Şimdi Ara

silinebilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 10 Mayıs 2010; 7:39:02 >

Aynı ürünleri hasarsız da satıyorum. Hasarsız Feeller 120 ytl kargo dahil.Sıfır ve 550W güç kaynağıyla ile beraber.

Hasarsız olanlardan elimde adetli mevcut. Adetli almak isteyenler mesaj atabilir.

Yine bu kasalardan çıkma sıfır 550W - 460W güç kaynakları mevcut.

Kargolar tarafımdan ödenmektedir. Kapınıza kadar gelir. Saat 12:00'a kadar yapılan ödemeler aynı gün kargolanır. Merkezde oturuyorsanız ertesi gün elinize ulaşır.

• @akkinooo2 kardeşime sattığım kasanın fotoğraflarını gönderdi. Sizinle de paylaşmak istiyorum. Yan panele fazladan 2 adet kırmızı ışıklı fan takmış. Gerçekten süper olmuş. Eline sağlık.

silinebilir..

•  silinebilir..
  • Evet arkadaşlar kasa çok güzel, satan abim ondan da güzel Kaçırılmaması gereken kasalar. Birkaç fan takviyesi ile canavar gibi oluyo valla. Hdd eski kasamda 40-45 derece iken 20 dereceye düştü, ekran kartım idle'de 60 derece iken 55 dereceye düştü. Kasa çok güzel fanları gürültülüde değil. Kasa içi hava sürkülasyonu gerçekten mütiş. Bence gidip cooler master stacker, tt armor gibi kasalara o kadar para vereceğinize bu kasalardan birini alın. kesinlikle pişman olmayacaksınız. şahsen stacker kullanmış biri olarak yorum yapıyorum size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam eline HTPC kasa geçiyor mu?
    2. El Sorunsuz Alışverişlerim: TrouB1ance, eXpErT_,sentanoo, magunes117, Player, Paparazi, okko, cemali, ozogul4, murdort, 1080p, cagri105, muhamnet, TakeNoPrisoner, Tsunami41, sidikli, helknight, sorcere, lateny, LimeWare, prosatorus, wawes, parenthesis, ilyus, ayyilmaz, bahadir_bado, deepblueseven, shanke, monq, PsyCo, keleminabi, powerser, enoman, emrecengiz2002, elektrostar, levent_yavuz, mbilginer, sepher, xxlebronxx, -gtr-
    Sorunlular: nightwing ( sözünü tutmaz, sallar)
  • hayırlı işler mehmehmetcim bayramın kutlu olsun
    ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM : CoNQueRoR, Orgeneral_,Revolver40,,PcBuldier,cardiomania,guven35,hysteria35,Vals,plyr,bytepire,turkom,utkuidikut,O2AN,Emekli James Bond,fenerli_ulash,positive,desouza,whitewolf06,hiickimse,magunes117, drekeskin,dkbilgisayar,ASİL01,Quartamin,xxxcem,Orqun06,zerogamer,hulusi,A35A
  • Teşekkür ederim. Tüm forum arkadaşlarımın bayramı kutlu olsun. Nice bayramlara.
    BySerkan arkadaş ile birlikte gelen diğer özel iletileri de cevapladım. Herkese iyi forumlar.

Orjinalden alıntı: mav1li

Kasa ebatları ve kasa içi foto koyabilir misiniz?

Malesef, böyle bir olanağım yok. Belki modelleri net'te aratıp bulabilirsiniz.

Ancak yine de şunu söyleyebilirim. Piyasadaki diğer ucuz markasız kasalar gibi değiller. Daha geniş ve ferah bir iç ortamı var.

Soğutma konusuna hiç değinmiyorum bile; çünkü bu konuda bir numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 16 Ekim 2007; 17:46:38 >

• belki işine yarar
    http://icute.com.tw/AllProduct/top_case.htm

sitenin çince olduğuna bakma istediğin kasanın resminin üzerine tıklayınca rakamlardan anlaşılıyor ölçüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 16 Ekim 2007; 17:47:31 >
  • ben aldım 1 adet ve çok memnununm

quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

10 adet mavi mantar tip led kullanarak 1,5 ytl maliyetle böyle bir görüntü elde ettim

silinebilir..

silinebilir..

silinebilir..

• FEEL HURRICANE AI-03 SİYAH kasa+550 watt ps ile mevcut ise almak isterim.
    komando57 (2 adet kasa)v1gor (core i5 650 İşlemci )uzmanbiyolog (komple kasa), gizlisilah [CPU Fanı], Acrapole(Kankamdır,kendisine kefilim) donjuano (Bozuk olan anakartın iadesini yaparak güvenilirliğini ispatladı) l3aron(Ram)Orgeneral_(Kasa) turbulence42 (Anakart)sugarcocuk1 (Big Typhoon Fan), mrxpsp3 (CPU Fan, THERMALTAKE TSUNAMİ DREAM KASA)Chn35 (Anakart+İşlemci)abacuklu67(Fan)
    hamsikamil (Anakart aldım) mersinaki (3x1 Gb Ram)
    guraysenturk41 (Aerocool GT-S Kasa)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Suvari96

FEEL HURRICANE AI-03 SİYAH kasa+550 watt ps ile mevcut ise almak isterim.

şiddetle tavsiye ederim yandaki 25 cm lik fanın çok büyük etkisi var sisteme

hayırlı satışlar @Orgeneral_
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.