Şimdi Ara

Silinen Virüsler Geri Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ComboFix taradıkdan sonra silinenler olarak bunları gösteriyor ama yeniden geliyorlar,ne yapmalıyım?
    Ya da içlerinden tanıdığınız veya ne yolla bulaştığını bildiğiniz bir virüs varsa lütfen yardımcı olun.

Deleted Files:
    C:\0c9k.exe 
    C:\0xuc.com
    C:\22yj2fy1.exe
    C:\2a.exe
    C:\3.cmd
    C:\3c.exe
    C:\3j2h0tf.bat
    C:\6rxt26.exe
    C:\86.exe
    C:\8paf1d.com
    C:\9u.exe
    C:\9vlgaqms.cmd
    C:\a2g21.exe
    C:\Autorun.inf
    C:\cj3k.exe
    C:\d9c.bat
    c:\docume~1\percom\LOCALS~1\Temp\cvasds1.dll
    C:\eyt.exe
    C:\fbak.exe
    C:\g8k.exe
    C:\gbm6n.exe
    C:\hjvjte.exe
    C:\i.cmd
    C:\jm3cx96.bat
    C:\lcw.exe
    C:\n68mqcra.exe
    C:\nu.cmd
    C:\P.EXE
    C:\q1alx.exe
    C:\q9.cmd
    C:\rx.exe
    C:\s.exe
    C:\t2hjo0.exe
    C:\u0riu2.exe
    C:\ukfbi3aw.exe
    C:\upw.bat
    C:\uxkl0apt.bat
    C:\wbj.exe
    C:\wcgswa.exe
    c:\windows\AhnRpta.exe
    c:\windows\system32\e8main0.dll
    c:\windows\system32\e8MAin1.dll
    c:\windows\system32\ieuinit.inf
    c:\windows\system32\scrrntr.dll
    C:\xh319r9b.bat
    C:\xs6kpr0.exe
    C:\y.bat
    C:\y6yol.exe
    C:\y8.exe
    C:\yhh.bat
    C:\ymxf2.exe
    D:\0c9k.exe
    D:\0xuc.com
    D:\22yj2fy1.exe
    D:\2a.exe
    D:\3.cmd
    D:\3c.exe
    D:\3j2h0tf.bat
    D:\6rxt26.exe
    D:\8paf1d.com
    D:\9u.exe
    D:\9vlgaqms.cmd
    D:\a2g21.exe
    D:\Autorun.inf
    D:\cj3k.exe
    D:\d9c.bat
    D:\eyt.exe
    D:\fbak.exe
    D:\g8k.exe
    D:\gbm6n.exe
    D:\hjvjte.exe
    D:\i.cmd
    D:\jm3cx96.bat
    D:\lcw.exe
    D:\n68mqcra.exe
    D:\nu.cmd
    D:\p.exe
    D:\q1alx.exe
    D:\q9.cmd
    D:\rx.exe
    D:\s.exe
    D:\t2hjo0.exe
    D:\u0riu2.exe
    D:\ukfbi3aw.exe
    D:\upw.bat
    D:\uxkl0apt.bat
    D:\wbj.exe
    D:\wcgswa.exe
    D:\xh319r9b.bat
    D:\xs6kpr0.exe
    D:\y.bat
    D:\y6yol.exe
    D:\y8.exe
    D:\yhh.bat
    D:\ymxf2.exe

• Çak formatı
  • antivirüs olarak ne var? onla kaspersky nod32 gibi programlarla taratır mısın
  • a2g21.exe diye tarattim bu sayfa cikti google'da. kaspersky ile defalarca sildim surekli terkar geliyor virusler. gizli dosyalari gosterme fonksiyonu calismiyor ve disklere tiklayinca ayri sayfada aciliyor. ne kadar flash disk, hafiza karti, harici hdd varsa bulasmis.
  • İmkanın varsa Hdd yi başka pc ye takıp tarat, yada Kaspersky rescue cd tarzı bir cd ile boot edip tarat. Muhtemelen windowsa bulasmış virüsler silinemiyor ve yeniden yayılıyor. En son seçenek te Tüm hdd yi formatlayıp önce virüs programı kur. Sonradan kurulan programların pek faydası olmuyor.
  • arkadaşım virüs temizLemede ki sorunLarda güvenLi modda açıp pc'ni antivirüsünLe oradan bi taratma yap ve bence güncel ad-aware indirip virüs programın haricinde bununLada ek OLarak taratman.. bu şekiLde cözüme uLaşabiLeceğini umuyorum (:
  • aynı sorun bende var virüs programı ile taratıyorum "n68mqcra" isminde virüs buluyor ve siliyorum, 1 dk sonra tekrar geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://rapid share.com/files/233295624/MinikLiveCD.exe linkdekini indirip cdye atın sonra cdden başlatın bu cdnin içindeki cdden çalışan xp sonra total commander diye bir program var sonra ordan c bölümüne girip ismi degişik karışık yazan dosyaları silin d bölümündekileride silin sonra yeniden başlatın virüslerden kurtulmuş olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhackermstf -- 20 Ağustos 2010; 15:44:02 >
  • bu virüsler ikili ya da gurup-kombine çalışıyorlar. Bulaştıkları, daha doğrusu yerine geçtikleri win. uygulaması başladığında dağıntıları dediğimiz bu dasyaları tekrar oluşturuyorlar.

kaspersky live cd den başlat menüsünden file commander ile c ve d kök dizinindeki dosyalardan ntdedect, ntldr, boot, bootfont, hiberfil, pagefile haricindekileri sil. tabi klasörlere dokunma.

sonra bu cd ile tarama yap.

Emanet bir hdd ile windows kurulumu yapın. avast antivirüs kurun. bu işlemlerde virüslü disk takılı olmasın. Güncellemeyi yaptıktan sonra bilg. kapatıp virüslü diski takın. Avastla virüslü diski taratın. Dilerseniz avastı kaldırıp diğer antivirüsleri de deneyebilirsiniz. ama antivirüs değişiklikleri sırasında virüslü disklerin sisteme takılı olmaması önemlidir.

virüslü diskler için tüm bunları tekrarlayın.

Ama kesin tek bir çözüm var o da format.

• HDD yi başka makkineye takıp , taratma yapsınız ( işletim sistemi çalışmadığı için virüs prg. daha etkili olur ) sonrada VİRÜS lü dosyaları silseniz ve HDD yi sıfırdan biçimlendirip tekrar verinizi hdd ye aktarsanız olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veygun

aynı sorun bende var virüs programı ile taratıyorum "n68mqcra" isminde virüs buluyor ve siliyorum, 1 dk sonra tekrar geliyor.

Combofix bendeki virüsleri sildi.
  • Aslında combofixle bu tarz durumlarda geyet başarılı şonuçlar elde edilebiliyor
  • ya hiç uğraşma ya düz format at yada git kaspersky yükle kastığı kadar kassın artık ama bu saatten sonra yapacak bişi yok tabi bir diğer yöntemde bunları geri çağıran sistem içerisindeki bir dosyadır büyük bi ihtimalle ve bunun yok edilmesi gerekir diye düşünüyorum bunun içinde diğer bir yöntem daha kolay olan bir yöntemde ashampoonun yada basska bir programın firewall ı yani güvenlik duvarını indirmekten geçiyor...kolay gelsin sonuçları yazın bekliyorum....
  • amvo.vbs ve DraculaVirusTemizleyici çalıştırın. Sonra bilgisayarınızı güvenli modda açarak ve internet kablosunu çekerek combofix uygulayın.
  • merhaba
    Silinmeyen virüslerin canını okuyan bir program biliyorum.
    Bankaların kullandığı ve müşterilerine de önerdiği webroot isimli virüs temizleme programını aşağıdaki adresten indirebilirsiniz.280 günlük Yasal lisans mevcuttur.

Maksimum 2 dakika içinde bilgisayarınızı tarar ve tehditleri hemen algılar.
    Sizi anlık olarak korur.
    Kendi başına koruma sağladığı gibi güvenlik yazılımınıza destek olacak şekilde de çakışma yapmadan çalışır.
    Fiyatı Oldukça yüksektir.
    Yasal Lisans İçerir.

Silinen Virüsler Geri Geliyor

http://www.tmrarbak.com/2016/07/webroot-secure-6-aylk-lisans-full.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.