Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsternotebook -- 16 Şubat 2014; 17:43:54 >

http://communities.intel.com/message/136319

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ken#2873
  • İlhan Bey sanırım e-postalarına bakmıyor Özgür Bey. Haftalardır bekliyorum cevabını. Buradan size sorayım da, beklememe gerek kalmasın.

Olur da Fokus Bilgisayar iflas eder ve Türkiye'deki tüm faaliyetlerini durdurursa, Monster markalı ürünlerin teknik desteğini ve diğer hizmetlerini kim sağlayacak? Bu sorunun cevabını verirseniz sevinirim.
    SİLİNEBİLİR
    6 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    11 ay önce açıldı
    [SATILDI] Silinebilir
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eylül teslim edilecek ürünün ön siparişin sıcak fırsatı olmaz. Bu yüzden konu kilitlenmiştir.

Orijinalden alıntı: AjanHaKaN

Eylül teslim edilecek ürünün ön siparişin sıcak fırsatı olmaz. Bu yüzden konu kilitlenmiştir.

onu bırakında ürünü alacaklar düşünsün

Orijinalden alıntı: easymen

quote:

Eylül teslim edilecek ürünün ön siparişin sıcak fırsatı olmaz. Bu yüzden konu kilitlenmiştir.

onu bırakında ürünü alacaklar düşünsün

katılıyorum uygun mu uygun, parayı yolda bulmuyoruz sonuçta.

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkendir

17" ve aynı özelliklerde olmuyor herhalde?
    23" masaustu alacam eylülde ama bunu görünce bi duraksadım :D

Sn ozgurkendir;

Diğer modellerimizde de kampanyalarımız devam ediyor. Siz 17.3" olan MSI kasalı modelimizi soruyorsunuz sanıyorum yanlışsaM düzeltin lütfen. O modelimizihttp://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=417501&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR linkinden 2.478,00 TL KDV Dahil fiyat ile satın alabilirsiniz. Ancak 19 Nisan'da bu modelimizdeki kampanyamız maalesef son bulacak. Bu nedenle kararınızı çabuk vermeniz gerekiyor.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

aslında bahsettiğim a dan z ye aynı kampanya aynı ürün aynı koşullar ile 17" ekranı olan bir laptop
    donanım işinden elbette sizin kadar anlamam belki de 15" ile 17" arasında 700TL fark vardır
    sadece merak ettiğim böyle bir değişimdeki fiyat farkı :)
    ken#2873

• quote:

Bu mesajı görüp konu kitlendiğinde iyi olmuş demiştim lakin kişiler de haklı para onların.

Yalnız taa eylül ayına teslim açıkçası işin suyunu çıkarmış. Haziran sonu falan deseler anlarım da. Peyyy...

Ürün fiyatına göre çok uygun ama 1500TL'yi 6 ay önceden vermemi de kimse beklemesin açıkçası.

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!
  • eylüle kadar beklemek ve parayı öncen vermek bana hiç goş gelmedi monterda olsa başka bişelerde olsa bu ola biraz saçma hadi 1 ay falan beklersinde kardeşim eylül nedemek yahu? bilgisayar iyi ona bişe denmiyor fakat yarın ne olacağı belli değil belki ozamana daha iyileri çıkar o paraya onları alırsın bunu bukadar önceden oraya bağlamanın bir anlamı yok kaldıki bir arkadaş stte sormuş ama bana göre cevabı geçiştirmişsiniz sayın Özgür ERSİN. daha önce bazı bilgisayar firmalarında yaşanmıştır bu sorun pek bilemiyorum ama mavi bilgisayarın iflas ettiğini hatırlıyorum birçok kişi mağdur olmuştu sanırım herneyse birşekilde bişeler bulunur yapılır ama bunu sizden duymak daha iyi olacaktır sonuçta hp-acer-toshiba gibi dünya genelinde bir ağ değiliz değilmi. küçümsemiş gibi olmamak adına gerçeklerden konuşalım isterim asla küçümsediğimi düşünmeyin firmanız hakkında pekte bilgim yok fakat bunların cevaplanması her müşterinin isteği olacaktır sonuçta extreme bir ürün sonuçta para veriyor ve hizmet satın alınıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.