Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: can_celik

3. round: platformdaki adama sıktığında adamın kolunun çeyreği falan görünüyo. hiç kimse böyle bir reaksiyon süresine sahip olamaz. istersen 100 yıl fps oynamış ol.

6. round: arkadaş pro ya, doubledoordan zumsuz çıktı, adam varsa zoomshot/noscope atarım dedi diyelim. peki 10. roundta pitte adam varken neden aynı şekilde çıkamıyo bu arkadaş? zumlu zumlu yürüyerek çıkıyor.

14. round: upperdan mid'e zum açtığı anda önünde varil var ve tünele pushlayan ct'nin kafasının tepesinden 2 santim kadar bişey gözüküyor. hiç kimse zum açtığı anda bunu algılayamaz. hadi algıladın diyelim, o zaman niye adamı vurmaya çalışmıyosun da eğilip varilin arkasına geçmeye çalışıyosun? sebebini söyliyim, o an midteki diğer adam görüş alanına giriyodu ve pushlayanı vursa midteki onu vuracaktı.

22 ve 23. roundlarda midde ilk vurdukları yine milisaniyelik algılama süresi. böyle bi reaksiyon süresi yok.

bu arada, 17 yıllık pro oyuncu ama zumu çift zuma geçerek kapatıyor halen :D

raporlayın hocam, hile düşünen herkes raporlarsın lütfen

• Bariz wh var. Böyle prefire yok. Tüneldeki ilk denemesinde belli zaten. Adam takılmasa ölüyordu B site da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla EST Play'in turnuvasında karşı karşıya gelmiştik diye hatırlıyorum. Hileyle oynayıp takım kurup böyle basit turnuvalarda maç kazanan tipler...

DMG'den itibaren hile sayısı artıyor kesinlikle. Suprem-Lem arasıyım uzun zamandır daha dün biri 2k biri 3k oynaması olan hileler gördüm. Adam 30 yaşında hileyle oynuyor. Üşenmesem video çeker koyarım ama gerek yok. Çözüm değil çünkü. 14-15 yaşında olup proyum sevdasına hile kullanan da çok çocuk var.

Böyle olunca bir yerden sonra paranoyak oluyor insan. Hakkıyla oynayana bile hile gözüyle bakıyor ister istemez. Rage mod açmassan belli ki banlanmıyorlar. Wh'yi açıp info verdiği an bile o oyun gider halbuki. O yüzden mm'i çok fazla önemsemiyorum artık.
  • bu yaz est'nin bi maçında wh açan biri vardı o mu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

bu yaz est'nin bi maçında wh açan biri vardı o mu bu?

Est'nin her maçında wh açıyorlar zaten. Admin maçı ne izliyor ne de gönderilen kayıtlarla ilgileniyor. Final maçında bile böyleydi durum. Zaten çok profesyonel bir platform değil. İlerde ne olur bilemem.

Bu arkadaş mı kesin bir şey diyemem ama böyle bir nick hatırlıyorum. Est'de oynamıştır illaki. Kur takımını aç hileyi gir. 13-14 yaşında çocuklar kendilerini bir haltmış gibi gösteriyor işte başka bir şey yok.
  • konu up
  • wall var adamda d2 tunelden b dekı adama sıkması bellı ettı herseyı apacık wall
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

wall var adamda d2 tunelden b dekı adama sıkması bellı ettı herseyı apacık wall

raporlayın hocam, daha çok kişi raporlarsın diye upluyorum konuyu
  • bu adamda biri hile yok desin bana ispatlasın ödül veriyim :) bariz hile anlamak için fazla izlemeye gerek yok 1 el bile yeterli.
  • adam hala banlanmamış beyler, mümkün olduğunca raporlayalım
  • steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-MYhk9-bGVvd-MNoDR-Bfc7v-vrzED
  • quote:

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-MYhk9-bGVvd-MNoDR-Bfc7v-vrzED

bu nedir hacı, daha doğrusu biliyorum ne olduğunuda ne maçı kimin maçı niye attın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-MYhk9-bGVvd-MNoDR-Bfc7v-vrzED

bu nedir hacı, daha doğrusu biliyorum ne olduğunuda ne maçı kimin maçı niye attın :D

gavvatın tekı 5 kısıler 3 tanesı hıle yarıs yapıyolar ben vurucam dıye etmedıgım kufur kalmadı bızım Turkler ve ruslar dan nefret edıyorum. bu oyun savaş cıkartır o derecenefret ettım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjenrobbenn

1200 saat dedigin olay 3$ ver yaptır çok zor degil

VDS makina alsa adam ayda 720 saat eder.3 dolar'a VDS varsa hemen alabilirimNasıl 3 dolara 1200 saat yapıyor adam ? Öyle bir şey imkansız diye sormuyorum gerçekten merak ettim.

Bu arada bu aralar faceit filan girin bilmem kaç bin win'li nova hesaplar dolaşıyor ortalıkta.Yada oyuna girerken rus sunucuları filan eleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEREMAIN LENS

quote:

Orijinalden alıntı: arjenrobbenn

1200 saat dedigin olay 3$ ver yaptır çok zor degil

VDS makina alsa adam ayda 720 saat eder.3 dolar'a VDS varsa hemen alabilirimNasıl 3 dolara 1200 saat yapıyor adam ? Öyle bir şey imkansız diye sormuyorum gerçekten merak ettim.

Bu arada bu aralar faceit filan girin bilmem kaç bin win'li nova hesaplar dolaşıyor ortalıkta.Yada oyuna girerken rus sunucuları filan eleyin.

cs:go hour boosting yazarsan bulursun yani saat cok ucuz bişey bu adam bu hesabı satın almış olabilir

• Ya konuyu açan arkadaş bizi trollüyor, ya da oyuna dair teknik bilgileri çok zayıf.

Sinirim bozuldu izlerken. Aim yerlerde, Dk başı weapon change yapıyor, zoom shot bilmez, bunny yok, bomba kullanmaz...

Dostum sen globali böyle hayal ediyorsan cidden yolun uzun. Ligim lem demişsin, bence ara sıra dust'tan başka mapler de oyna. Çünkü bu oyunculuk nova'dan yukarısını kesinlikle hak etmiyor. Sen bu adamın bir an bile global vs olduğunu düşündüysen sende de sıkıntılar var. Daha çok pratik yapıp kendini geliştir.
    Ha, eleman boostlamışlardır falandır filandır. Benim yakın arkadaşlarımın da bizimle birlikte ister istemez rankı yükseliyor. Ama bunlar her maç küfür yiyen adamlar. Kimse onlara çıkıp da, ya siz global misiniz, demiyor.

5 dk izlemeye dayanabildim. Ruhum daraldı yemin ederim.

Dediklerimi de lütfen yanlış anlama. Kendini geliştir. Daha fazla pratik yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rurounius

Ya konuyu açan arkadaş bizi trollüyor, ya da oyuna dair teknik bilgileri çok zayıf.

Sinirim bozuldu izlerken. Aim yerlerde, Dk başı weapon change yapıyor, zoom shot bilmez, bunny yok, bomba kullanmaz...

Dostum sen globali böyle hayal ediyorsan cidden yolun uzun. Ligim lem demişsin, bence ara sıra dust'tan başka mapler de oyna. Çünkü bu oyunculuk nova'dan yukarısını kesinlikle hak etmiyor. Sen bu adamın bir an bile global vs olduğunu düşündüysen sende de sıkıntılar var. Daha çok pratik yapıp kendini geliştir.
    Ha, eleman boostlamışlardır falandır filandır. Benim yakın arkadaşlarımın da bizimle birlikte ister istemez rankı yükseliyor. Ama bunlar her maç küfür yiyen adamlar. Kimse onlara çıkıp da, ya siz global misiniz, demiyor.

5 dk izlemeye dayanabildim. Ruhum daraldı yemin ederim.

Dediklerimi de lütfen yanlış anlama. Kendini geliştir. Daha fazla pratik yap.

kardeş neden bu kadar heycan yaptın mesaj yazarken onu anlamadım, daha beni bir kere izlemedin oyunumu oynarken kendi kendine mahkeme yapıp karar kılmışsın, nerden biliyosun benim sadece dust oynadığımı? adam 17 yıllık oyuncuyum globalim falan dediği için hemde biraz başlık ilgi çeksin diye böyle açtım konu başlığını, bunu algılayacak kapasiten yoksa sıkıntı sende malesef ve kimseyi kesin hile ile suçlamamak için sizlerin görüşüne sundum yoksa herkes biliyor adamın global olmadığını sendeki bu heyecan neden onu anlamadım.

benim anlamadığım sanki her global olan çok mu iyi oynuyorda teknik bilgiden bahsediyorsun, bunun gibi oynayıp belki bundan daha kötü oynayıp global olanda var oyunda hatta bir tanesi youtuber du sefa acarsoy bilen bilir adam solo oynayarak global takılıyordu, hayır bi bişi biliyorum ayaklarına aklın sıra beni eleştiricen boş yapıyosun farkında değilsin :D

ha şunuda ekliyim kendimi geliştirmek gibi bir amacım veya niyetimde yok, en son dm yi 2 sene evvel atmıştım ısınmadan etmeden zevkine mm giriyorum solo yada en fazla 1 arkadaşımla bu kadar basit.

madem adam sana hile geldi raporla geç neden tatava yapıyosun ki, senden tavsiye isteyen mi oldu :D veya karşımda kim var xantares falan mı? bana tavsiye veriyorsun. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 19 Şubat 2017; 0:35:35 >

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    "madem adam sana hile geldi raporla geç neden tatava yapıyosun ki, senden tavsiye isteyen mi oldu :D"

yorum kaldıramıyosan buraya sırf ilgi çeksin diye click bait yapmıcaksın. Reportlama zahmetine girmem hiç de kusura bakma. Overwatch'ıma düşerse reportlarım. Böyle iğrenç bi adama karşı ezilip de forumlarda report dilenmem. Adamı double door'da iki saat vuramıolar. AWP'li adamın karşısına geçmiş 12 mermi harcayip anca 10 dmg vuruolar, sonra GLOBAL mi? HE YA GLOBAL BİRADER. SAFKAN GLOBAL HEM DE. Lafı yiyince de neden bla bla senden tavsiye isteyen mi oldu...

Yorumumu okumuşsun da anlamamışsın. Tıpkı kedilerin bakarak kasaplığı öğrenememesi gibi, insanlar da okullarda eğitim alarak algı kapasitelerini artıramıyorlar. Heyhat...
    Ne yazmışım yukarda evlat? "Ha eleman boostlanmıştır, falandır filandır"... Sen hangi yanıtla geliyorsun karşıma? "sanki her global olan çok mu iyi oynuyorda teknik bilgiden bahsediyorsun, bunun gibi oynayıp belki bundan daha kötü oynayıp global olanda var" Kusura bakma da, seninle şu cevabından sonra zaten muhatab olmam ben. İstediğin kadar yırtın.

Ayrıca biraz eğit kendini. CS:GO'da demiyorum, yanlış anlama. Türkçe'de eğit.
    "Kendi kendine mahkeme yapıp" mahkeme değil, muhakeme derler ona. Ben mimar mıyım tek başıma mahkeme yapayım?

Aman neyse ya. Reportla birader sen bu adamı. Başkalarına da reportlattır. AWP'li adama kapı arkasından sıkçam diye kabız kabız hareket edin. Üzerine rushlamayın aman ha. Biz burdayız zaten, abilerine söylersin reportlarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rurounius

"madem adam sana hile geldi raporla geç neden tatava yapıyosun ki, senden tavsiye isteyen mi oldu :D"

yorum kaldıramıyosan buraya sırf ilgi çeksin diye click bait yapmıcaksın. Reportlama zahmetine girmem hiç de kusura bakma. Overwatch'ıma düşerse reportlarım. Böyle iğrenç bi adama karşı ezilip de forumlarda report dilenmem. Adamı double door'da iki saat vuramıolar. AWP'li adamın karşısına geçmiş 12 mermi harcayip anca 10 dmg vuruolar, sonra GLOBAL mi? HE YA GLOBAL BİRADER. SAFKAN GLOBAL HEM DE. Lafı yiyince de neden bla bla senden tavsiye isteyen mi oldu...

Yorumumu okumuşsun da anlamamışsın. Tıpkı kedilerin bakarak kasaplığı öğrenememesi gibi, insanlar da okullarda eğitim alarak algı kapasitelerini artıramıyorlar. Heyhat...
    Ne yazmışım yukarda evlat? "Ha eleman boostlanmıştır, falandır filandır"... Sen hangi yanıtla geliyorsun karşıma? "sanki her global olan çok mu iyi oynuyorda teknik bilgiden bahsediyorsun, bunun gibi oynayıp belki bundan daha kötü oynayıp global olanda var" Kusura bakma da, seninle şu cevabından sonra zaten muhatab olmam ben. İstediğin kadar yırtın.

Ayrıca biraz eğit kendini. CS:GO'da demiyorum, yanlış anlama. Türkçe'de eğit.
    "Kendi kendine mahkeme yapıp" mahkeme değil, muhakeme derler ona. Ben mimar mıyım tek başıma mahkeme yapayım?

Aman neyse ya. Reportla birader sen bu adamı. Başkalarına da reportlattır. AWP'li adama kapı arkasından sıkçam diye kabız kabız hareket edin. Üzerine rushlamayın aman ha. Biz burdayız zaten, abilerine söylersin reportlarlar.

az daha :DDDDDDDDDDD

silinsin

edit : düzgün türkçe konuş diyorsunda ''sıkçam'' ne? bir çam ağacı türü mü? Hadi yallah buda sana son prim taze yutupçü ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 19 Şubat 2017; 0:37:33 >

• whli birine ezilmeleri anormal mi ki? aman pushlamayın falan diyosun bi de, adam zaten trade olacak pozisyonlarda usul usul kaçıyor, bu kadar ben whyim diye bağıran birisi 2 kişi üstüne basınca o pozisyondan kaçmayacak mı sanıyorsun? adam long 2 kişi tutulduğu zaman bildiğin doubledoor'un içinde bekliyo biri sabredemez gelir şimdi diye. trade'le alamazsın yani böyle birini. karşısında 5 mermiyle kill alan adamlar da olsa bu adam yine ne yapar eder çevirirdi maçı. kendi vurmasını geç takımına info vermesi bile yeter round almak için.

'report dilenmek' ne bi de? milletin oyun zevkinin içine eden bu karaktersizler bi umut ban yerler diye burada ifşa ediyoruz. yararı az olur çok olur önemli değil, önemli olan niyet. bunun adı dayanışmadır, dilenme değil. madem sana göre hile olan birini reportlamıyorsun, OW da izleme o zaman niye izliyosun?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.