Şimdi Ara

Silinsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sadece en başta yazdığım sp leri yemedim ace ile olan dedikleri büyük sp yi ve gemilerine olacak şeyi de öğrendim bunlara rağmen izleyimmi siz bunları biliyor muydunuz?

Orijinalden alıntı: azziers

teşekkürler tavsiyeniz için ,filler bölümleri atlayıp devam etsem olur mu
    Elbette. Filler bölümlerin hikaye ile bir bağlantısı yok sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Aviato kullanıcısına yanıt
    evet takıntı yaptım ve 140.bölüme geldim 900+ bölüm var ve sp yiyorum biraz koydu boşuna gibi hisettim tavsiye eden arkadaş izlemeyi filan bırak dedi,durup dururken dert ettim yani :/ :)
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Hmm,bende op takip etmezken mf arcı izlemiştim youtube'dan.Arkada ki fon müzikle beraber baya keyif veriyor o arc. Ondan sonra da seriye başlamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

izlemeye devam etmek istiyorum evet ama bayaa büyük ve fazla sp aldım şuan bölüm 140 lardayım,keyfim kaçtı gibi oldu ikilemdeyim ...???
    Devam et sen, bu spoilerları yemeden izleyen yok gibi bir şey.

Bu arada 520den sonrasını izlemeni kesinlikle tavsiye etmiyorum, 520den sonrasını Mangadan okumaya başlaman gerek. Studyodaki ekip değiştiği için kalitesi inanılmaz düşüyor animenin 520den sonra. Resmen izlenemez hale geliyor. Animeyi bırakanların bıraktığı bölümler de genelde kalitenin iyice çöplüğe döndüğü 700lü bolumler.

Mangası kaliteyi hiçbir zaman düşürmüyor. Hatta daha da iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 9 Nisan 2020; 22:19:30 >
  • quote:

bu sp leri bilen çoktur evet de benim seyir zevkimi çok bozar mı yani çok mu şaşırtıcı ve büyüklerdi dizin ana bölümlerinden
    O kadar çok büyük ve şaşırtıcı olay yaşanıyor ki bunlar bi yerden sonra o kadar önemli olmuyor. Dua et Reverie'den spoiler yemedin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.