Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
10
Favori
16.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kağıda önceden basılan silik baskının kara kalemle üzerinden geçilmiş hali gibi duruyor çoğu.Ya çok iyisin hocam çizimde yada ilkokulda resim defterlerinde kullandığımız kopya kağıdına bir alternatifin var
  • Çizimleriniz mükemmel ama ebat küçük, ebatları biraz daha büyütme şansınız olursa bende 2 tane yaptırmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene alan arkadaşların yorumu bu durumda önem arzediyor.
  • Kişi yüzlerinin %90'ı çizim değil. Çizim ve gerçek o kadar ayrılıyor ki, inandırıcı değil. Sanki bir şeylerin üstünden geçilmiş gibi, local kara kalem çalışması diyelim biz buna.
  • Bebeğin yüzüne dikkat....Photoshop için biraz daha çalışması gerekiyor arkadaşın....

silinebilir

Ayrıca bu iki resmi de sen çizdiysen,ya sende bir sorun var ya modellerde :)))) Benden sana dostça bir tavsiye: Biraz dürüst olursan hem satışların artar,hemde işinde kendini çok daha geliştirirsin.

silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 5 Ocak 2013; 10:53:36 >

• Sanirim isin icinde bilgisayar var. Aslinda olmasina itirazim yok ama soylense daha iyi olurdu

• Çizimler arkadaşların dediği gibi el çizimi gibi değil.Birde fotoğrafları örnek içinde olsa burda paylaşmanız doğru değil insanlar size fotoğraf gönderip hediyelik isterken facebook apps gibi yayınlama hakkıylamı alıyorsunuz ?
  • Ps ile standart resmi karakaleme çevirmek 2 dakikalık iş.Ve bu resimlerin çoğunda ps var.
  • pc çıktısının üzerinden karakalemle geçilmiş gibi :)
  • sizin yaptığınız işi fotografcılar halıya yapıyor bence halıya dokutmak daha iyi
    umarım elinizle ciziyorsunuzdur a4 cıktı alıp iki kalem dokundurup 30 tl para almak bence biraz gercek ressamların emeğine saygısızlık

• yok 30 tlye adam portrenizi yapsın isterseniz 1e 2metreye tabii ki işin hilesi olacak ne sandınız. Hoşunuza gidiyosa 30 tlye değer diyorsanız yaptırın. Yoksa yok öyle yok böyle adam da şöyle yapıyorum diyecek hali yok. BENCE YANİ
  • valla bilgisayar parmağı var yazacaktım baktım baya adam da öyle yazmış..
  • Bilgisayar çizimide olsa sonuçta emek sarfediyor, 30 tl makul bir rakam. %100 kendi çizimi olsaydı 30 tl'ye emeğinin karşılığını almamış olurdu.
  • bilgisayar varı yok mu bıleme ama bu cızımlerrı evın duvarına assanız 30 tl saka gıbı bır fıyat olur

bunu kım kız arkadasına hedıye eder se etsin bence bayılacaktr
  • yazılım destekli de olsa güzeller
    ama satıcı bu konuda müşteriyi yanıltıyorsa benim için almama sebebi
  • ,karakalem dokusu olucak üstünde parmağını değdiğin zaman kalemin kömürü bulaşacak parmağına, bilgisayarda olsa neolur bi kıymeti yok bunların

• Yaptırırsam eğer, yaptırdığım resmi referans olarak kullanacak mısınız? Yoksa izin mi alıyorsunuz?
  • Dürüstlük bir erdemdir.
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciko28 -- 5 Ocak 2013; 12:13:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.