ALTINDA 3. DÜNYA SAVAŞIYLA BİRLİKTE NÜFUSUN YAKLAŞIK 90% TEMİZLENECEĞİ VE HATTA İLK BİR SAAT İÇERİSİNDE AMERİKAN HALKININ BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞUNUN ÖLECEĞİ ÖN GÖRÜLÜYOR. KUVVETLE MUHTEMEL BUNU NÖTRON BOMBASI İLE YAPMAYI DÜŞÜNÜLDÜĞÜ BAHSEDİLİYOR. ZİRA BİYOLOJİK CANLILARA ZARAR VEREN FAKAT YAPISAL BİNALARA VE TERTİBATLARA ZARAR VERMEYEN BİR KİTLE İMHA SİLAHI. ŞU BİR GERÇEK MASONLUĞUN TEMEL YAPISI YAHUDİLERİN ÜSTÜN IRK OLDUKLARI VE DİĞER İNSANLARIN ONLARIN KÖLELERİ OLDUKLARINDAN YANADIR. BU DA ŞUNU İFADE EDER: DİĞER İNSANLARA MUHTAÇ OLDUKLARINI. BU YÜZDEN HERKES ELBETTEKİ YOKEDİLMEYECEK. ZEITGEIST IZLEMENIZI BEN DE ÖNERİRİM. ZİRA RFID (RADIO FREQUENCY IDENTITY) RADYO FREKANSLI KİMLİK SİSTEMİ EPEYDİR GÜNDEMDE VE İNSANLARA ARTIK UYGULANIYOR. BU MİKROÇİP SAYESİNDE SİZİ SÜREKLİ HER YERDE VE HER AN İZLEYEBİLECEKLER TIPKI TOTAL RECALL FİLMİNDE BİZLERE ANLATTIKLARI GİBİ. VE BU MİKROÇİP SAYESİNDE HİÇKİMSE ONLARIN İSTEĞİNİN DIŞINA ÇIKAMAYACAK. (BİR NEVİ EVCİL HAYVANLARI HALİNE GETİRECEKLER İNSANLARI)....

BEN KENDİ ÇEVREMDEKİ İNSANLARA ANLATIYORUM BUNLARI, BANA DİYORLAR Kİ EEE NAPCAZ ŞİMDİ. VALLAHİ YAPACAK NE VAR BİLMEM. AMA BİLGİLENMEK DE LAZIM. BİLGİYİ PAYLAŞMAK LAZIM. MİSAL KÖRÜ KÖRÜNE TAYYİBİ SAVUNANLAR VAR. ÇOK İYİ BİR LİDER OLDUĞUNU HAKKIYLA ORAYA GELDİĞİNİ SAVUNANLAR VAR. HALBUKİ BU ADAMLAR İSTEMEDEN BİZİM BIYIKLI HİÇ ORALARA GELEBİLİR MİYDİ... ZİRA YÜZYILA DAMGASINI VURMUŞ ADOLPH HİTLERİ BİLE KOLTUĞUNA ÇIKARAN DA İNDİREN DE ONLAR.....

• Forbes Israel dergisinin yazdığına göre İsrail’in en zengin hahamları şunlarmış: (1) Pinchas Abouhatzeira (Meşhur haham Baba Salim’in ahfadından, Sefarad mezhebine mensup) 226 milyon euroluk bir servete sahip. (2) Kardeşi David Hai Abouhatzeira 124 milyon euro. (3) Jaacov Arie Elter (Eşkenaz mezhebine mensup) 71 milyon euro. (4) Yissachar Dov Rokach 36 milyon euro. (5) Nir Ben Artzl 20 milyon euro. (Bu zat haham olmadan önce parasız bir tarım işçisiymiş…)

Dünyanın en zengin Yahudilerine gelince: Yukarıda adları ve servetleri zikr edilen hahamlar bunların yanında dilenci gibi kalır.

Dünya en zengin Yahudisi: Larry Ellison’un serveti 36 milyar dolar.

Kumarhaneler kralı Sheldon Adelson’ununki 24,9 milyar dolar.

New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg 22 milyar dolar.

Gorge Soros 20 milyar dolar.

Sergey Brin 18,7 milyar dolar

Larry Page 18,7 milyar dolar.

Listenin tamamını vermiyorum. Merak edenler İngilizce “Dünyanın en zengin Yahudileri” kelimeleriyle internetten arayabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

Listenin tamamını vermiyorum. Merak edenler İngilizce “Dünyanın en zengin Yahudileri” kelimeleriyle internetten arayabilirler.

Ne saçmalıyor bunlar ya bu rakamlara ben bi tarafımla gülerim

Türkiyede bile iş bankası 1 yıl içinde 3 Milyar TL 1 kar ediyorsa petrol şirketlerini yahudi bankerlerini düşünemiyorum bile.

Trilyon dolar diyiceksiniz Trilyon dolllllllaaaaaaaaaarrrrrrr

Sırf Rockerfiller aileseinin serveti 60 Trilyon dolar olduğu gizli bi belgede geçiyordu, ROTHSCHILD ailesini düşünemiyorum bile 200 TRİLYON DOLAR VARDIR ARTIK

Bu bahsettiğin isimler çerez yahu ROTHSCHILD amerikan merkez bankasının %15 ine sahip düşünebiliyomusun dünyada dolaşan her amerikan doların %15 i bu adamın.

Ayrıca bu adamlar savaş savunma sanayiinden petrole bankalara gıda ve ilaç şirketleri dahil en büyük kapital şirketlerin sahiibiler

• quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Şu videoları izleyin sistemi anlarsınız

Alıntıları Göster

ben de bunu tavsiye ederim bu çok daha net bir şekilde açıklayıcı bir animasyon olarak hazırlanmış.

Bunu sonuna kadar izleminizi öneririm. Adı geçen “Red shield” rotschild demektir. ROTHSCHİLD İSMİ, rothschild ailesinin ATALARININ DÜKKANININ İŞARETİ OLARAK KULLANDIĞI KIRMIZI BİR KALKANDAN (A RED SHİELD, ALMANCA'DA ROTHEN SCHİLDE)

• quote:

Orijinalden alıntı: changemart

quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

Ne saçmalıyor bunlar ya bu rakamlara ben bi tarafımla gülerim

Türkiyede bile iş bankası 1 yıl içinde 3 Milyar TL 1 kar ediyorsa petrol şirketlerini yahudi bankerlerini düşünemiyorum bile.

Trilyon dolar diyiceksiniz Trilyon dolllllllaaaaaaaaaarrrrrrr

Sırf Rockerfiller aileseinin serveti 60 Trilyon dolar olduğu gizli bi belgede geçiyordu, ROTHSCHILD ailesini düşünemiyorum bile 200 TRİLYON DOLAR VARDIR ARTIK

Bu bahsettiğin isimler çerez yahu ROTHSCHILD amerikan merkez bankasının %15 ine sahip düşünebiliyomusun dünyada dolaşan her amerikan doların %15 i bu adamın.

Ayrıca bu adamlar savaş savunma sanayiinden petrole bankalara gıda ve ilaç şirketleri dahil en büyük kapital şirketlerin sahiibiler

ROTHSCHILDS ve ROCKEFELLER hanedanlarının parasını Yahudi zenginler işletiyor zaten.
    Alttaki habere bakarsan paranın asıl sahiplerinin parayı geri toplamaya başladığını görürsün.
    Dünyayı yeni bir bela bekliyor ama ne olduğunu anlayamadım.

105 üye ortalama 3 milyar dolardan 315 milyar dolar eder.
    ALINTI

Alman yazılım devi SAP'ın kurucularından Hasso Plattner, 7.2 milyar dolarlık servetinin yarısını hayır kurumlarına bağışlama kararı aldı.

Alman yazılım devi SAP'ın kurucularından Hasso Plattner, öncülüğünü ABD'li işadamları Bill Gates ve Warren Buffett'ın yaptığı The Giving Pledges Vakfı'na 3.6 milyar dolar bağışlayacağını açıkladı.

Gates ve Buffett öncülüğünde kurulan The Giving Pledges Vakfı'na üye olabilmek için servetinin en az yarısını bağışlamak gerekiyor.

Alman işadamı Hasso Plattner, 7.2 milyar dolarlık servetinin yarısını bağışlayacağını dün açıkladı.

Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes'ın "Dünyanın en zenginleri" listesine göre, SAP'ın kurucularından Hasso Plattner'in 7.2 milyar dolar serveti bulunuyor.

Gates ve Buffett Öncülük Etti

The Giving Pledges Vakfı, 53 milyar dolarlık serveti ile dünyanın en zengin ikinci işadamı konumundaki Microsoft'un kurucusu Bill Gates ile 47 milyar dolarlık serveti ile dünyanın üçüncü zengin işadamı konumundaki Warren Buffett'ın öncülüğünde kuruldu.

İki işadamı servetlerinin yarısına denk gelen 38 milyar doları, öncülüğünü yaptıkları vakıfa bağışlamışlardı.
    Alman işadamı Plattner'le birlikte 5 ülkeden 8 milyarder daha The Giving Pledges Vakfı'na kabul edildi. Yeni üyeler arasında İngiliz milyarder Richard Branson ve Rus oligark Vladimir Potanin'in de bulunduğu belirtiliyor.

The Giving Pledges Vakfı'nın şu anda 105 milyarder üyesi bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

ROTHSCHILDS ve ROCKEFELLER hanedanlarının parasını Yahudi zenginler işletiyor zaten.
    Alttaki habere bakarsan paranın asıl sahiplerinin parayı geri toplamaya başladığını görürsün.
    Dünyayı yeni bir bela bekliyor ama ne olduğunu anlayamadım.

105 üye ortalama 3 milyar dolardan 315 milyar dolar eder.
    ALINTI

Alman yazılım devi SAP'ın kurucularından Hasso Plattner, 7.2 milyar dolarlık servetinin yarısını hayır kurumlarına bağışlama kararı aldı.

Alman yazılım devi SAP'ın kurucularından Hasso Plattner, öncülüğünü ABD'li işadamları Bill Gates ve Warren Buffett'ın yaptığı The Giving Pledges Vakfı'na 3.6 milyar dolar bağışlayacağını açıkladı.

Gates ve Buffett öncülüğünde kurulan The Giving Pledges Vakfı'na üye olabilmek için servetinin en az yarısını bağışlamak gerekiyor.

Alman işadamı Hasso Plattner, 7.2 milyar dolarlık servetinin yarısını bağışlayacağını dün açıkladı.

Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes'ın "Dünyanın en zenginleri" listesine göre, SAP'ın kurucularından Hasso Plattner'in 7.2 milyar dolar serveti bulunuyor.

Gates ve Buffett Öncülük Etti

The Giving Pledges Vakfı, 53 milyar dolarlık serveti ile dünyanın en zengin ikinci işadamı konumundaki Microsoft'un kurucusu Bill Gates ile 47 milyar dolarlık serveti ile dünyanın üçüncü zengin işadamı konumundaki Warren Buffett'ın öncülüğünde kuruldu.

İki işadamı servetlerinin yarısına denk gelen 38 milyar doları, öncülüğünü yaptıkları vakıfa bağışlamışlardı.
    Alman işadamı Plattner'le birlikte 5 ülkeden 8 milyarder daha The Giving Pledges Vakfı'na kabul edildi. Yeni üyeler arasında İngiliz milyarder Richard Branson ve Rus oligark Vladimir Potanin'in de bulunduğu belirtiliyor.

The Giving Pledges Vakfı'nın şu anda 105 milyarder üyesi bulunuyor.

çok güzel bir bilgi,
    kahinlik yapmak istemem fakat bu 3. dünya savaşı için maddi olanakların artık toplandığı anlamına gelebilr ancak.

bir yeni bilgi de ben vereyim, internette araştırma yaparsanız KAZAKİSTAN evet yanlış duymadınız KAZAKİSTAN'da illuminati kendine bir şehri yeni baştan kuruyor. ve şehrin tamamlanma tarihi 2017.
    city ASTANA diye googleda youtubedda yazın. çıkan görsellere şaşıracaksınız. ve dikkat edin binalardan bir tanesi tam ucu güneş ışığı gibi parlayan bir piramit. Kazakistan çok çok güçsüz ekonomik politik gücü neredeyse hiç olmayan bir ülke ve böyle bir proje neden olabilir sizce? bana öyle geliyor ki bu adamlar kendilerine bu savaş için bir barınak inşaa ediyorlar.

işte video ve dikkat edin piramite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardan.adam -- 27 Şubat 2013; 17:33:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kardan.adam

ben de bunu tavsiye ederim bu çok daha net bir şekilde açıklayıcı bir animasyon olarak hazırlanmış.

Bunu sonuna kadar izleminizi öneririm. Adı geçen “Red shield” rotschild demektir. ROTHSCHİLD İSMİ, rothschild ailesinin ATALARININ DÜKKANININ İŞARETİ OLARAK KULLANDIĞI KIRMIZI BİR KALKANDAN (A RED SHİELD, ALMANCA'DA ROTHEN SCHİLDE)

Videoyu izledim başından sonuna kadar olayı harika bi şekilde anlatmış vaktiniz oldu mu muhakkak izleyin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.