Şimdi Ara

Battlefield 2041.5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Battlefield 2041.5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 14 Mart 2022; 17:5:4 >



  • Bu BaTtLeFİeLd DeĞİl ARĞKaDaşLaArRg

  • emeğe saygı artı rep.

  • Adam üşenmemiş 2042 diye nick değiştirmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep blokladigim kişilerin böyle saçma sapan konular açması tesadüf değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    keşke oyunun çıkmasını bekleyip öyle değiştirseymiş. Battlefield 2041.5  tüh şimdi hakkı da gitti boş yere.

  • Gömülecek bir durum yok, oyunu 5-6 gündür oynuyorum hiç bug görmedim, millet boşuna ağlıyor, yok scoreboard niye yokmuş çok mu önemli şimdi ? 128 kişiyi o ekranda nasıl göreceksin acaba?

    oyunun sıkıntıları var bu arada hemde bayağı sinir bozucu, en başta haritaların çok büyük ve boş olması, rakip bir yere tank ile soteleniyor hadi bakalım patlatın o tankı, BF4 deki gibi saklana saklana gidip c4 atamıyorsunuz çünkü, harita çok boş anında birisi sizi avlıyor, hadi diyelim rpg ile patlatalım yok oda mümkün değil rpg hasarı çok düşük 4 tane isabet ettirmeniz lazım, isabet ettirene kadar tank'ı kullanan tanktan inip tankı tamir edebiliyor.

    bazı haritalarda diğer takım aşırı avantajlı oluyor, mesela karlı harita dağ yamacına siniperini tankını koy imkansız düşmanın oradan geçebilmesi. silah hasarlarıda çok düşük rakibe sünger gibi sıkıyorsunuz AR silah ile 5-6 kurşun değmezse ölmüyor medic alıyorlar , adama 5 mermi isabet ettirmişsin yere yatıp canını fullüyor tak seni öldürüyor, aga bu nedir ? Portal modu için bile alınır ama oyun.





  •  "Anlık bir hevesle bu değişimi istemiyorum. Günün popüler sanatçısının, karakterinin veya sporcusunun ismini kullanıcı adı olarak seçiyor olsam bile bundan yıllar sonra da hoşnut kalacağımdan eminim. Sporcu rakip takıma geçse bile.

     Yıllardır herkese binbir emekle tanıttığım kullanıcı adımı değiştirdiğim için diğer üyeler beni tanımakta güçlük çekecekler, hatta eski kullanıcı adımı başka bir üye de alabilecektir. Bunu kesinlikle dert etmeyeceğim. Çünkü yine aynı sabrı gösterecek kadar metanetliyim. Hem bu yeni isme değer.

     Gerçek adımı (veya adımı soyadımı) kullanıcı adım yapmak istiyorsam şayet, bunun sakıncalarının farkındayım ve ileride "gerçek adım, kullanıcı adımdan hemen belli oluyor, google'da gözükmek istemiyorum" diye şikayette bulunmayacağım.

     Seçtiğim yeni ismi kendime layık görmekteyim ve diğer üyelerin bana bu isimle hitap etmelerinden rahatsız olmayacağım. Herkesin dalga geçebileceği "komik" ya da "aşağılık" bir kullanıcı adı seçmiş olsam bile; sonradan "benim kullanıcı adımla dalga geçiyorlar, artık rahatsız oluyorum bana bu şekilde hitap edilmesinden" gibi komik bir mazeretle gelmeyeceğim. Çünkü alınganlık yapacak bir bünyeye sahip değilim.

     "Forumda herkes beni çok fazla tanıyor" diye isim değişikliği yapmıyorum. Çünkü kullanıcı adı değişikliğinde eski mesajlarımın üzerinde de bu yeni ismimin görüneceğinden ve imzamda eski kullanıcı adımın uzunca bir süre bulunacağından haberdarım.

     Bu uygulamanın deneme yapılacak bir sistem olmadığını fark edecek olgunluktayım. O yüzden deneme yapmak için bir isim seçtiğimde kazara bu isim kabul edilir de tekrar geri alınması icap ederse, geri alındığı taktirde 15 gün forumdan mahrum kalacağımı ve isim değiştirme hakkımın dolacağını biliyorum.

     Toplumumuzun genel ahlak kurallarına aykırı, küfür, ırkçı ve ayrımcı sözler içeren, politik, dini, cin fikirli harf oyunu barındıran fakat yine de uygun olmayan isim seçersem ve buna forum yönetiminden onay gelmezse, normal karşılayacağım. Hatta bu istek karşısında forumdan sınırlı ya da sınırsız uzaklaştırılabilme ihtimalinin bile farkındayım.

     Kullanıcı adı değişiminin acil bir durum olmadığını bilmekteyim. Neticede bu isimle aylardır forumda bulunuyorum, iki gün daha fazla dursam bunu problem etmem ve "hani niye değişmedi?" şeklinde iki saatte bir uyarı yapmam.

     Üstteki o kadar maddeyi uzun da bulsam yine de okudum, anladım ve ona göre işaretledim. Bu sebeple beni bağlayan durumlarda maruz kaldığım uygulamalar karşısında boynum kıldan incedir."


    bek senin durumun nick değiştirme uyarılarının en başında yazıyor çok derin ve kompleks kardeşim. Battlefield 2041.5  @2042




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 22 Kasım 2021; 14:47:8 >




  • BF tarihinde en hatalı çıkmış oyun BF 3'dür, o bile düzeltildiyse BF 2042'yi de düzeltirler. BF 1, BF 4, BF V ve BF 2042'de böyle bariz grafiksel hatalar görülmedi en azından. Eleştiri konusu uzman, harita, silah, araç, server browser, netcode, ping, optimizasyon vs gibi şeyler olmalı, BF 2042'nin gömülecek kadar kötü bir oyun olmadığı belli zaten. Kimi beğenir, kimi beğenmez o da ayrı konu. Her zaman söylüyorum, COD gibi çöp oyunları oynayacağıma BF 2042'yi oynarım daha iyi. COD oyunlarında fizik motoru var mı, yok mu belli bile değil, grafik ve animasyonlar zaten rezalet. BF 2042'yi ben de birkaç konuda eleştirdim ama yine bir BF oyunu ile kıyaslama yaparak, yani BF'ın rakibi yine kendisidir her zaman.




    Battlefield 2041.5MrEdxwxyoutube
    Battlefield 3 Subterranean bug / glitch , zombie bug / glitch , double pistol bug / glitch and suicide bug / glitch
    https://www.youtube.com/watch?v=1vRsLK9ad-k
    Battlefield 2041.5THARINyoutube
    Battlefield 3 Glitch - Metro 2020~2021 [Part 1]
    https://www.youtube.com/watch?v=OrV-JTA7R90
    Battlefield 2041.5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Kasım 2021; 17:28:34 >




  • öz aktivijınBattlefield 2041.5 


    hocam alakası yok oyun sadece aynı bf5 gibi berbat bir çıkış yaptı. hatta bf5 çıktığında bu oyundan daha iyiydi hiç değilse insanlar gun fight bölümünü seviyordu. serinin köklerine tekrardan indikleri bf5'i toplayamadıktan sonra bu apex - cod karşımı 2042 oyunun bence hiç şansı yok. bekleyip göreceğiz yine.

  • Mesajım cevaplanıp beğenildiği için konuyu açan arkadaşın olumsuzluk yüklü mesajını tesadüfen görüyorum ancak bana da cevap hakkı doğuran şeyler yazmış. Hemen cevaplayalım.


    Alıntı

    metni:
    İnternette gördükleri bir kullanıcı adıyla ancak sizin gibiler bu kadar duygusal bağ kurup nefret edip düşmanlık besleyebilirdi basitlikte zirvesiniz sığ üyeler. Battlefield 2041.5 


    @2042 Duygusal bağ kuran kim? Daha da önemlisi duygusal bağ kurup nefret edip düşmanlık edenler kim? Ben şakasına "Adam üşenmemiş 2042 diye nick değiştirmiş." yazmıştım zaten orada alınacak gücenecek bir şey de yok. Ama nerden bileyim böyle kompleks ve eziklik yapacağını. Bir de cevaplamayayım diye bloklamış. Te allam ya. Neyse ben de bloklayayım bari aşkımız karşılıklı olsun. Battlefield 2041.5 





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.