Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otopc -- 5 Nisan 2012; 15:58:14 >

• En azından Z5500 almalısın.X530 ile dediğini yapamazsın.
  • başlık çok saçma olmuş ilk önce onu değiştir istersen. :)
    diskoda 5.1 in işi ne :)
    5.1olarak ki disko gibi bi yer yaptıysan x530 tatmin etmeyecektir. Jazz 9940 9941 modellerini onerebilirim.
    veya piyasada satilan illaki buyuk bişiler istiyorsan Olafson Osawa Trident Jameson Gibi Markaların Buyuk Hi-Fi tarzı yaptıgı sistemler var ve ucuz. seni tatmin edecektir. kolay gelsin.
  • mademki disko diyosun bu iş için 5.1 seni idare etmez.çünkü müzik amaçlı olacak.o yüzden git en az mini yada midi bir müzik seti al.mini kurarsan sony olsun.ancak onlarla o havayı yaratırsın.x530 kesinlikle olamaz
  • bencee thx550 veya z5500 almalısın
  • müzik amaçlı ise o sitemlerin performans için ok ama format itibarı ile(5.1) tatmin edebileceklerini sanmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: magic_ocean

bencee thx550 veya z5500 almalısın
  • hojam seskartı alcaksan ozaman live 5.1. al para sıkıntın varsa yoksa audıgy2zs al dıycem ama ona verene kadar speakerını sat uzerıne koy bı thx550 ıkıncı el al cok daha işe yarar yanı x530 ve udıgy2zs yerıne onborad thx550 al daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlış anlama ama çok saçma ve gereksiz bir konu açmışın, ama yinede birşeyler ekleyim.

beyler kendimize gelelim..
    arkadaş disko demiş, sizler 5.1 lerden bahsediyorsunuz...
    stereo sistem öneren hiç görmedim....
    hiç bir diskoda surround kullanılmaz, stereodur, müzik stereo dinlenir., ev için kullanılan hoparlörleri diskoda kulalnırsanız devede pire değil mikro pire kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 3 Haziran 2006; 11:44:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

yanlış anlama ama çok saçma ve gereksiz bir konu açmışın, ama yinede birşeyler ekleyim.

hiç bir diskoda surround kullanılmaz, stereodur, müzik stereo dinlenir., ev için kullanılan hoparlörleri diskoda kulalnırsanız devede pire değil mikro pire kalır.

yazıyı okumamıssın galıba maddı zorluk var arkadasta stereo sistemler nekadar ???

• quote:

yanlış anlama ama çok saçma ve gereksiz bir konu açmışın, ama yinede birşeyler ekleyim.

nasıl okuyorsun topiği anlamadım.ben ne yazdım.müzik seti stereo ya girmiyor mu???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • evet bazı yerleri gözümden kaçmış
    haksızlık ettiğim arkadaşlar için pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 3 Haziran 2006; 18:54:33 >
  • bende başlık saçma die girdim m-audio dene pişman olmazsın
  • valla koyacan bi mhc gn100d diskodan beter yaparsın orayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.