Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  SİLİNEBİLİR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carantinas -- 8 Ağustos 2012; 10:20:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Ben bu fiyat aralığında MAREA Exlusive 2004 model civarlarına bakıyorum.. Temizini bulamazsam Liberty sine bakıcam düşük kilometreli. Kafamda bu araç var benim.

Bende 3 sene bineceğim bir araç bakıyorum. O yüzden B sınıfı araçları (Palio-Polo-Fabia) şimdilik eledim fikrim değişir mi bilmiyorum.

Baktimda piyasada temiz marea lar var gibi. Aslinda f/p olarak cok guzel bi araba marea ama beni dusunduren tarafi markasinin Fiat olmasi. Bu arac hakkinda kullanici yorumlarini almak isterim. Enine boyuna Marea nasil bi aractir alinirmi???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke spor mu ağır mı bi araba istediğini söyleseydin daha çok yardımcı olabilseydik..Spor bi araba alıp dikkatleri üstüme çekmek istiyorum diyosan o bütçeyle güzel bi tane hyundai coupe bulabileceğin düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbuSive

keşke spor mu ağır mı bi araba istediğini söyleseydin daha çok yardımcı olabilseydik..Spor bi araba alıp dikkatleri üstüme çekmek istiyorum diyosan o bütçeyle güzel bi tane hyundai coupe bulabileceğin düşüncesindeyim.

Yok arkadasim daha once coupe'm vardi. Suan istemiyorum evliyim cocukda onun icin 4 kapi konforlu keyifli bir arac istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih81

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-orjinal-95785825/detay

Buna ne dersiniz?

Dusunebilecek modellerden...

• Arkadaslar bu fiyatlara veya 1-2 ustune D sinifi tavsiye edermisiniz? Hangi araclari tavsiye edersiniz????

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKiSH__DeViL

quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Ben bu fiyat aralığında MAREA Exlusive 2004 model civarlarına bakıyorum.. Temizini bulamazsam Liberty sine bakıcam düşük kilometreli. Kafamda bu araç var benim.

Bende 3 sene bineceğim bir araç bakıyorum. O yüzden B sınıfı araçları (Palio-Polo-Fabia) şimdilik eledim fikrim değişir mi bilmiyorum.

Baktimda piyasada temiz marea lar var gibi. Aslinda f/p olarak cok guzel bi araba marea ama beni dusunduren tarafi markasinin Fiat olmasi. Bu arac hakkinda kullanici yorumlarini almak isterim. Enine boyuna Marea nasil bi aractir alinirmi???

Bizde Palio vardı hiç sorun yaşamadık açıkçası rutin bakımları haricinde.

• ben de aynı aralıkta geziniyordum. 2005 italyan tüplü opel meriva aldım. geniş araç. tavsiye ederim
  • grande punto
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

grande punto

Grande punto nun hangi modeli? O kadar cok modeli varki full olani hangisi cozemedim

• 2007 1.4 dohc motor getz bakabilirsiniz hem seri 1 motora sahip hemde görüntü itibari ile yakışıklı vede 2. eli güzel kronik arızası yok masrafsız bütçenize görede bolca var
  • quote:

quote:

grande punto

Grande punto nun hangi modeli? O kadar cok modeli varki full olani hangisi cozemedim

full olan dynamic veya emotion galiba.
  • Genç için ise Punto, Aile için ise Marea düşünülebilir. Kalos düşünmeyin kesinlikle.
  • quote:

quote:

grande punto

19-20 bin civarı temiz Grande Punto 1.4 Fire(77hp) veya Starjet(95hp+6 ileri)bulabileceğinizi düşünüyorum. 2006 Modellerinde kronik direksiyon city modu problemi vardır tavsiyem 2007 üstü(alırsanızda sorun satıcıya problemi giderildi mi diye). Active(abs+ebd+2 havayastığı),Dynamic(abs+ebd+4 havayastığı+dijital klima bazı modellerde asr)ve Emotion(dynamice ek olarak 2 airbag+sunroof diye biliyorum) üç donanımı bulunur.Dynamic veya Emotion tercih edin. Çok temiz bir active'de işinizi görür.Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: metay51

quote:

quote:

grande punto

19-20 bin civarı temiz Grande Punto 1.4 Fire(77hp) veya Starjet(95hp+6 ileri)bulabileceğinizi düşünüyorum. 2006 Modellerinde kronik direksiyon city modu problemi vardır tavsiyem 2007 üstü(alırsanızda sorun satıcıya problemi giderildi mi diye). Active(abs+ebd+2 havayastığı),Dynamic(abs+ebd+4 havayastığı+dijital klima bazı modellerde asr)ve Emotion(dynamice ek olarak 2 airbag+sunroof diye biliyorum) üç donanımı bulunur.Dynamic veya Emotion tercih edin. Çok temiz bir active'de işinizi görür.Saygılar

Tesekkurler yorumunuz icin. Peki bu fiyat araliginda alinacak en ii ve mantikli arac Punto mudur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metay51

quote:

quote:

grande punto

Tesekkurler yorumunuz icin. Peki bu fiyat araliginda alinacak en ii ve mantikli arac Punto mudur.

Bu sizin beklentilerinize kalmış birşey , bana göre sorunsuz B sınıfı bir araç arıyorsanız grande punto'yu öneririm.

• Daha hangi sinif arac almak istediginize bile karar vermemissiniz, bu fiyat araliginda ölümdur, bi saga bi sola bakar ortada kalirsiniz, size oncelikle corolla sonra astra sonra marea tavsiye ederim nacizane, ama once hangi sinf arac aradiginiza karar verin, ihtiyaclarinizi ve isteklerinizi belirleyin yoksa guncel yazmaktan parmaklariniz agrir...
    Selamlarsevgiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • focus olabilir, sağlam ama sessiz değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Daha hangi sinif arac almak istediginize bile karar vermemissiniz, bu fiyat araliginda ölümdur, bi saga bi sola bakar ortada kalirsiniz, size oncelikle corolla sonra astra sonra marea tavsiye ederim nacizane, ama once hangi sinf arac aradiginiza karar verin, ihtiyaclarinizi ve isteklerinizi belirleyin yoksa guncel yazmaktan parmaklariniz agrir...
    Selamlarsevgiler

Size bu durumu söyle aciklayayim; gönlüm D sınifindan yana, mantigimin bir kismi C sinifindan bir kismida daha genc bi B sinifindan yana. Yani anlayacaginiz bende neremi dinleyeyim anlamadim. Bu arada Megane 2 icin ne dersiniz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKiSH__DeViL -- 9 Ağustos 2012; 4:03:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.