Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazen üzülüyorum -- 4 Ocak 2021; 12:8:31 >



  • Daha sarı belgeniz kesilmemiş bişey olmaz. Ancak bayiden düzgünce tam iade isteyin. Sonuçta kullanılmamış ürün. Tüm ürünler gibi iade hakkınız var. Ruhsatsız silah satmak yasal değil. Bayi mecbur kendi üzerinden aktarıcak alana. Yasa dışı işlem yapacak bi yerden aldıysanız oda biraz sizin önceden düşünmeniz gereken bi durum açıkçası

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • korayreyiz K kullanıcısına yanıt

    Hocam aslında ben iki tüfek değiştirme durumum oldu ilk alacağım 12 kalibreydi onu görünce tövbe ettim çok büyüktü küçük bir şey söyledik tek kırma ona daha fatura vs kesilmemişti ben vazgeçtiğimi söyledim adam bunu abi ben artık satamam elimde kalır dedi bende abi kaç veriyorsan ver senin dükkanda kalsın diyerek tüfeği ona bıraktım. İkinci gelen bayide kaldı benle alakası yok ama o tüfeğin yarısını ödedim ama zaten 400 civari bir şey ödedim oda başımın gözümün sadakası olsun şu an tek korkum yarın bir gün polis derse kardeşim sen buna fatura kestirmişssin nerde bunun iptal belgesi vs birde benim şu an evdeki yivsiz tüfek alma belgeme ne olacak üstünde tüfek adı no su yazıyor 6 ay geçerliymiş galiba o belge ?

  • En iyisi arayın emniyeti durumu açıklayın. Olmadı işlemi tamamlayın sonra dükkana satın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • korayreyiz K kullanıcısına yanıt

    Hocam en son en mantıklısı öyle yapacağım ama bu işin içinde bir yerlerde bir boşluk var emniyete gideceğim bakalım en son ne olacak uğraşmaktan yoruldum gerçekten.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.