Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edepliadam -- 25 Ağustos 2021; 19:12:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyların uzun olsa ne yazar beyin olmadıktan sonra. Sen kendini geliştir kimseyi kendinden yüksek görme

Orijinalden alıntı: Cabbar Fast_El

Boyların uzun olsa ne yazar beyin olmadıktan sonra. Sen kendini geliştir kimseyi kendinden yüksek görme

hocam peki ya beyinleri varsa. uzun olanların hepsi beyinsiz mi oluyor. ya da ben çok mu beyinliyim. yani cok mu akıllıyım. sonuçta buraya konu açtım,

• Genel olarak kızlar hakkında konuştum. Genelde hepsi hiçbir şey bilmeyen tüm zamanlarını sosyal medyada harcayan boş insanlar oluyorlar. Oturup 2 kelime laf edemezsin dedikodudan başka... Sen nasılsın bilemem. Bu yüzden kendini geliştir dedim zaten. Üstünlük otomatik olarak sende olacaktır.

Orijinalden alıntı: Cabbar Fast_El

Genel olarak kızlar hakkında konuştum. Genelde hepsi hiçbir şey bilmeyen tüm zamanlarını sosyal medyada harcayan boş insanlar oluyorlar. Oturup 2 kelime laf edemezsin dedikodudan başka... Sen nasılsın bilemem. Bu yüzden kendini geliştir dedim zaten. Üstünlük otomatik olarak sende olacaktır.

hocam peki nasıl gekistiricem. uni 2 oldu hala yerimde sayıyorum. amele olup çıkacağız görünüşe göre :(

• Yav bu nedir bütün loserlar buraya tolanmış, her iki konudan birisi intiharla alakalı.Az özgüvenli olun kendinizle barışık olun takmayın şöyle şeyleri.Dış görünüşün bir önemi yok, aklı başında her insan bunu bilir.

Orijinalden alıntı: echonia

diğer boy uzunsa ve işlevsel ise sıkıntı yok. fazla takma

oda uzun sayılmaz hocam. yani ortalama 30 un yarısı

Yoksa ben Turkiye de degil miyim..

hayatta herşey karşı cins ile olan fiziki veya manevi ilişkiler değildir.

önemli olan seni mutlu eden şeyi bulmak.

Orijinalden alıntı: echonia

işlev kabiliyeti devreye girer son aşamada. o da verimli değilse, kendinle barışık olmaya, küçük şeylerden zevk almaya bak.

hayatta herşey karşı cins ile olan fiziki veya manevi ilişkiler değildir.

önemli olan seni mutlu eden şeyi bulmak.

15 kötü mü hocam

Photoshop kullananlar artılasın

• ? kardeşim nijerya damısın sen :) afrika ülkelerinde bile ortalama 20-25 arası. Türkiye nin ortalaması 15-19 cm :) Ha gidip jonny sins inkini ölçersen 30 35 falan çıkar, ama merak etme Türkiyede de aletta ocean yada alexis texas gibi hatunlar yok :)
    O filmlerde gördüklerinin bazıları ilaçlı, bazıları şanslı(kimine göre tabi), çoğu da dünyada az sayıda olan insanlardan.

Benim 1.98 arkadaş var, boyu aşırı uzun ve kendini dev gibi hissediyor. çoğu yerde kambur duruyor ortama ayak uydurmak için, ve bunun nedeni beynindeki bir tümör. İyi huylu bir tümör ama arkadaş 24 yaşında olmasına rağmen hala boyu uzamaya devam ediyor diye iğneler oluyor habire. Belki de tümör yüzünden böyle olanlar vardır..

Yani sözüm ona, türkiyenin boy ortalaması 1.70 zaten. Ha çokta problem yapıyorsan kendine git çin de japonyada yaşa. Ortalamanın daha düşük olduğu yerlere git :)

Benim kuzenimin evlendiği çocuk normalde 1.65 falan, düğünde topuklu gibi bişey giymişti. Baya da fark etmiş yani uzamıştı baya. Hatta günlük hayatta da giyiyormuş...

Bununla yaşayacaksın, başka çaren yok. Sen okulunu bitirip güzelce bir iş bul, bak 1,80 lik hatunlar nasıl senin boyunda olabilmek için yamuk yumuk durmaya çalışacaklar :)

Karı kız konusunu çok takma, bozma moralini. Ha sen yine spor yap, omurgan dik dursun, beslenmene dikkat et, yeteri kadar protein al..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.