Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmyturn_ -- 27 Aralık 2017; 18:33:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş ben de seni gibi mezunum evde olduğundan öncelikle vaktin çok evde eğer film izlemek sana keyifli geliyorsa izle ama arada sırada değişikli olsun diye sinemayıda tercih edebilirsin benim arkadaşlarımın çoğu bu sene kazanmıştı ama bizimde 6 ayımız gibi kısa bir süre var önümüzde benim arkadaşlar belki de unuttular beni arada sırada dışarı çık yürüyüş yap spor yapabilirsin ama sürekli bir şey olarak eğer dizi izlemiyorsan yeni bir diziye başlayabilirsin yabancı olur yerli olur farketmez yani zaman çok çabuk geçiyor göreceksin zaten (dershaneye gitmiyorsan çözümlü kaynaklar öneririm) çok uzun oldu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogupasha -- 27 Aralık 2017; 15:26:31 >
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız yazıda okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın.
  • 31 yaparken temmuz ayını düşünerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şaka maka bende aynıyım geçen ay bi sefer arkadaşlarla buluştum sadece o

Orijinalden alıntı: elifil

Arada uzaktaki markete gidiyorum ben tavsiye ederim

Sağol hocam denerim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.