Şimdi Ara

siliniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konsolları sahibinden sitesinden ilan koyuyorum almak isteyen arkadaşlar ordan takip edebilir ordaki nikimde karahan_yel dir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahan_yel -- 20 Aralık 2011; 8:04:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• konsollar 3k gördümü son ne olur banlımı vs gibi pmler geliyo yukarda açıkladığım gibidir konsollar 3k filan yoktur slım konsol ntsc dir alna arkadaşın çevirici veya bir slım pal adaptör ile kullanabilir kondisyon 10/10 dur fünümüzde çıakn oyunlar rf olarak çıkıyo ve dolayısı ile oyun larda sıkıntı çekermiyim derdi olmasın konsolları sitedeki en uygun fiyata veriyorum son ne olur tarzında sorular olmasın he ben bunlardan 50 tl ker yapacağıma 20 tl yapıyorum oda benim sorunum

• Fiyatlar çok güzel, ürünlerin temizliğinden de şüphe yok. İyi satışlar Cenk abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Fiyatlar çok güzel, ürünlerin temizliğinden de şüphe yok. İyi satışlar Cenk abi.

saol ulaş

• işin ticaretini yapan biri olmadığımız için sanal pazar gitti gidiyor ve get tarzı satışım yok arkadaşlar

• ilan yarın sabah 9 kadardır ki sonrasında sahibindene ilan koyacam he orda burdakinin baya bi üstünde gideceği malum kısaca sabah 9 dan sonraki pm ler geçersizdir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.