Bildirim
silinebilir (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ulan yorumları okuyunca haykırdım
_____________________________ -
özet geçiyorum çok iyi oldu çokta güzel iyi oldu _____________________________ -
warwick"98"
Bence çok güzel.
NOT: OKUMAYIN!_____________________________ 
-
Hahahah çok şakacısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Zeus!!!Your son has returned.I bring the destruction of Olympus!BattleTag: Lethium #2404 -
Burdan adam ciddi gibi göründü, şu forumda bir kere düzgün konu açılsa ...
_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: muammer98
Warwick kötü imajı olan bir hero. Ama aslında gayet iyi. Değerlendirecek olursak:
pasifi : bildiin cançalma harika bir pasif
q'su : çok güzel bir skil
w'si : o da çok güzel kule almada vb hep işe yarıyor (tfde de yarar)
e'si : o da çok iyi. Range bir skil olmadığı için yapılmış çok da güzel.
ulti : o da mükemmel zaten..
Eee, böyle harika bir heroyu nasıl sevmezsiniz anlamıyorum, tamam, ccsi yok ama bu o kadar büyük bir eksi deil ki? tfde de işe yarayabilir skilleriyle olmasa da.. Çok iyi, değerlendirilebilecek bir hero.. Üst düzey bir turnuvada da oynayan görmüştüm..
bir şampiyon en güzel böyle anlatılır. hele yetenekleri anlatışın oyuna yeni bir bakış açısıyla bakmamı sağladı. çok güzel skillerin devamını bekliyoruz_____________________________
-
bence muammer1998 _____________________________ Eğer Kimseye Güvenmiyorsanız Elinizde Ne Vardır Ki ? -
muhammaer98
98
98
98
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: HzErkut
Hll qnq çok güzelanlatmışın
Q si güzel
W si kule alıyo güzel
E si çok güzel
R si mukemmel çok güzel

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

İyi güldüm yaa