Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 24 Aralık 2012; 1:52:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

paketsiz sigaramı satılıyo? niye gidip kendi paketinden çıkartıp ordaki boş pakete koydun sigaralarını anlamadım

Manyakliktan neden olucak..Ona ait biseyim olsun istedim :/

motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • Bu yasta nisanlanmak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR ...
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

nisanlindan ayril ,yoksa pek uzun surmez evliliginiz ,kizi sevseydin aklindan bile gecmezdi bunlar.

Benim yolum yol degil farkindayim.Ama cok sikildim be usta yillardir ayni hersey.Yeni bir heyecan ariyorum ama yanlislardayim farkindayim...

Orijinalden alıntı: NaganoTR

Bu yasta nisanlanmak...

Durumum cok farkli.Ilk askim benim, ben de onun.Evlilik 25-26'dan once olmaz ama aileler tanissin istedik.

Belki de sen haklisin olmamaliydi henuz.

• Kardeşim şüpheliysen sakın evlenmeye kalkma bence. Ama bu ikilemde kalma olaylarında erkekler eski sevgililerini gerçekten özlüyorlar ve geri dönmek istiyorlar. Haberin olsun. Kendinden tam olarak emin olmadan kızdan ayrılma derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJacket -- 23 Aralık 2012; 2:02:34 >

19TheJacket03
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS13

quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

nisanlindan ayril ,yoksa pek uzun surmez evliliginiz ,kizi sevseydin aklindan bile gecmezdi bunlar.

Benim yolum yol degil farkindayim.Ama cok sikildim be usta yillardir ayni hersey.Yeni bir heyecan ariyorum ama yanlislardayim farkindayim...

Valla kardes yanlis anlama ama 23 yasinda nisanlanipta 26 yasina kadar nisanli kalmak aptallik cahilliktir ,sen en basta burda yapmissin hatayi... birazdaha sabredip sonra yapacaktiniz bu isi ,ben 17 yasinda deli gibi sevdigim kizla 20 yasinda nisanlandim ama benimki mecburiyettendi yoksa birdaha yuzunu bile goremiyecektim 3 ay sonrada ayrildik ,nasil bi yilan oldugunu ogrendim simdi yillar sonra okadar mutluyum ki Allaha sukur ,aklimdan evliligin e si bile gecmiyor ,gencligin tadini cikar 25 yasindan sonra evlen her iki taraf icinde en iyi yas budur aklin basina oturdugu yastir (heleki bu devirde) biraz vaaz verir gibi oldum ama tecrubelerime dayanarak konusuyorum....
    belliki mutlu degilsin hatta yeni bir yol ariyorum diyosun .. abicigim sevmiyorsun sen bu kizi bildigin gonul eylendiriyorsun ,gec kalmadan ayril (o ilk ask olayini da salla) bu dunyada baska kiz mi yok cok ciddiyim ,gec kizin karsisina durumu anlat kizi dusun biraz ,yoksa ilerde kafani cok vurursun duvarlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 23 Aralık 2012; 2:15:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.