Şimdi Ara

silinsin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
3
Favori
38.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstanbul'da olanlar Ender Elektronik sayesinde şanslı bu konularda. Ankara'da olan benim gibi kullanıcılarsa o kadar değil...
  • Harita tahminimce 1-1.5 yıl öncenin.bu çok dogal TRyi fazla takmıyorlar bu konuda.çünkü araba firmaları daha haritayı ülkede satamıyorlar.Bürokratik engellerden dolayı TMC zaten yok.sen kendine değer vermezsen adamlarda haritanı g.tüm gibi yaparlar. zaten gıcıgım bu konuda hiç açma.

evet bende konuştum.oyle dedi.ben sorun yaşamadım.enişteye yükledim sorun yaşamadı.

Benim B eniştede C versiyon var. canavar gibi çalışıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: hayalbert

Sedat yeni haritayı bana da yüklediler
    indekslemesi daha düzgün olmuş ama esenler ve benzeri değişim geçirmiş yerler hala değişmemiş, kaç sene önceki durum geçerli hala...
    bunu bildirecek bir adres yok mu acep?

metin türkçe için acele etme bazı aletlerde sorun çıkarıyor dedi,

• benim alet de B versiyonu demek ki sorun olmaz aslında, ben şu canbus işine para vermek istemiyorum aslında :D
  • V6 haritayı V7'ye yükseltecekken dedim bari önce firmware update yapayım sonra harita güncelleyim...

Cihaz 3T0 035 680 kodlu Columbus, Skoda Superb aracımda kullanıyorum. Firmware'i sorunsuz şekilde 2764'e yükselttim, tüm fonksiyonlar sorunsuz çalışıyor...

Daha sonra haritayı da güncelledim, tamamlandı dedi, DVD'yi çıkardım, akşam aracı garaja çektim. Sabah navigasyon çalışmadı ve "please insert the navigation dvd" şeklinde bir uyarı verdi. DVD'yi takınca navigasyon çalışıyor, haritayı da tekrar yüklemiyor. DVD'yi çıkartınca bir süre sonra navigasyon gidiyor, aynı uyarıyı veriyor...

Bu sorun hakkında fikri olan var mı? Sorun nerede ve nasıl çözülür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

V6 haritayı V7'ye yükseltecekken dedim bari önce firmware update yapayım sonra harita güncelleyim...

Cihaz 3T0 035 680 kodlu Columbus, Skoda Superb aracımda kullanıyorum. Firmware'i sorunsuz şekilde 2764'e yükselttim, tüm fonksiyonlar sorunsuz çalışıyor...

Daha sonra haritayı da güncelledim, tamamlandı dedi, DVD'yi çıkardım, akşam aracı garaja çektim. Sabah navigasyon çalışmadı ve "please insert the navigation dvd" şeklinde bir uyarı verdi. DVD'yi takınca navigasyon çalışıyor, haritayı da tekrar yüklemiyor. DVD'yi çıkartınca bir süre sonra navigasyon gidiyor, aynı uyarıyı veriyor...

V6´ya düsür Navigasyonu sonra Tekrar V7´yi üstüne kayit ettir. Birde ögle dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

quote:

V6 haritayı V7'ye yükseltecekken dedim bari önce firmware update yapayım sonra harita güncelleyim...

V7'den sonra V6 update yapmadı cihaz...

Yurtdışı sitelerin birinde HDD format için bir yazılım vermiş bir kullanıcı, bugün o yazılımla HDD'yi formatladım. Sonra V7'yi tekrar yükledim, sorun çözüldü...

• Cihazınızdaki "GALA" ya da "speed dependent volume control" fonksiyonu çalışıyor mu?

Ben ayarlarda ne yaparsam yapayım bir faydasını göremedim şu ana kadar; yani araç hızlansa da ünite sesi otomatik olarak artırmıyor; en yüksek konuma alsam bile ayarı...
  • quote:

quote:

quote:

V7'den sonra V6 update yapmadı cihaz...

Yurtdışı sitelerin birinde HDD format için bir yazılım vermiş bir kullanıcı, bugün o yazılımla HDD'yi formatladım. Sonra V7'yi tekrar yükledim, sorun çözüldü...

geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

quote:

Alim bey kolay gelsin

benim iki derdim var

1. VW navigasyonda Türkiye 2 yıldır var sanırım (east europe) ama çok eksik sizin Almanyadaki tedarikçi ile anlaşma ihtimaliniz var mı? sanırım tedarikçisi navteq, datayı teleatlas tan mı alıyor, eğer ondan alıyorsa TOMTOM cihzların da Türkiye hali aynı mı?

2. Kapalı yolları kalıcı olarak işaretlemek için (igo8) ne yapılabilir...

saygılarımla

Selamlar Hayalbert

Anlasmak kolay aslinda. Sadece turkiye VW'inin genel merkeze ben bu haritayi istiyorum demesi yeterli. Bunun icin de tuketicilerin cagri merkezlerine ve Dogus otomotiv'e gerekli geri donusleri yapmasi lazim. Biz ticari kurallar geregi malini satmaya calisan biri olarak algilaniyoruz, bizim haritayi kullanin dersek...

kapali yollari kalici isaretlemek icin sanirim primo disinda bir onerimiz olamayacak.

Saygilarimla,

Alim

Başarsoftun patronunun yorumu (igo nun türkiye tedarikçisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalbert -- 21 Şubat 2011; 11:21:07 >

• quote:

quote:

quote:

Alim bey kolay gelsin

benim iki derdim var

1. VW navigasyonda Türkiye 2 yıldır var sanırım (east europe) ama çok eksik sizin Almanyadaki tedarikçi ile anlaşma ihtimaliniz var mı? sanırım tedarikçisi navteq, datayı teleatlas tan mı alıyor, eğer ondan alıyorsa TOMTOM cihzların da Türkiye hali aynı mı?

saygılarımla

Selamlar Hayalbert

Anlasmak kolay aslinda. Sadece turkiye VW'inin genel merkeze ben bu haritayi istiyorum demesi yeterli. Bunun icin de tuketicilerin cagri merkezlerine ve Dogus otomotiv'e gerekli geri donusleri yapmasi lazim. Biz ticari kurallar geregi malini satmaya calisan biri olarak algilaniyoruz, bizim haritayi kullanin dersek...

kapali yollari kalici isaretlemek icin sanirim primo disinda bir onerimiz olamayacak.

Saygilarimla,

Alim

sorun nedir anlayamadim ?

• quote:

Cihazınızdaki "GALA" ya da "speed dependent volume control" fonksiyonu çalışıyor mu?

Ben ayarlarda ne yaparsam yapayım bir faydasını göremedim şu ana kadar; yani araç hızlansa da ünite sesi otomatik olarak artırmıyor; en yüksek konuma alsam bile ayarı...

CİHAZ NEDİR PARDON?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drozia

quote:

Cihazınızdaki "GALA" ya da "speed dependent volume control" fonksiyonu çalışıyor mu?

CİHAZ NEDİR PARDON?

Columbus, yani RNS-510'un Skoda versiyonu.. Bilindiği üzere cihazların sadece adı farklı, geri kalan herşey aynı...

hayalbert, teşekkür ederim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alim bey kolay gelsin

benim iki derdim var

saygılarımla

Selamlar Hayalbert

Saygilarimla,

Alim

sorun nedir anlayamadim ?

sorun 7.1 haritasının da çok geride olması, yani bu haritaya güvensen istanbulun birçok yerinde kaybolabilirsin mesela esenlerde

• silindi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRakLeIoN -- 16 Mayıs 2012; 0:50:49 >
  • adminler konu başlığını
    RNS 510 olarak değiştirelim.

cihazdan güncel.alan satan yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 31 Temmuz 2011; 19:20:34 >
  • merhaba,

2009 touran sahibiyim.

1. mevcut rns 510'un hangi versiyon firmware ve haritaya sahip oldugunu nasil ogrenebilirim?
    2. son guncellenen firmware ve haritayi yüklememde bir sakinca var midir?
    3. yükleme islemlerinin sırasını ve dikkat edilecek hususları basitce anlatan bir sayfa onerebilir misiniz? (veya kısaca acıklarsanı da makbule gecer.)

tesekkurler.
  • merhaba
    ender elk. rns 510 için 3.700.- Tl dedi
    sahibinden de 1200.Eu satılıyor
    fikriniz nedir
    neden ender bu kadar pahalı veya bu fark neden
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

adminler konu başlığını
    RNS 510 olarak değiştirelim.

cihazdan güncel.alan satan yokmu?

Geçtiğimiz hafta orjinal, Çek Cumhuriyetinden gelme, P versiyon RNS510 satın aldım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.