Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31DFF1957 -- 5 Kasım 2020; 10:37:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam konuyla alakasız sadece merakımdan soruyorum. Python ı hangi ders için kullanıyorsunuz. Tıp okuyorum diyince tam alakayı kuramadım da.

• Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31DFF1957 -- 5 Kasım 2020; 10:38:19 >
  • Anladım hocam. Ben de çok mutlu olmuştum tıp ta yazılıma dair bir şey var diye. Ben de yazılımı severim ve tıp okuyorum. Ben daha yolun başındayım 1.sınfım. Siz kaçıncı sınıftınız. Tıp okumak çok zor diyorlar ya çalışmaktan vakit kalıyor mu bunlarla uğraşmaya

• Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31DFF1957 -- 5 Kasım 2020; 10:38:36 >
  • Akademik olarak çalışmak istiyorsanız da tusa girmeniz lazım sadece klinik bölüm tercih etmessiniz. Öyle biliyorum yani yanlışsam düzeltin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julyanis09 -- 1 Kasım 2020; 11:18:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence 2. Sini alın işlemci ekran kartı ve depolama farkı fiyat farkına değer zaten macbook alarak önemli bir miktar paraya akıldan çıkarmak lazım o yüzden çok önemli olduğunu düşünmüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    6 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada i9 un mobil versiyonu var mı bilmiyorum ama çoğu laptopta genellikle pyun notebook olarak geçtiği için 9900K veya 10900K olarak geçiyor.Belki bundaki mobil versiyonudur.Çünkü genellikle masaüstü versiyon kullanılır fakat macbook oyun notebook olmadığı için mobil versiyonu varsa o kullanılmıştır

• Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31DFF1957 -- 5 Kasım 2020; 10:38:53 >
  • PT de hiçbir problem yok herkes bir çok kişi oradan alıyor. Ama eğer beğenmessen iade de problem yaşarsın. Apple de koşulsun şekilde 14 gün dolmamışsa alıyorlar. Çok fark yok ise apple dan almanızı tavsiye ederim.. Bu arada hangi üniversite de okuyordunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.