Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarilaci1928 -- 23 Mart 2015; 10:48:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4s kuralı her geçen gün kendini kanıtlıyor efenim..

• 8 ay bu şekilde hareket edip karşılığında bir jest gormediysen hadi bana eyvallah der döner yoluna bakarsın. Sevgiyi karşılıklı yaşayabileceğin biri karşına çıkana kadar yalnız yaşarsın.

Aklı başında insan bunu yapar

• İzmirliymiş boyoz hediye etsen yeter :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın biri birgün yolda giderken Alaaddinin lambasını bulmuş. Lambayı okşamış ve içinden cin çıkmış :
    -Dile benden ne dilersen, demiş. Adam da :
    -Ya cin ben Kıbrısı çok merak ediyorum, ama ne uçağa, ne de gemiye binebiliyorum. Bana oraya bir köprü yol yapsana, demiş. Cin de :
    -Ya kardeşim senin işin gücün yok mu? Şimdi yol yapmak için oraya bir sürü asfalt, iş makinalari demir, çelik halat falan filan lazım şimdi onunla kim uğraşacak sen başka birşey iste, demiş. Adam da :
    -O zaman bana kadınları nasıl anlayacağımı söyle, demiş. Cinde adama demiş ki :
    -Ya senin şu yol kaç şeritli olsun.
  • seni seven birini bulursan herşey okadar güzel ki

• quote:

Orijinalden alıntı: sarilaci1928

quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

8 ay bu şekilde hareket edip karşılığında bir jest gormediysen hadi bana eyvallah der döner yoluna bakarsın. Sevgiyi karşılıklı yaşayabileceğin biri karşına çıkana kadar yalnız yaşarsın.

Aklı başında insan bunu yapar

Valla hocam adama koyuyor hep ben plan yapiyorum ugrasiyorum hep ben hadi diyorum ben anlayamadim ya ona gore hersey cok rahat farkinda degil ugraslarimin ne diyeyim bu son bidaha hayatta bi kadinla ugrasmam benim canima tak etti

İşte onu diyorum bende sevgine karşılık alamadığını duşunuyorsan karşındaki kadını anlamak için fazla uğraşmayacaksın.
    Anlayabilen yok çünkü daha.
    Ben seni memnun etmeye çalışmaktan, o asık suratını gorup kaçamak cevaplarını duymaktan bıktım diyip yoluna bakacaksın.
    Bu lafı ettikten sonra da sozunden donup o kızla tek kelime konuşmayacaksın. Çünkü kaybetmek ona koyacapı için seni tekrar kazanmak ve peşinde koşturabilmek için yapmayacağı şey kalmaz büyük ihtimalle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR!!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.