Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sil




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 1 Mayıs 2021; 1:36:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ps2 underrated'leri say say bitmez.Makinadaki oyun kütüphanesi hiç bir şeyde yoktur.İnsanların çoğu dark souls'un yapımcısı from software'in korku oyunu kuon'u bilmezler mesela.


    Wii'de sadece japonya pazarına çıkan fatal frame 4 mask of the lunar eclipse benim için serinin en iyi oyunudur.Gariptir oyunu geliştiren tecmonun yanı sıra no more heroes geliştiricisi grasshoper ve warioware geliştiricisi nintendo spd tarafından da yardım almıştır. Bu oyunu oynamak için soft modlu wii şart aksi takdirde ingilizce olarak oynayamazsınız  . "Zero: Tsukihami no Kamen[a] is a survival horror video game primarily developed by Tecmo and published by Nintendo for the Wii video game console; Tecmo shared development with Nintendo SPD and Grasshopper Manufacture. The fourth installment in the Fatal Frame series and the first on a Nintendo console, it was released in Japan on July 31, 2008. Despite a European release being announced, the game has never been released outside of Japan. A fan translation was released in 2010."


    Wii ve korku oyunları demişken nintendoya çocuk oyunu yapıyor diyenlere calling ve the grudge oyunlarını da oynatmak lazım.Ya da şiddetten bahsetmişken bayonetta ve vanquish yapımcısı platinum games'in mad world oyunu gerçekten underrated kalmış bir oyundur konsolda.


    Ah sega ah yedin güzelim dreamcast'i.Şu konsolu dvd rom ile piyasaya sürüp 3. parti geliştiricilere tam destek verseydin günümüzde halen devam ediyor olurdun.Unutmadan birde dreamcast'e o zamanın parası bir öküz parası istemeseydin tabi.


    Nintendo gamecube exc'leri dışında tüm oyunları zaten underrateddir başlı başına.Bu konsolda korsanı engelleyeceğim ayağına 1.5 gb'lık mini dvd inadı etmeseydi belki ps2'den biraz daha fazla pazar payı alabilirdi.Halen tasarımı en harika olan konsollardan birisidir.





  • Ps2 de

    Colosseum road to freedown
    Shadow of rome
    Disaster report

    Say say bitmez ps2 top 100 best games videosu çeksen halen şu oyun eksik nasıl koymazsın diyen onlarca kişi olur en iyisi hdd li bir fat kasa ps2 edinip yardırmak az laf çok iş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.