Şimdi Ara

Yurt dışına taşınmak/yaşamak isteyenler için muazzam bir site keşfettim (Data canavarı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır farklı ülkelerin yaşam maliyetlerini, vize şartlarını ve taşınma süreçlerini araştırıyorum. Reddit’ti, forumlardı derken kaybolmuşken şans eseri Countrytolive.com diye bir siteye denk geldim. Muhtemelen birçoğunuz henüz duymamıştır, ben de yeni keşfettim ama tasarımı ve veri kalitesi resmen ilaç gibi geldi.
    Sitede ülkelerle ilgili aradığınız her şey var; sadece klasik "asgari ücret ne kadar?" kafasında değil. Güvenlik oranlarından tutun, sağlık sistemlerine, güncel yaşam maliyetlerine kadar her şeyi tek bir yere toplamışlar. En çok hoşuma giden tarafı ise bilgilerin son derece güncel ve güvenilir olması. Belli ki arkasında ciddi bir veri takibi var, bayat veya kulaktan dolma bilgilerle doldurmamışlar siteyi.
    Taşınma planı olan, hangi ülkeye gitsem diye kararsız kalan ya da sadece genel kültür olsun diye ülkelerin refah seviyelerini kıyaslamak isteyenler kesinlikle bir baksın derim. Sık kullanılanlara eklenecek cinsten bir yer.
    Kullanan varsa siz nasıl buldunuz, veriler sizce de çok tutarlı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 28 Mayıs 2026; 23:7:26 >

• bu twitlerin ömrü uzun sürmez..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.