Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DA554927 -- 6 Aralık 2018; 0:19:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum hayatını spora vermen çok güzel ancak "futbol alt yapı gerektirir bu yüzden boksa başlayacağım" demişsin. Şunu bilmen gerek ki boks alt yapıyı en çok isteyen spordur belkide. Bir boksör 2 senede müsabık hale gelir, Türkiye'de boksa başlama yaşı genelde 10'dur.

Ancak bu demek değilki 15 yaşından sonra boksör olamazsın. Bu senin yeteneğine, çalışma azmine, karakterine bağlı olan bir şey. Her 10 yaşında başlayan boksör olamayacağı gibi her 15 yada daha büyük yaşta başlayan olamaz diye bir şey yok. Denemenden zarar gelmez. Seni gerçekten yetiştirecek adam akıllı çalıştıracak birini bulman zor, yine asla denemenden zarar gelmez, bu söylediklerim asla şevkini kırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 21 Haziran 2015; 2:21:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçansony

quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Dostum hayatını spora vermen çok güzel ancak "futbol alt yapı gerektirir bu yüzden boksa başlayacağım" demişsin. Şunu bilmen gerek ki boks alt yapıyı en çok isteyen spordur belkide. Bir boksör 2 senede müsabık hale gelir, Türkiye'de boksa başlama yaşı genelde 10'dur.

Ancak bu demek değilki 15 yaşından sonra boksör olamazsın. Bu senin yeteneğine, çalışma azmine, karakterine bağlı olan bir şey. Her 10 yaşında başlayan boksör olamayacağı gibi her 15 yada daha büyük yaşta başlayan olamaz diye bir şey yok. Denemenden zarar gelmez. Seni gerçekten yetiştirecek adam akıllı çalıştıracak birini bulman zor, yine asla denemenden zarar gelmez, bu söylediklerim asla şevkini kırmasın.

Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Geçen sene gidecektim aslında ama dersler falan hep engel oldu.

Şevvkim kırılmadı aksine daha çok çalışmam için motive etti bu dedikleriniz. En yakın zamanda sorup soruşturup benim için en uygun yere gideceğim. Tekrar teşekkürler

Rica ederim dostum, bende 17 yaşımda Kickboks'a başladım 4 aylıkken maça çıktım, şu an Muay Thai yapıyorum ve kısa sürede çok geliştirdim kendimi her hocam msöyle bunu yetenekli olduğumu. O yüzden sana yapamazsın diyenlere aldırma sadece çok zor bir iş.

• acaba şimdi ne durumdasınız
  • Hicbir sporda baslangic icin yas siniri yoktur gec kalmis degilsin. Boksu pek bilmem ama dovus sporlarinda pozisyon bilgisi futbola nazaran daha onemlidir. Eger derslerini aksatmayacaksan spor cok iyidir. İnsan ozguven ve karakter katar. İki yillik bi cLisma ile ringlere cikabilirsin. Olasi maglubiyetlerde spora kesinlikle kusme. Yediklerine dikkat et sporu birakma surekli kendini gelistir. Sana ogrendiklerine guvenip disarda kavga etme demeyecegim. Eger yaptigin spor senin karakterinide duzeltirse dahada kavgaya bulasmazsin kendimden biliyorum. 12 yasimda kickboksa basladim iki yil yaptim 12 yasima kadar iki gunde bir kavga ettiysem ki etmisimdor spor hayatimdan sonra disarda hic kavga etmedim(kendimi savunmalarimi sayarsak 3 kere)

Sonuc olarak hicbirsey icin gec kalmis degilsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    8 yıl önce açıldı
    . SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.