Şimdi Ara

SILINEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat1337 -- 14 Nisan 2010; 15:11:29 >

• bu nasıl bir sorudur arkadaşım ? dns ayarların değişmiştir bir kontrol et. veya youtube'a hangi yöntemle giriyorsan onda bir sorun olmuştur. 15 gb kotayı geçmekle bunun uzaktan yakından en ufak bir alakası yoktur ve olamazda.
  • böyle bişi yok 10 günde 50 gb yaptım bi sorun yok
    google dns yi uygula
  • 15gb kotayı geçince youtube a giremedigimi kim soyledi?? tamam teşekkür ederim yardım etmeye calısıyosunuz ama sorumu düzgün okuyamamışsınız sanırım.o da problem değil..neyse;
    15gb limitli olan 8mbit internet tarifesine gectim diyorum.ondan sonra youtube a girememeye basladım.dns ayarlarımda host dosyamda bi değişiklik yapmadım.4.2.2.1\4.2.2.5 dns ayarlarımı da değiştirmedim..
  • nasıl bi soru yahu tarifeyle ne alakası var dns ayarlarına bi bak.
  • Bende 2den 8e geçtim. Bende şimdi daha hızlı açılmaya başladı youtube.
  • nası bi soru nası bi cevaptan öte; bugun laptopu aldım işyerine gittim.youtube dahil tüm sitelere pc de dns host dosyası değişikliği yapmadan girebildim.bu da sasırtıcı değilmi sizce?bence kesin telekom kanadında 1mbit ve 8mbit portlarında bi farklılık var gibime geliyor.problemi hala çözebilmiş değilim.evimdeki diğer pc yi de formatlayıp tüm ayarları yaptım onda da giremedim.

EDIT : HOST DOSYASINI SILDIM SORUN HALLOLDU.ILGINIZE TESEKKUR EDERIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat1337 -- 13 Nisan 2010; 19:51:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.