Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F158D8FCF -- 24 Şubat 2018; 16:48:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben karabasma iz olur şarkısını söylüyorum

• Okumadım Uyku felcidir o Karabasan olsa duramazsin ;)

Edit: Okudum böyle bir şey olduguna inanmaman yeterli. Bazıları da gafip yaratıklar gordugunu soyler sebebi yine bilincaltidir. Bilinactinda uyku felci oldugunu yerlestirirsen hicbir sıkıntın kalmaz dini oldugunu dusundugun icin cekmissin bu derdi yillarca gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 29 Ağustos 2016; 0:25:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Okumadım Uyku felcidir o Karabasan olsa duramazsin ;)

peki tıpta bu uyku felci denilen şeyin tedavisi var mı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Assyrians

quote:

Şimdilik ;) Başka türlü de yok zaten. Sen abdest aldiginda olmayacagina inandirmissin kendini ve olmuyor. Bunun uyku felci olduguna inansan bir sıkıntı kalmayacak ;)

• Senin sorununu çözerdik de burada olman lazım

• quote:

quote:

Tıpta çaresi olmayan şey çok. Onlarda mı dini şeyler ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    6 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    . SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007TAYYARAĞA

quote:

quote:

çareyi geçtim mantıklı bir açıklaması yok

• 1 kere bana oldu nefesim kesildi gözümü açtığımda ağzım yamularak korkudan euzubi.. diyebildim ve kalp sıkışmasi ile düzeldim üstüme bir ağırlık çöktü sesimi çıkaramadım bunu yapan sizinle ayni evde duran yakaza cinleri insanları uykuda rahatsız ederler.
    Başka örnek olarak yükseklikten düşme ile sirkilmek felan dua edip yatıyorum ayetel kürsi yi okuyorum rahat uyuyabiliyorum

• quote:

quote:

sorunu din düzeltmedi ki. senin kafan düzeltti. sen zaten kendini sorunu dinin düzelteceğine programlamışsın. Tıbbın açıklamasıda budur. Uyku felçi psikolojik bir rahatsızlıktır ve tedavisi hastaya bağlıdır. Sen neye inanırsan o olur. He ben burada din yok demiyorum ancak her şeyi de bağlamayın dine.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 007TAYYARAĞA

quote:

quote:

çareyi geçtim mantıklı bir açıklaması yok

Tabi olmaz dunya olarak bilimde cok gerideyiz daha neden uyuyoruz onu bile cozemedik

• quote:

Edit: Okudum böyle bir şey olduguna inanmaman yeterli. Bazıları da gafip yaratıklar gordugunu soyler sebebi yine bilincaltidir. Bilinactinda uyku felci oldugunu yerlestirirsen hicbir sıkıntın kalmaz dini oldugunu dusundugun icin cekmissin bu derdi yillarca gecmis olsun.

Bak ben bu sıkıntının dini olduğunu düşünmeyen birisiyim ama ben de yaşıyorum.
    Yaşadıkça kendimce çözümler üretiyorum yaşayacağımı hissedince biraz geç uyuyorum vs. Ama gerçekdışı psikolojik bir olay diyemezsin asla.

• heyecanlı bir şey bana bayağıdır olmuyor, tırsma geliyor ama iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 29 Ağustos 2016; 0:36:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni olayın dini olduğuna inandıran şey o anda dua edildiğinde her hangi bir dua fatiha, ayetel kursi gibi o üzerinizdeki ağırlık titremeye başlıyor ama gitmiyor

• dinsiz değilim yanlış anlaşılmasın ama benim için bilimsel açıklaması olan herşey dinden önce gelir çünkü kendimi bildim bileli dua ettim hiçbirşey değişmedi birgün psikiyatra gittim hayatım değişti neyse gelelim konumuza işinin ehli bir psikiyatra gidiyorsun (psikolog değil) derdini anlatıyorsun ve çözüyorsun geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskesizadam

quote:

Bak ben bu sıkıntının dini olduğunu düşünmeyen birisiyim ama ben de yaşıyorum.
    Yaşadıkça kendimce çözümler üretiyorum yaşayacağımı hissedince biraz geç uyuyorum vs. Ama gerçekdışı psikolojik bir olay diyemezsin asla.

Ben kendim de 1 kere yasadim. Hicbir dey yapmadim sadece var gucumle bagirdim ama ses yoktu diyorum ne oluyor. Ama o zamanlar bilmiyordum uyku felcinin oldugunu bir yerde rastlayinca o yasdigimin uyku felci oldugunu anladim. Psikolojik bir sey degil zaten ancak garip yaratiklar gorenler var bu sirada bu psikolojik

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa3595

dinsiz değilim yanlış anlaşılmasın ama benim için bilimsel açıklaması olan herşey dinden önce gelir çünkü kendimi bildim bileli dua ettim hiçbirşey değişmedi birgün psikiyatra gittim hayatım değişti neyse gelelim konumuza işinin ehli bir psikiyatra gidiyorsun (psikolog değil) derdini anlatıyorsun ve çözüyorsun geçmiş olsun

bende yıllardır panik atak sosyal fobi gibi rahatsızlıklar var, psikiyatriste gittim de ne oldu? adam direk antidepresan ilaçlar yazdı gönderdi, sonra bu ilaçlar bağımlılık yaptı bırakamadım yan etkileri de cabası ürtiker alerji yaptı vs vs

• Hocam uyku felci (karabasan) sırasında gerçek olmayan görüntüler görüp sesler duyulabiliyor. Ben çok yaşıyorum özellikle sanrılı karabasanı. Garip garip gerçek olmayan ve sanki kafamın içinden gelen baskın sesler oluyor bunlar. Kendi bulduğum çözümler var. Eğer sırt üstü yatıyor ve kafanızı yüzünüz tavana bakacak konumda tutarak uykuya dalarsanız yakalanma riski daha yüksek. Diyelim ki bu şekilde uyudunuz ve yakalandınız uyku felcine. Bu sırada dilinizi oynatabilirsiniz ama dudaklarınız kıpırdamaz. Ben yakalandığımda dilimi dişlerimin arasına sokup derin nefes alır almaz kurtuluyorum deneyin derim. İnsan üstü varlıkların yaptığı bişey yok lanetlenmediniz rahat olabilirsiniz

• Valla ben seviyorum anasını satim nasıl bir manyaksam. Uzun zamandır ziyaret etmiyorlar. 2 defa bu sene aynı şekilde ruhumun çıkışını izledim. Karabasan gibi kitleniyom hareket edemiyon ruhumun çıkışını görüyom sonra ruhumla dolaşırken kendi bedenimi görüyorum yatıyor ölü gibi bildiğin odayı gezebildi en fazla 2. de. İlkinde zatenoldu bittiye geldi ama nasıl birşeyse abi uyanınca ya da kendine gelince diyim hiç uyumamışsın uyku hali olmuyor üstümde. Normal geliyor yani.

İlk karabasan geldiğinde kafamı duvara vurdular yataktan aşağı attılar ulan bi düşmedim attıklarında çarpsamda uyansam diyom tuhafıma gitti sonra tırstım dua ettim uyandım başım ağrıyordu garip bir deneyimdi.
  • Uyku felci diye googlede aratarak yaşanan durumun bilimsel açıklamasını bulabiirsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.