Şimdi Ara

siliniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ram/Hafıza Kartı #Hafıza Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -lightning- -- 15 Şubat 2015; 12:44:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

“If you have an apple and I have an apple and we exchange these apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have an idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas.”
  • Ben alicam ama bu islerden pek anlamam.evde eski bi masaustu vardi.tamire goturdum ram bozukmus.256 lik var elimizde ikinci el.sifiri pahali dediler.256 lik da taktirmak istemedim.512 lik iki tane isimi gorucek sanirim ama iki bucuk ay garanti olayi kafami karistirdi.sonra bozulma ihtimali fazla mi?ikinci el olmasi sıkıntı cikarir mi? Sifir mi alsam biledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safirsafir -- 24 Ağustos 2013; 10:49:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: betushm

Ben alicam ama bu islerden pek anlamam.evde eski bi masaustu vardi.tamire goturdum ram bozukmus.256 lik var elimizde ikinci el.sifiri pahali dediler.256 lik da taktirmak istemedim.512 lik iki tane isimi gorucek sanirim ama iki bucuk ay garanti olayi kafami karistirdi.sonra bozulma ihtimali fazla mi?ikinci el olmasi sıkıntı cikarir mi? Sifir mi alsam biledim

Yok hocam, zaten sıfır gibiler. Sizi uzun süre götüreceklerdir...
    “If you have an apple and I have an apple and we exchange these apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have an idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas.”
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silinen Dosyaları Tamamen Silme
    14 yıl önce açıldı
    Silinsin silinebilir
    7 ay önce açıldı
    Siliniz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.