Şimdi Ara

SİLİNSİN. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam dershane yerine etüt merkezi tarzı daha az öğrenci olan yer varsa o tarz bir yer daha iyi olur tek sınıf 20 kişilik gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UPP
  • UPP
  • Rehberlikçi değilim ama sen başka bir dersanenin trolüsün galiba.Kardeş etüt 15 dakika doğrudur alabildiğin kadar etüt alabiliyorsun.Etütün varlığını duyup kendini alamayanlardansın heralde.Kusura bakma kardeşim ben sistemin açılma saatinden 10 dakika önce nöbet tutar gibi saniye başı sayfa yeniliyorsam,bu iş için emek veriyorsam o etütü ben alırım elbet sen değil bunun için dershaneyi suçlayamazsın.40 dakika hocayla lak lak yapıp hem kendinin hem de diğer öğrencilerin vaktini çalacağına nasılsın iyi misin demeden direk mevzuya dal hocam ora senin babanın kıraathanesi değil eğitim kurumu.Ayrıca 40 dakikalık etüt ihtiyacın oldunda mezun veya 12 farketmeden hocalar kendileri ayarlıyorlar.İstersen demirtepe finale git de istemediğin hocadan istemediğin ve hatta dersine denk gelen saatlere etüt yazsınlar.Etüte dört öğrenci giriyor 10 dk her biri güya sıra mıra da yok.Etütlerinizi de market fişine basıp veriyorlar.Başarısızlıklarınızı para verdik diye dershanelere atamazsınız.Hadi eyvallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melisuuu -- 19 Ağustos 2018; 11:57:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Başarısız olduğumu nereden çıkardın çocuk? O dersaneye 11.sinifta gittim muduru guvenlikcisi dahil herkesi tanirim eski hocalari kat kat daha iyiydi geometrici tacettin'i fizikcisi oguz hocayi herkes tanirdi oguz hoca ataninca sıkıntı yaşandı.Bu sene gidenlerin çoğu tacettin hoca icin gitmistir oraya.12 de gitmedim giden afldeki arkadaslarim bile memnun degildi dersaneden sen muhtemelen alt siniflardasin memnunsun bayagi sasirtici.O dersanede zamanında ilk siniftaydim senin giremeyecegin yerde yani.Burada insanlara yanlis bilgi verme hala git otede oyna sen rehberlikci bosuna bu mesaja alinti yapma ugrasamam seninle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Moltisanti -- 19 Ağustos 2018; 14:08:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UPP
  • Yorum zekaya bakabilirsin. Zamanında ordaydım tatmin edici bi derece yapmıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melisuuu -- 20 Ağustos 2018; 10:53:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorum zeka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir caddesinde yeni yüz var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam hangı fınaldeydın
  • UPP
  • UP
  • konurda yöntem var bi bak istersen eğitimi iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.